Olympiáda a všechno kolem ní. Na co se nejvíc těšíte?
Tak dneska nám to začíná 🙂 , na co se nejvíc těšíte? Já na zahájení 😀
nobody jak se ti líbil pětibojařskej parkur? Já to viděla teď až, páč jsme byli ráno na tůře...
ten parkur horor a ani som nevedala ze aj my mame desatbojara 😅 ,no drzim palceky sebrlemu 😀
treba verit 🙂 a drzat palce skoda ze to nieje zajtra ked som doma ☹ ,tiez cakam ako dopadne po 11 nas 4-kajak-mohli by sa zlatit 🙂
Ty jo, ta 5bojařka taky jede Osmý místo tedy není medaile, ale já sem vůbec netušila, že je tak dobrá 🙂
Oživím téma. Těšila jsem se na olympiádu, ale je mi moc smutno z toho, že už jeden sportovec zemřel.
Budete se dívat na olympiádu? Já asi jen na taneční krasobruslení.
no já nevím já mám pocit ře čím více sportovců tím méně medailí. Pravdy 20 je z toho hokejistů, ty by něco mohli. Ale taky by mně zajímalo kolik je nesportovců?
Viděli jste zahájení? Já se nedívala, ale prý měli nějaký problém s ohněm či co.
Já taky nekoukala ☹ ☹ a opakují to odpoledne od 15.00 a to budeme venku. Škoda, moc ráda bych to viděla, snad se to bude dát najít někde na netu.
Prý se nezapálila jedna část nějakého velkého svícnu nebo co 😕 😕 to psali v novinách.
A zítra večer jede Sáblíková 🙂 🙂 🙂 budu fandit, co to dá 🙂 😉
bolo nadherne -skoda len ze ta tragedia co sa stala tomu sankarovi to zatienuje ☹ 😢 ☹
ÁNo, mali sa zvihnúť štyri ľadové piliere z ktorých sa mal zapáliť veľký olympijský oheň a zdvihli sa len tri...

no a uz aj niaky nemecky kon ma doping!!! druha ved to je ok! 😀