Ordinace v růžové zahradě 1-2
Tak co rikate? Co bylo lepsi...gynda, ci chirurgie? 😉
Jak Vam sedi Tereza?
Co Flinta...je to de 😎 kar, nebo ma jen smulu...
Naprosto miluji Valšíka (otec Terezy)...herec Štěpánek je boží...
A Ales taky nemusel umirat, bo jako takovy doktor...moc prijemny chlapik, ne?
Ordinace me dostala, byla jsem sama s malou...ta usla, tak jsem si udelala vecu a koukala...ted uz je to zavislost... x-)
Jak Vam sedi Tereza?
Co Flinta...je to de 😎 kar, nebo ma jen smulu...
Naprosto miluji Valšíka (otec Terezy)...herec Štěpánek je boží...
A Ales taky nemusel umirat, bo jako takovy doktor...moc prijemny chlapik, ne?
Ordinace me dostala, byla jsem sama s malou...ta usla, tak jsem si udelala vecu a koukala...ted uz je to zavislost... x-)

•
7. dub 2010Mě je líto Pusáče,ten má fakt smůlu.Myslíte,že umře?Bylo divný,že tam bylo,že nejhezčí okamžiky s Pusenským jsou na internetu,ale v ukázkách vypadal,že je venku z nemocnice,nebo ne???
0
kurňa holky mě pěkně štve Pavla teda normálně nechápu Pusáče, že tohle jako dovolí, chápu, že spolu mají dítě ale už je velký a teď má malý mimi a on nechá Zdenu jít...chudinka mi je jí líto...jak jsem Morávkovou nemusela tady jí mám celkem ráda...Pavla si přijede, nikomu nic neřekne a je taková veselá bych jí včera dala facku 🙂)) jinak Tereza byla a bude tele 🙂 a Šambera ten hraje výborně parchanta 😉
Jééé holky můžu k Vám také sleduji pravidelně 😃 😃 😃 jen se nemám ským pobavit 😉
Já Hanáka také můžu chlast je jeho nástroj jak získat opatrovatelku 🙂 ale Gábina by se mi kněmu líbila 😃 😃 😃 😃 Pavlu nemusím vůbec mi tam nechyběla ani Hruška a co se týče Terezy také by tam vůbec nemusela bejt je nemastná neslaná 😃
No Pavla tam udělá holky jěště dusno a Pusáč je slaboch co neví co chce, Marek je přeci velký kluk a má rozum.Přijde a hned kefrá do Hanáka aniž by věděla co a jak . Fakt ji tam nemusím.Olince by tam přislušela teď větší role mohly by bejt kamošky se Zdenou co vy na to? A co se týče Terezy je zralá na facku, přiít mi tak do domu cizí chlap už by tam byli poliši a bylo by mi jedno toho co se bude dít pak s mladým Šamberou no né . Já mám dítě a to bych bránila jak lvice 😉 Jej to jsem se rozkecala hihihi 😉
No,holky,tak včera teda síla.Hanák už by se měl uklidnit s tím chlastem,jinak je zlatej 🙂.Pavlu jsem dřív měla ráda,ale teď mi ten její návrat vadí v tom,že Pusáč klidně nechal odejít Zdenu s malým ]-( snad se trošku probere. po tom co mu řekla Olga.
Jo a co říkáte Mandlový s Oskárkem?
Jo a co říkáte Mandlový s Oskárkem?
Ona vdaná a on ženatý, hele to dopadne blbě 😃 😃 😃 😃 Martinka se určo vrátí jen měla oddych s mimiškem 😃 😃 😃
Začni psát odpověď...

Odešli