icon

Osobní rozvoj, sebeláska, pozitivní myšlení - podnikání

barborapolakova
27. kvě 2015

Ahoj holky 🙂 je tu některá z vás, co se o tohle téma zajímá?? Hrozně ráda tohle téma probírám a začínám v něm podnikat,,kdyby tu byl někdo takový, kdo koučuje také, tak si ráda pokecám 🙂

lv
27. kvě 2015

Jak to zhruba probíhá, doučování v této oblasti? Jsi vystudovany psycholog?

barborapolakova
autor
27. kvě 2015

@lv V tomhle tématu se podniká na živnost volnou, vzdělání k ní není třeba, spíše by měl člověk mít citlivé vnímání lidí, být empatický a znát určité zákony v životě, které platí a které pomáhají k osobnímu růstu a celkové životní harmonii...plánuji si udělat kurz osobního kouče, ale na ten si musím postupně vydělat 🙂 Nicméně, nebude se jednat o doučování! 🙂 Vše bude formou sezení, klient přijde s nějakou situací, kterou bude chtít reálně řešit a já ho budu pomnaličku vést k tomu, jak se z toho dostat 🙂

lv
27. kvě 2015

@barborapolakova mě to opravil tablet, mělo tam být koučovani, samozřejmě 😉 Já tu psychologii nemyslela jako nutnou k zavedení podnikání, ale spíš jako odborné znalosti, které bys mohla predávat dál.

barborapolakova
autor
27. kvě 2015

@lv o psychologii se dost zajímám, mám z ní ale akorát maturitu, ostatní znalosti mám ze samoučeční 🙂 Tento obor jsem si také vybrala i kvůli tomu, je to moje ,,kafe´´..ten překlep mi nějak nedošel no, už chápu 🙂

novanny
30. kvě 2015

Toto téma mě taky zajímá, momentálně pozitivního myšlení opravdu potřebuji hodně.
Však ale mám doma věštce, psychologa (nestudovaného), zkušeného životem i jinými světy, takže mám takové kouče doma a vůbec se se mnou ness..... 😀

janinka96
23. bře 2016

Mně to zajímá moc 🙂 Momentálně se v tom vzdělávám pomocí knížek sama 🙂

cestazasnem
Odpověď byla odstraněná
sebestol
18. srp 2019
Uživatel sebestol je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sebestol.

Mě nejvíce pomohl Josef Hoang s jeho videii na youtube. Tolik uvědomění a AHA momentů jsem snad od žádného kouče osobního rozvoje nezažila.

Taky mně pomohli jeho online kurzy. Nejdřív jsem si říkala, že nebudu platit za kurzy a četla jsem jen motivační knížky z osobního rozvoje jako 4 dohody, Síla pozivivního myšlení nebo zákon přitažlivosti. Super je i video Tajemství.

Když jsem toto všechno přečetla, zjistila jsem, že mi pořád něco chybí a není to ono.

Teď jsem vstoupila do kurzu Restart 21 a musím říci, že je to přesně co jsem celou dobu hledala.

Takže pokud se někdo o osobní rozvoj chcete zajímat do hloubky, tak aby vám fungoval i zákon přitažlivosti, doporučuji Pepu Hoanga, otevře vám oči.

Cítím se více vyrovnaná a vděčná za každou maličkost. 🙂

terunka88
Autor odpověď smazal
sebestol
3. bře 2021
Uživatel sebestol je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sebestol.

To vypadá dobře. Kde se můžu připojit?

terunka88
Odpověď byla odstraněná
davidn49
11. led 2026

To, co popisujete, často souvisí s tím, že člověk dlouhodobě potlačuje své potřeby a jede „na výkon“. Jak Marta často říká, změna nezačíná rychlým řešením, ale tím, že se člověk zastaví a začne sobě opravdu naslouchat. Pokud byste chtěli bezpečný prostor, kde tohle otevřít a najít vlastní cestu dál, mrkněte na její web: www.koucinkmarta.cz