Partner je voják. Jak zvládáte výchovu a domácnost?
Ahoj holky, mám přitele, který je voják. Rozhodli jsme se, že se budeme snažit o miminko. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá již zkušenosti s miminkem a mužem u vojáků. Papa
Jaduska, asi mas pravdu. Som objavila na nete taky origos drziak na mobil z dreva, tak chcem zistit, kolko stoji a dodacie podmienky, no a k tomu asi tu "romantikush" veceru. Len este musim premysliet plan. Lebo to je nedela a ako ho dostat z domu, kym budem pripravovat,.... Asi poprosim suseda, nech ho vylaka s niecim mu pomoct,... 😉
Vavka, to som pocula uz rano. No, uvidime. Myslim, ze kym nejde o zmenu priameho nadriadeneho, tak to nasi muzi ai nepocituju.
Este som chcela vediet, ako su spokojni s osobnym hodnotenim??
Vavka, to som pocula uz rano. No, uvidime. Myslim, ze kym nejde o zmenu priameho nadriadeneho, tak to nasi muzi ai nepocituju.
Este som chcela vediet, ako su spokojni s osobnym hodnotenim??
http://protimer.sk/index_darcekove_predmety.html - toto je ten stojan na mobil,..
halo haló čaute žienky. Ne´jako nestíham. Zoja je chorá - soplí strašne. Malého som bola zapísať do školy - strašne sa teší. Šak ho to prejde nie? 😃 Začína mi krušný mesiac - 1.2. nastupujem do práce, večer ideme na ples, 2.2. má syn karneval, 7.2. oficiálny zápis do školy, 8.2. má Zoja meniny - a ešte ani neviem čo všetko no hrúza.
malý je 19. september - tiež som ho nechcela dať do školy, ale naliehali učiteľky z MŠ, a ja sama som pedagóg a vidím že by sa ešte rok v MŠ nudil. On už totiž pozná všetky písmenká, počíta do 100, a sčítava a odpočítava bez použitia prstov do 20. On je taký nadpriemerný - asi po mamičke no nie? 😃
no baby, ja vam teraz nahuckam, a budete z muzov tahat info... A mozno sa vam budu chvalit aj s takymi vecami, co by ste na nich nepovedali..
😃 😃
A to by ste neverii, ake je tazke pisat osobne hodnotenia, pridelovat odmeny,.. Su to take citlive veci, ze moj muz je z toho "chory" ked to musi robit.
jaduska: sikovny manzelik 😉
😃 😃
A to by ste neverii, ake je tazke pisat osobne hodnotenia, pridelovat odmeny,.. Su to take citlive veci, ze moj muz je z toho "chory" ked to musi robit.
jaduska: sikovny manzelik 😉
čaute ženušky. Tak diplomovka je v štádiu prípravy - dnes som dosťahovala z internetu všelijaké zborníky, a pomaly sa chystám pustiť do toho (ha už asi po 10x). Dupi hlavu hore, získanie toho titulu určite nebolo také príjemné ako je získanie bábatka 😃 no nie? Takže teraz už len šup šup na snažilkovanie.
Začni psát odpověď...

Odešli
Ale teraz mi napadlo, ze uz sedem rokov nosi stale jeden ruksak, sice je kvalitny, ale uz sa zacina nicit..
co vy na to ?