Petice proti plošnému nošení roušek.
Dostala se ke mne tato petice. Chci ji sirit, proto sdilim:
@kuttu ne, pri chripce rousku nenosim... Ale o chripce se vi vic, nez o trhle sradere... A ver mi, ze nesleduju zpravy a nectu kdejakej brak... A i presto mam svuj nazor...
@martaskaaa A Ty nebudes.odvazna a nebudes chodit bez??? 🤣😁 A nedejboze, budes je prat a zehlit? Tak to dostanea titul cvoka, bacha na to 😊
Na netu je zajímavý rozhovor s Mudr. Žaloudníkem. Toho žeru.
@krasna_neznama86 já se přiznám, že jsem je nikdy nežehlila a jednu jsem měla třeba i 3 dny za sebou 😂
@martaskaaa I Ty jedna. Taková nerozumná. 😀
@krasna_neznama86 Cvokem jsem te nazvala proto,ze veris tomu,co prezentuji media a epidemii zvanou Covid 19....Covid neni mor,ale respirační nemoc,ktera v důsledku u vetsiny lidi proběhne bezpříznakově nebo s lehkým průběhem,pak je určité procento lidí,kteří maji příznaky horší jako pro chřipce.Mela jsi nekdy opravdovou chřipku??
@martaskaaa Muzu ti ukazat svoje jednorázovky na řadicí páce v autě...a jak se mi nedavno hodila do lekarny....no nejsem na to pyšná,protože vim,co jsem si dala za humus na obličej a proto jsem proti tomu...vsak vidim zy rousky na zrcatkach,zmuchlane v kabelkach apod
@martaskaaa rebelka 🤣
Dobrý ženy! 🍿☕️
Tím, co zase vymýšlí, zničí kina, divadla, restaurace, protože kdo by tam za takových podmínek lezl. Do divadla s rouškou? Absurdní. I ty obchody s oblečením, končí Zara i Marksandspencer, zrovna včera jsem četla. V Austrálii prý už navrhují povinné očkování pro všechny obyvatele země. Tak to je teda už přes čáru hodně, protože tomu jsem nevěřila, že by opravdu někdy někdo vymyslel.
@kuttu a kde si vzala jistotu, ze tomu verim? Myslis, ze nevim, jak je vse zkreslene, vytrzene z kontrextu a pouzije se jen to, co se zrovna hodi? Tomu snad nemuze verit nikdo... Ale predstav si, ze mam.spoustu znamych v lekarstvi a od nich mam relevantni info, nez co snese net...
@krasna_neznama86 A jak se teda divas na nazor profesora Zaloudika, doktora Berana nebo treba doktorky Vasakove? Vsichni se shoduji, ze soucasna zavadena opatreni jsou ponekud pres caru
@martiniquest Podle rouškofilů jsou to všichni určitě tupouni. 😀
@martiniquest v necem souhlasim, v necem.ne... tak ja ale netvrdim, ze rousky jsou nad zlato a bez nich nelze zit... Na druhou stranu je nezatracuji a v nekterych situacich jsou dobre...
@krasna_neznama86 Přesně jak píšeš...v nekterych situacich...ne všude kromě venku...
@kuttu to uz je vec nazoru kazdyho cloveka... Nekdo souhlasi, nekdo ne... Ale hadat se a osocovat, utocit uz je moc...
Troska tolerance by kazdemu neuskodila...
@krasna_neznama86 Vis, ja jsem stejneho nazoru a pisu to uz na prvni strance teto diskuze. Nesouhlasim vsak s jejich plosnym pouzitim pro vsechny a na dobu rady mesicu. Potkala jsem petici, se kterou souznim, a tak jsem ji sdilela. Da se to cele pojmout tak, ze souhlasim - podepisu, nesouhlasim - vstoupim do jine diskuze. Namisto slusne otevrene diskuze tady nektere damy zacaly jine oznacovat telaty, hlupaky a nevim co. Nechapu smysl toho celeho. Sance, ze nekomu nasilim nacpu svuj nazor je nulova. Proto to vidim tak - diskutujme otevrene, na urovni a s respektem k ostatnim nebo se na to vykasleme a jdeme delat neco uzitecnejsiho.
@martiniquest no, jenze kazdej takhle bohuzel diskutovat neumi... Podle toho se taky da dobre poznat, co kdo ma v hlave... Ale to uz je na jine tema
@krasna_neznama86 bohuzel je to postavene tak,udelejte si sami,usijte si,sezente si a kupte si,jsou staty kdy to dostanou lide pri vstupu do obchodu a po vystupu z nej ji ihned odhazuji...takze ta nase rouskiada je taky vedena tak trochu po Cesku...
Ja bych si tu rousku pri oranzove na mape napr. do MHD dobrovolne vzala i bez narizeni,ale mit to narizeno zase skoro rok,kdyz to stejne lidi nebudou brat vazne (hlavne ti rizikovi duchodci),tak to mi prijde prehnane,obzvlast v situaci, kdy nemame ani zeleno ale ve vsech okresech ciste bilo...
Tak jsem si přečetla, že se u nás ve městě něco chystá, na 31. srpna. To už budu zpátky v ČR.
@marcicek84 ji,.duchodci jsou v tomhle fakt prebornici, k tomu ani neni co dodat...
Psala jsem to tu, ue to proste neni domyslene a dotahnute do konce
@marcicek84 jako ja fakt nevim,ale ja jsem u nas za celou dobu nepotkala jedineho duchodce,ktery by nemel rousku.to jsem mela jen stesti?
@babanci Kdes to nasla? Ke mne se furt nic nedostalo 🧐 ani jsem nic nedohledala. Pritom v Olomouci demonstrujeme bezne
@rezusesmichy Asi mela. Potkavala jsem je bez hadru jeste v dobe, kdy byly povinne - Olomouc
@martiniquest tak to jsem klikar,protoze jsem byla venku kazdy den a max.rousku nemeli mladi nebo neprizpusobivi
@rezusesmichy ja jich potkavam nespocet a vadi mi to,proc se muzu kvuli nich teda potit horku s rouskou a oni v klidu bez...a prosim na Ostravsku byly rousky jak bylo venku kolem 30stupnu😖MHD nebyla klimatizovana,vsude vyluky...
@krasna_neznama86 a to mi celkem vadi,neco se chce a je to nedomyslene stale site horkou jehlou,clovek ani nevidi tu snahu o pouceni se z jara...
@martiniquest Pod článkem Pravidla pro roušky se ještě zpřísní, ale pamatuji si jen termín pro Plzeň.
@marcicek84 tak asi ziji ve vzornem meste😉

@krasna_neznama86 ze jsme si je prý neměli vyhazovat 😂 já je mám teda schovaný, tak snad budou stačit