Petice proti povinným kvótám pro uprchlíky

sarka11
16. kvě 2015

Osobně jsem proti těmto kvótám, v Bruselu nevidí, že přijíždějí převážně mladí chlapi, kde jsou ženy a děti??? Kdo má zájem se přidat a nechce se podřizovat nesmyslným rozhodnutím z EU, je petice k vytisknutí na http://leteckaposta.cz/252889609 , je tam i uvedená adresa, kde ji vyplněnou můžete zaslat. Holky nedejme se, všechny pro své děti chceme to nejlepší.

sarka11
autor
16. kvě 2015

První 4 podpisy , mí blízcí to vidí stejně 🙂

adypro
16. kvě 2015

Já mám pocit, že proti těmto kvótám a vůbec této imig. politice, je snad téměř každý, ale jaksi to politiky v Bruselu nezajímá. Zlatá Česká republika. Také s tím absolutně nesouhlasím, není to řešení, přesunout Afriku do Evropy. Řešit se to musí v zemích, odkud uprchlíci přicházejí, ale to je jasný snad každýmu.
Díky, že šíříš osvětu a nové informace, je to moc důležité.

Přikládám docela zajímavý článek k této tématice, výjimečný je tím, že v závěru přináší i určitý návod, jak se tomu postavit.

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/...

sarka11
autor
16. kvě 2015

@adypro Přesně, řešit se to musí tam, ne v Evropě. Ten článek už jsem četla, četla jsem toho už spoustu, na FB, hlavně na IVCRN https://www.facebook.com/ivcrn?fref=ts, odtama je ta petice, když budem všichni mlčet a jak ovce se podřizovat co vyplodí ty choré mozky v Bruselu, dopadnem blbě.

adypro
17. kvě 2015

Souhlas a koukám, že ostatní raději mlčí, jo, není to líbivé téma, mě ale hodně trápí. Já si přeji, aby mé děti žily ve světě založeném na křesť. hodnotách.

mammoth007
21. kvě 2015

Takze nekrestani tady nemaji co delat? To abych se odstehovala :(

shine2015
21. kvě 2015

ted me tady ukamenujete, ale me přistěhovalci nevadí. Pokud potřeují pomoc, proč jim zavírat dveře. v jejich zemi se evidentne nic moc pro jejich záchranu nedeje a jen proto, že se narodili v části Země, kde je bída a tyranství, neznamená, že mají být odsouzeni tam žít celý život. Cela planeta Země není ničí, připadá mi, že si tady rozkoupíme pozemky, udelame čary a hranice a ten kdo se nenarodil do lepší části Země má holt smůlu a ať si to tam vyřeší.....nám po tom nic není. To je "krásný" příklad pro děti. Smutné. Kdysi jsem četla krásný citát, zněl tak, že otec povídá svým dětem, že než začnou kritizovat druhé nebo soudit, hodnotit, člověk by si měl uvědomit, že ne každý má v životě tolik štěstí jako právě on. Je snadné něco někomu vyčíst, zakazat, kritizovat a bránit si svoje, když my se vlastne máme dobře. Nemeli bychom zavírat dveře těm, kteří to potřebují. To je jako nepomáhat někomu jinemu, protože by nám mohl ubllížit nebo naší pmoci zneužít. Pak se ale snadno stane, že chudáci lidi, kteří pomoc potřebují, se spláchnou s těma špatnýma....

Mějte se tady pěkně. Ani sem už nepujdu, protože kritika zde bude asi velka 🙂

tarra27
21. kvě 2015

@shine2015 přesně. naprosto souhlasim. ženy tam mají taky děti a milují je uplně stejne jako my svoje děti a uplně stejne pro ně chtějí to nejlepší a když tam žijí, musí jim to trhat srdce at už chování jiných, tak bída atd

berenika39
21. kvě 2015

@sarka11
Co kdybychom někdy my potřebovali odsud zmizet, byli v nouzi, hledali pomoc, a bác, petice, kam se podíváš...umíš si představit, že by ses někdy ocitla v jejich pozici? Ekonomiku to nepoloží, na to jsou tu jiní experti a uprchlík je docela obyčejný takyčlověk, který je momentálně na dně, někdy i doslova...
Jestli chci pro svoje děti to nejlepší, tak ho naučím pomáhat, být empatický a ne bezhlavě podepisovat petice.
Tolik za mě🙂, žádné dogma.

majkoz
21. kvě 2015

@sarka11 Zakladatelko, nepřeji Ti-když chceš pro své děti to nejlepší-aby si Tvůj syn, jednou v životě, nedejbože, přitáhl domů nějakou nebezpečnou, šílenou, nezačlenitelnou uprchlici, nejhůře v šátku, s hladovou rodinou někde v té opovržlivé části naší země-Africe! Ať máš kolem sebe jen krásné-bílé-usměvavé lidičky a přispěj, prosím Tě, na nějakou chudobou stiženou rodinu, zde v ČR, vždyť Ti chudáci nemají ani na šunku a musí jíst junior!!!
No nic, taky už si myslím, aby s tím někdo něco začal dělat, ale copak chceme dopadnout jako v oblasti Indického oceánu(Bangladéš, Barma atd), kde si uprchlíky nenechají zakotvit ve svých vodách a posílají je k jinému státu, až na těch lodích pomře hrůza lidí...???
Doufám, že zakladatelka ví ze své zkušenosti, jaké jsou poměry ve velkoměstech(Berlín, Antverpy, Brusel), kde žije spousta imigrantů...
Kde jsou ženy, děti? Inu, kdyby mi za barákem vybuchovaly bomby, tož to bych se snažila dostat především do bezpečí-třeba k příbuzným, nebo do oblastí, kde je relativně klid...a asi nejspíš!!!bych jako vlajkovou loď záchrany vyslala svého muže!!Neriskovala bych přeci plavbou životy našich dětí! Vydělas někdy ňáký fotky? Ty nevíš, jaké jsou podmínky na těch lodích??? Chceš pro své děti to nejlepší-ty ženy z "východu", nebo odkudkoli ne?????????????????nechtějí?????????

majkoz
21. kvě 2015

Mnooo, tak teď až jsem si přečetla to zadání petice a fuj...Co má tedy dělat Itálie, Malta atd..to je přeci taky EU, no ne? A my také! Mají se zřídit novodobé koncentrační tábory,,,bo co? Jaké mají podepisovatelé petice řešení? Dotaz na@sarka11 ...máte ňákej sirůpek?

sarka11
autor
22. kvě 2015

Jsem ateistka. A nemyslím jen co je teď, ale myslím i do budoucna. Evropa nemůže zachránit celou Afriku. Ekonomiku to nepoloží? Možná zezačátku ne, ale jak se tady ti lidé uživí? Většina, neříkám, že všichni, jsou nevzdělaní, budou na dávkách, které stát vezme odkud? Z daní a odvodů výdělečných lidí, tedy nás. A to ani nemluvím o mnohonásobném nárustu zločinnosti a počtu znásilnění, např. Švédsko. Mluvím hlavně o imigrantech muslimech. A tohle mě doslova šokovalo http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/284258-zn... , http://rogozov.bigbloger.lidovky.cz/c/448050/O-... Pošlete jako vlajkovou loď záchrany své muže, no a on vám do měsíce pošle letenky, aby jste mohla i s dětmi přiletět v pohodlí letadla, pokud ještě budete naživu...takhle to asi nefunguje. Pokud bych byla na jejich místě, utíkám s ním i s dětma. Další neméně hrozivou skutečností je, že s migranty do Evropy proudí i skrytí islámští bojovníci, vycvičení, s válečnými zkušenostmi a přesvědčení o své nadřazenosti a oprávněnosti šířit islám. Jediní, kdo by si zasloužili přijmout jako uprchlíci by byli utlačovaní křesťani a jezídi, kteří tam opravdu trpí, hlavně ženy a děti, které prodávají jako otroky.
V naší vládě se řeší návrh na volební právo Afričanů, Arabů či Číňanů žijících v ČR. Tento neuvěřitelný návrh předložila vláda do Sněmovny ve jménu EU. Návrh nově zakotvuje právo cizinců z třetích zemí žijících na území ČR, aby měli u nás volební právo. Pro cizince, kteří nemají české občanství!!! Zatím to neprošlo, ale vnímám to do budoucna jako hrozbu.
Myslím, že nejvíce by uprchlíkům pomohlo rozprášit Islámský stát a pomoci jim v jejich domovině začít znovu, postavit domy, školy, obživu, nemocnice, ...
To je můj názor, máte jiný ,O.K.. Nejlepší by bylo v této otázce referendum.

shine2015
22. kvě 2015

@sarka11 a co si maji v poušti postavit??navíc za co.....z lidi jako ty je mi dost nevolnos. Zavři se do svého domečku nejlépe v satelitni čtvrti, kde bude vše krásné, na úrovni, sousedé právníci, lékaři, podnikatele s deckama v soukromých skolach, školkách a hlavně aby se k tobě nedostal do blízkosti člověk, který potřebuje pomoc, vypni si TV popřípadě zablokuj program kde maji upoutávky nebo kde prosí o pomoc. Postackam dej přísný zákaz.....

Mimo jiné, připomíná mi to to, jakobychom žili v panelaku a zazvonila sousedka ze ji manžel bije, ji i děti, děti ubrecene a ty ji zavres dveře před nosem at si jde domu a vyřeší si vše sama. Ty mas rodinu v poho, muze taky tak žádnou spodinu a spinu domu nechci ze......

Já zase doufám, ze když děti uvidí lidi sobecky zaměřené jako jsi ty, ze budou vedet co je správně.....protože sorry ale tvoje cela Evropa není. A sama si zahřívá s zadek v teple a pohodlí a nemáš v sobě soucit ani pochopení pro jiné, které tolik štěstí jako ty v životě nejen ze nemají ale nikdy ani neměli. Možná by jsi mohla zvednout zadek a na měsíc i se svými dětmi tam odjet a dobrovolně tam byt ve stejných podmínkách.....možná i delší dobu aby jsi věděla o čem mluvis a co vůbec podepisujes. Nazdar.

mammoth007
22. kvě 2015

Je mi z toho co tady ctu zle. Mozna je to trochu z jineho soudku, ale nakonec vsechno se vsim souvisi. ....muj manzel je muslim a diky kecum jako sou ty tady mi chodi nastvana jedenactileta dcera ze skoly, protoze se ji deti ptaji, kde mame doma schovany vybusniny. Kecy o tom, jak poustet chudaky krestany, ale chran buh muslima no fuj. ...ja poznala chlapa s " krestanskyma hodnotama" a dodnes mam jizvi na tele I dusi. Jak ucim svoje . .... na svete existuji pouze dva druhy lidi, ti dobri a ti zly a porozumeni a pomoc je zpusob jak zaridit, aby tech dobrych bylo vic. Kazdopadne doufam, ze moje kotatko co se narodi za nekolik mesicu, bude v zivote potkavat co nejmin lidi jako je zakladatelka a lide co hromadne podepisuji bludy jako je tehle. Jeste jednou sorry, ze je tenhle prispevek trochu mimo, ale nemohla sem si pomoct.

sarka11
autor
22. kvě 2015

@shine2015 Psala jsem "pomoci jim postavit domy". Dost jsi se sekla ve své dedukci toho jak žiju, bydlím ve starším domku na vesnici, sousedé obyčejní lidé chodící do práce na směny a živnostníci, děti chodí do státních. Nepodsouvej mi něco, co není pravda, kdyby u mě zazvonila sousedka, že ji manžel bije s plačícími dětmi, tak ji samozřejmě pomůžu. Ale jsem realista, je rozdíl pomoci třeba třem lidem a milionům.
Rodinu nemám vůbec v poho, otec je ve střízlivém stavu jen málokdy a s tchýní a tchánem se vidíme jen párkrát do roka. Jediný člověk, na kterého se můžu spolehnout je můj muž.
Obviňuješ mě ze sobectví, ale já jim chci pomoci, ale v jejich zemích. Nikdy jsem neřekla, že je Evropa moje. Tos řekla jen ty. A už mne prosím nenapadej. Uvidíme za pár let, kdo měl pravdu.

sarka11
autor
22. kvě 2015

@mammoth007 Věřím, že jsou i muslimové, co se přizpůsobí, ale bohužel jim ta většina kazí pověst. Křesťané nepáchají atentáty po celém světě. Nevidím, že by s tím něco ti dobří muslimové něco dělali. Můžu se zeptat, jestli tvá rodina žije podle práva šaría? Jak se k tomu stavíš ty jako žena?

mammoth007
22. kvě 2015

Ja jsem take muslimka, predem upozornuji, ze ne kvuli manzelovi. Stala jsem se muslimkou po tom, co jsem si prostudovala mnoho nabozenstvi a Islam byl memu mysleni nejblizsi. Co se tyka mych deti, je to na nich, muzou se ucastnit jakych koli aktivit jako pust a pod. Jejich babicka z otcovi strany je krestanka a tak maji pohled na obe nabozenstvi. Jednou si vyberou co je jim blizsi. Alespon u dcery doufam, ze to bude islam. Nerada bych se dozila toho, abych ji napul nahou a opilou na mol tahala z nejakyho mejdanu, jak to vidim vsude kolem. Ja jako zena po dlouholetem vztahu s radoby krestanem, kdy sem zazila spoustu ponizivani a neskutecnych veci, islam opravdu miluju. Verim, ze spousta zen ma jiny nazor, nebo narazily na magora, ale pravy muslim svou zenu respektuje, pokud je v jeho silach, tak ji vyhovi a v kazde situaci se o ni postara. Miluju sveho manzela a obdivuju I jeho kuraz opustit kvuli me vsechno co znal a zacit zit v zemi, kde jak rika ho kazdy mimo nasi rodinu nenavidi. Ani po letech to neni lepsi. :( Nicmene co bych chtela rict predevsim je, ze ackoli nemam s krestany dobrou zkusennost nikdy bych nerekla, ze jsou spatni a nikdy bych neodmitla pomoc cloveku v nouzi bez ohledu na nabozenstvi. .... ono by to mimochodem bylo I proti me vire. Jak v islamu tak v zivote totiz plati, ze jsme nejprve lide a pak teprve muslimove, cernosi ci cokoli jineho. Nase rodina se od ostatnich take na porch nelisi, jen si proste misto prasatka dame kravicku a zapijeme to colou mista piva.
Jinak abych se vratila k otazce, ktera tu padla. Jako zena se v islamu citim dobre. I kdyz je pravda, ze satek zatim nenosim. Jak rika muj muz, bal by se me nechat nekde samotnou, protoze lidi jsou tu zli. Ale jednou se odvazim I k tomu. Rozumim tomu, ze spoustu zen vydesi zpravy a pribehy kolem. ...jJenze na druhou stranu jsou tu naprosto harmonicke vztahy o kterych se ovsem nemluvi. ...aale znamena to snad, ze protoze muzeme dnes a denne narazit na domaci nasili ve sem okoli, vsechni cesti muzi jsou nasilnici? Rekla bych ze na svete je miliarda muslimu a vetsina z nich zije normalni zivot. Jen proste par magoru si holt vybralo nasi viru, prekroutili je ji vyklad k obrazu svemu a zacali delat problemy. ....jjenze. .... jak chcete, aby s tim muslimove neco delali? Mam se ja, nebo muj muz sebrat a jit je hledat? Oni staty at uz demokraticky, ci nabozensky zalozeny vedou politici a ti jsou vsude stejni a nepretrhnou se..... Jen je nespravedlivy trestat normalni lidi, at uz muslimy, nebo lidi kteri se s nimi stykaji.

majkoz
22. kvě 2015

@mammoth007 Děkuji,krásný příspěvek...všichni jsme v první řadě lidé...
Ptám se ještě,co podepisovstelé peticí dělají pro naši společnost,krom toho podpisu a stěžování si na choré hlavy v Bruselu-ty jsme si demoktaticky zvolili-to je jeden z výdobytků naší křesťanské společnosti-kultury...Tak na co si vlastně stěžujeme?Na své životy-chtěli bychom je lepší a svádíme vinu na nevinné.Historie je takových konsensů plná a my ne a ne se poučit....Bohužell za tzv.Studene valky se dalo dělat mnohé a nedělalo se nic a teď na to doplácí nejen třetí svět.....

shine2015
23. kvě 2015

@sarka11 to bylo vše obrazně řečeno - "dokonalý" svět tvůj tady vs jejich tam. A to jako když Ti zazvoní kvuli násilí ne jedna, ale tři ženy, tak řekneš sorry, ale já už jsem jednou pomohla....?? a promin, ale neni uplně řešení postavit jim domy, jednak si myslím, že by to stalo daleko víc penez než těm lidem tady pomoci, když jsem přijdou a jednak není to tvoje evropa, aby jsi někomu zavírala dveře, že bohužel, nekomu pomůžeme, ale všem nemůžeme. Sorry ale podle mě jsi sobec a to neber jako urážku ale jako fakt. Hlavně myslet na svoje pohodlí....a ostatním pošlem dárcovskou sms, at můžou do školy a tím máme splněno. Já ych si přála, aby lidé jako ty si tam skusili žít alespon jeden měsíc ve stejných podmínkách, jaké tam mají a to včetně tvých dětí, aby jsi pochopila, jak se tam cítí ženy.....to že to tady stojí finance, podívej, spousta takových lidí pujde a bude pracovat a žít v lepších podmínkách rádo, navic podívej se na anglii, tam je spousta pákistánců, indů a tím myslím i lékařů.....a proč by nepracovali??? snaží se? živí rodiny, posílají peníze sestrám, bratrům...proste jeden studuje a pak pomáhá rodičům i ostatním.....a v závěru o tom rodina je. Nebo máš dojem, že tady rodina z ČR je "lepší" a citlivější než rodina jinde na světe?? Svým dětem zcela jiste vysvetluješ jak se mají chovat k sobě nebo i praordičům popřípadě vám jako rodičům, jdes jim příkladem....a myslís si opravdu, že dělit lidi podle toho, kde se narodili nebo pro ty,kteří to mají v životě těžší, že měli holt smůlu že se narodili v Africe, tak prostě nemají mít šanci??? Mě to přijde smutné....to je jako kdyby jsi rozdelila svoje děti a řekla, první dva mají právo na lepší život a vy ostatní, holt smůla.....ano, někteří jsou zlí, ale to jsou i ti, kteří žijí s námi...a proč by někdo jiný neměl mít šanci, když chce, na to, abychom mu pomohli.....pokud můžeme. Jsem toho názoru, že pokud člověk může, má pomoci. A řeči o tom, jak to položí naší ekonomiku....no ono když tady nebudou, když jim nepomůžeme, tak to rozkradou politici a nejen Ti...ale k věci, to že ty ses narodila zde, že jsi měla to štěstí a že to štěstí mají tvoje děti je fajn, ale neznamená to, že by jsi nemohla být někdy v problemech ty....a je to to samé jako by ti ostatní řekli, ne ne, my už jsme pomohlli dost, holt máš smůlu.

Já se do Tebe nenavážím, ale nechápu, že někdo může jednat tak slepě a sebestředně zavírat oči a hlavně dveře. Narovinu kdyby u mě doma zaklepal kdokoliv a potřeboval pomoci, tak mu pomůžu, at je to muslim, žid nebo ateista. Když vidím hladové a trpící lidi, nezaboucnu jim dveře před nosem, což promin, ale ty tady svou peticí podporuješ. A mě se to nelíbí.

shine2015
23. kvě 2015

@mammoth007 víra je osobní věc každého....je jedno jak říkáš Bohu, a bohužel, náboženství bylo vždy propletené s touho panovat nebo ovlivnovat lidi. Ale každý člověk v srdci ví, co je a co není správné. Stejne jako nezlze odsuzovat muslimy, nelze odsuzovat křestany. Já mám nejblíž ke křestanství, chodíme do kostela....ale vše je o tom, jak to má člověk sám v sobě a v srdci....to zda nekdo věří v to či ono není podtstatné, ono podle mě mají spousta náboženství hodně podobného....a každý by mel se snažit pomáhat druhým, mít je rád a to i ty, kteří mu ublížili....a to je někdy strašně těžké. Ale nezle tvrdit, když budou v páneláku žít dvě rodiny, ktere budou zlé, že všichni v domě jsou zlí....a mezi náma, když potkám ateistu a bude to hodný člověk, proč by měl být špatný?? jen proto, že má jiný názor než já?? a to samé křestan muslima, muslim křestana, muslim nebo křestan někoho, kdo vyznává budhismus, judaismus atd atd.....primárně jsme všichni lidé a jsme na teto planetě chvíli.....nechápu, proč bychom si mělli hrát, že je nekdo víc a nekd mín a že někomu teda pomůžu, ale jakmile si splním to, že pomůžu 2x, tak už nikomu nepomužu.....a nechápu, proč by v evrope nemelo být pro kohokoliv místo.
Tobě i cele tve rodine přeji, at jste více v klidu a zvládnete pro vás náročné situace co nejlíp. držte se.

sarka11
autor
23. kvě 2015

@shine2015 Mysli si o mně co chceš, jsi asi jasnovidka, když podle pár vět na internetu poznáš jaký jsem člověk. Pomůžu klidně i deseti ženám, ale rozhodnu si to sama, ne že mi to nařídí EU, mimochodem ty lidi co tam jsou za čr jsem nevolila ani jednoho. Určitě by vyšlo levněji jim pomoci tam, to není jen z mé hlavy. Tak si představ, že tady přijde během jednoho roku 10000 imigrantů a další rok zase a další zase...kde je ubytuješ? Naše děti přestanou chodit do škol, protože tam budou oni. Většina jsou mladí chlapi, kde se sexuálně vybijí? Někteří, ti kteří nějaké vzdělání mít budou, možná najdou práci, řekněme při troše optimismu, 1000 imigrantů. A co ten zbytek? 9000 práci nenajde. Kolik je v naší zemi českých občanů nezaměstnaných, co mají vzdělání, minimálně základní a střední školu, a nemůžou najít práci. Romové tady žijí desítky let, a stejně mají problém najít práci, i když se vyučí nějakému řemeslu, kdo podle tebe zaměstná imigranty? Důchodci vycházejí každý měsíc s odřenýma ušima. Podle mne by měl stát více podpořit mladé rodiny, aby si mohly pořídit alespoň 3 děti, aby češi nevymřeli. Kolik rodin žije od výplaty k výplatě, kolik je samoživitelek, kterým otcové jejich dětí neplatí alimenty. Tady by se měly investovat peníze z našich daní. V Anglii si zvolili konzervativce, proč asi, už jim to přistěhovalectví přerůstá přes hlavu, je toho prostě moc. Evropa není nafukovací. To je můj názor, cítím spíš pud sebezáchovy, než spasitelský.
http://vojtekova.blog.idnes.cz/c/462409/argumen...

mammoth007
23. kvě 2015

Boze muj. .... kde see sexualne vybiji? ??? Coze? ?? Jakoze kazdy kdo neni z evropy je jeho sexualitou ovladany zvire? Kde see sexualne vybijeji cesti mladici?
A jeste jedna vec. ....ppodpora rodin , aby cesi nevymreli? To mi prijde oravdu jako zvolani pojdme zalidnit evropu, aby sme meli dobrou vymluvu, proc uz sem nikoho nepustit.
Prijde mi, ze cim vic see tu nektrti obhajuji, Tim vic ukazuji, ze nejde of nic vic, nez xenofobni hysterii :(
Jak bylo receno, nikdo nemuze poznat zivot a nazory druheho z nekolika radku na internetu. .... o to vic me udivuje, ze je pro nektere tak snadne poznat zivot a nazor nekoho jineho podle toho, ze ktere zeme prichazi a jaka je jeho zivotni situace, vcetne toho, ze je to uchyl, kterej see potrebuje sexualne vybit ......

shine2015
23. kvě 2015

@mammoth007 přesně

berenika39
23. kvě 2015

@mammoth007 xenofobie jsem se tak nějak bála napsat ,ale je to to nejvýstižnější, co tu padlo.

sarka11
autor
23. kvě 2015

http://www.liveleak.com/view?i=de1_1394099792
http://www.gatestoneinstitute.org/5195/sweden-rape
Najděte mi někde něco o opaku, nějaký odkaz, ráda si přečtu. Švédsko se už pod tíhou imigrantů pomalu hroutí, jak ekonomicky, kulturně tak bezpečnostně. Tak to prostě je.
Můžete odpovědět i na další věci, kde budou ubytovaní, kde zaměstnaní....
Kamarádka žijící v Německu už uvažuje o přestěhování zpět do česka, podle ní bude Německo brzo v pr....
Švédsko i Německo, obojí země s vysokým počtem imigrantů. Proč myslíte, že u nás by to bylo jiné?

achjonetusim
23. kvě 2015

Tak si tak říkám kde by svět asi tak byl kdyby lidi za války nebo za totality neměli kam odejít, protože by uprchlíky všude odmítali.
😔

shine2015
23. kvě 2015

@sarka11 švedsko, ktere krade děti je opravdu perfektní příklad....navíc ty tam žiješ, že to víš??? nebo to je vec, kterou máš opet z medii?? a z jednoho názoru kamaradky??? tvoje argumenty me přesvedčují víc a víc o tve sobeckosti. nazdar

sarka11
autor
23. kvě 2015

@shine2015 a ty nemáš argumenty žádné. V ČR nejsem jediná s tímto názorem. A ještě jsi neodpověděla kde budou ty desetitisíce imigrantů ubytovaní a zaměstnaní...

shine2015
23. kvě 2015

@sarka11 ty znáš přesný počet, kolik lidí chce do čr ? Argument mám, dost jsme cestovali, viděli, zažili....byla jsi někdy v Africe?? Byla jsi v Norsku? V UK? V Německu??? a v Italii i dalších zemích?? promin, ale argument, že takový názor má hodně čechů není argument a argumenty z medií už vůbec ne.

shine2015
23. kvě 2015

@sarka11 měla by jsi vytáhnout paty z čr a zkusit jít žít na měsíc do afriky například.....s dětmi, aby jsi věděla a na vlastní oči viděla, jakým lidem se snažíš zavřít dveře....a ne slepě argumentovat něčím, co říkají politici....mimo jine, z jakých penez bys jim tam chtěla postavit domy? a zajistit jídlo??? řeči o tom, jak bys jim pomohla tam jsou dost planné.....