Plánujete za chvíli třetí mimi?
Ahoj, chtěli bychom s manželem třetí miminko, máme skoro pětiletou holčičku a skoro dvouletého chlapečka. Je někdo, kdo by to chtěl podobně jako my, nebo už to takto za sebou má. Každá spřízněná duše je vítána 🙂 Děkuju.
@jituneli ahoj my se chceme začít snažit o třetí. Máme doma doma 14leteho syna a teď skoro 2letou holčičku a chtěli bychom ještě jedno 🤗
Zrovna tento měsíc 6.1 jsme si nechala vyndat tělísko a naštěstí ms dorazila hned 8.1 takže teď čekám kdy ta mrcha skončí a kdy přijde ovulace aby jsme mohli začít 🤗😁
Máme pětiletého syna, rok a půl starou holčičku a taky plánujeme. V listopadu jsem bohužel prodělala mimoděložní těhotenství, tak to teď není tak jednoduché.
@lvl16 tak to mě moc mrzí. Nám než se zadařila dcera tak jsem 4krat potratila takže počítám i teď že to nebude jednoduché ale snažím se myslet pozitivně
@lujhu teda to už dlouho 😱 my se o dceru snažili dohromady 5 let. 4krat jsem potratila. Byly jsme 3 krát na IUI . Po posledním potratu jsem řekla že potřebuju pauzu že už to nedávám. Pak jsem začali řešit svatbu, začala jsem brát vitamíny a pila jsem čaj a nejednou jsem byla těhotná 🤰
@vladuskav36 Achjo, vůbec si nedovedu představit něčím takovým procházet 4x. Věřím, že teď vše půjde jako po másle.
Mám děti 7l, 5l, 2,5 a v dubnu čekáme čtvrté 🙂
@lvl16 no nebylo to nic lehkého. První dvě byly nejhorší první bylo v 9tt druhé ve 12tt a pak ty 2 v 6tt
Pak jsem už prostě potřebovala pauzu.