Plastická operace prsou. Podstoupily jste ji?
26. srp 2008
Ahojky.Mám extrémně velká prsa a chtěla bych podstoupit zmenšení,tak by mě zajímalo,zda jste některá tuto operaci podstoupila,případně v jaké nemocnici a jaký byl průběh hospitalizace a následného hojení jizev,atd..Díky.
Předchozí
Strana
z9
@frog ahohda holky nevite kolik stoji modelaz dekuji
Uživatel kiki1181 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od kiki1181.
Ahojte, víte že plastika břicha , nebo prsou je bezbolestná a cenově dostupná? Vše důležité najdete na stránce www.aesthevita.cz . 🙂
Uživatel erika1181 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od erika1181.
Ahoj , určitě se podívej na stránku www.aesthevita.cz a vyber si ;)
starší tema, ale znovu otevřu. Holky, chtěla bych si v budoucnu udělat prsa, vyplnit je vlastním tukem. Jak moc to boli? Jak dlouho se to hojí?
Předchozí
Strana
z9

no, já se do vyběhávání chci vrhnout po Novém roce, sice mě v práci ukamenují, ale já už to fakt nedávám, psychicky, ani fyzicky :(