Podvodné emaily

kokyno09
23. kvě 2015

Ahoj holky, chci jen upozornit, že opět cizinci nakupují přes české bazary - včera se mi ozval jiri.jan004@gmail.com, tak pozor je to podvod! Pošle peníze za zboží (údajně) na PayPal účet, o čemž přijde do emailu akorát potvzení (z falešné stránky PP, jsou ale moc dobře udělaný, těžko se to pozná, že jsou falešný) a k tomu pošle peníze navíc za dopravu, kterou máte zaplatit. Odmítla jsem a od tý doby mi chodí od něj a z falešný PP adresy hromady emailů, že to zaplatit musím, že jinak na mě pošle FBI 🙂. Milýho pána jsem si na emailu zablokovala, ale pozor, ať někdo nenaletí.

veruska007
20. kvě 2016

Mám podobnu čerstvou zkušenost. Email: Nancy Williams (williamsnancy101@gmail.com)

Ach vidím, že je to pro vás nové, mám zařídit, lodní agenty, které budou příštích pro vyzvednutí poté, co byla platba provedena na vás first.You obdrží mé informace, které budete potřebovat, včetně mou adresu.

Trval jsem na tom PayPal, protože nemám přístup k mému bankovnímu účtu on-line, jak nemám internetové bankovnictví a nemůžu jít do banky vzhledem k povaze mé práce a já budu platit za poplatky přenosu.

Jediné, co musíte udělat, je vytvořit si účet s PayPal v www.PayPal.com jakmile jste účet vytvořili, nemusíte čekat na 2-3 dny před můžete získat peníze okamžitě Stačí poslat to pro výplatu :

Jméno:
PayPal E-mail:
Tel Telefonní číslo:
Celková částka

Jsem tak připraveni koupit a zaplatit za to včetně poplatků převod PayPal.

Pošli mi to za úhradu.