Podvodník. Jak otevřít sestřenici oči?

3. čer 2023

Ahoj holky netýká se to přímo mne , ale mé sestřenky. Poznala kluka strašně se do něj zamilovala. Už od pohledu nám nebyl sympatický, strašný "pohádkář" , každému vypravoval něco jiného. Nic pro něj nebyl problém co se týkalo financí. Pořád vypravoval jak si pronajímá restaurace, hospody, jak vlastní firmu apod.. Zjistili jsme, že nic z toho není pravda. Sestřenici jsme to řekli, jenže její reakce byla, že ho pomlouváme, že nechce aby byla šťastná. Tak jsme se stáhli a doufali, že sama proukoukne. Jenže jsme teď zjistili, že se vždy dá dohromady s nějakou "naivní" dívkou které napovídá spoustu srdceryvných lží, že nemá peníze apod.. a ty dívky mu bud půjčí nebo si vezmou na sebe půjčku a peníze mu dají. Ted jedna slečna shání ostatní , aby podali TO na tohohle kluka. Sestřenici jsme to řekli , jenže on ji nakecal, že to je zhrzená ex.a že to není pravda. A ona mu samozřejmě uvěřila. Vim , že tohle je jen na sestřenici, pokud ona sama ho nebude chtít opustit, že s tím nic neuděláme. Ale zase se nechceme koukat , jak se žene do problémů. Ale už nevíme jak ji otevřít oči. Proto se obracím na vás jestli vás nenapadá ještě nějaká možnost, jak ji otevřít oči?

Omlouvám se za anonym , ale zatím nechci aby mne někdo poznal a spojil to s moji rodinou.

zelenaesmolda
3. čer 2023

Nijak.Musi si cumak nabit sama.Cokoliv rekne tak manipulator prekrouti a prebije,nemate proti nemu sanci pokud ona ma ruzove bryle

teenyel
3. čer 2023

Pomoc neni zadna. Kamaradce takhle frajer nasliboval taky hory doly cerny les a ve finale splaci pujcku a o frajerovi uz vi jen ze jich bylo x s trestnim oznamenim a ze byl i v mediich. Borec byl udajne z hrozne movite rodiny zijici ve Francii a rodice mu nemohli poslat penize, ze je slozity mezinarodni prevod a kdesi cosi. Uz v tu chvili jsme ji vsichni rikali, at neni blba, ze mezinarodni prevody fakt nejsou tak slozite, aby si pro nej vzala pri materske pujcku. Neposlechla a vykoupala se v tom. Takovym lidem bohuzel neni pomoci. Na me take jeden zkousel, ze me dokonce pozadal o ruku a pak chtel, abych si pujcila trictvrte milionu, aby nemela jeho firma necekany problem. A kdyz jsem rekla, ze si zadnou pujcku brat nebudu, tak jeste zkousel hrat na city, ze prece v rodine a manzelstvi se dva musi podporit a ze se diky tomu budeme mit dobre, jak mu to pomuze expandovat atd atd. Me to otevrelo oci, vratila jsem mu prstynek a rekla sbohem. Tihle zmetci jsou casto pekni manipulatori a spolehaji na to, ze si zenskou umi omotat. Ale kdyz pak nezareaguje jak chteji, umi byt i pekne hnusni.

1pomnenka
3. čer 2023

I kdyby se setkala s někým, koho ten její přítel podvedl, stejně by neuvěřila. Je to marné, je to marné, je to marné.

exbordelar
3. čer 2023

Ja bych ji asi rekla neco v tom smyslu - ok, mozna mas pravdu a je skvelej, ale slib mi prosim te, ze si kvuli nemu nevezmes zadnou pujcku a pod. A kdybys cokoliv potrebovala, jsem tu pro tebe a rada se s nim seznamim a spolecne budeme podnikat akce.
Kdybych mela obavu o svou pribuznou, chtela bych jej osobne poznat a dovedet se o nem co nejvic, abych si mohla udelat objektivni obrazek a nemusela se spolehat jen na nejake povidacky. Treba je opravdu v pohode 🤷‍♀️ a kdyz ne, snadno to zjistis, kdyz budes s nimi vice v kontaktu, poznas jeho kamarady (jestli nake ma a o co nem rikaji), pribuzne a tak.
Pak napis, jak to dopadlo 😀

zelenaesmolda
3. čer 2023

@teenyel
mezinarodni prevod je tak slozity,ze zabere pres wise celych pet minut.Nejlepe se opravdu vydelava na lidske blbosti 😂

ele_nka
3. čer 2023

Leda kouknout jestli není v registru dlužníků, ale takhle zmanipulované ženy bohužel nevěří ani tomu. 😕 Držím palce, ať sestřenice prozře co nejdříve.

marketa1218
3. čer 2023

Je slepě zamilovaná, cokoliv o něm řekněte,vám samozřejmě věřit nebude. Musí si na to přijít sama.

teenyel
3. čer 2023

@zelenaesmolda asi tak 🤣 ja ji rikala, ze to vazne nezabere vic casu, nez vyresit jako matka samozivitelka pujcku. Nastesti nedosahla na zadnou extremni sumu, ale "jen" na par desitek tisic 🙈

autor
3. čer 2023

Všem moc děkuji za odpovědi. Vim , že pokud sama nebude chtít tak , ze my s tím nic neuděláme. Ale je to šílený pocit bezmoci , když vidíte člověka, kterého máte rádi , jak se sám od sebe řiti do problémů a vy mu nemůžete nijak pomoct.

montelvina
7. čer 2023

Bohužel tito manipulátoři mají na vrh …s takových typem jsem začala chodit když mi bylo 19 a i když mi pravda byla do oči nechtěla jsem tohle slyšet …tihle si otukavaji jak moc mužou s danou manipulovat a semnou takto kopal 8 let než jsem začala věci vidět už jsem byla za něho vdaná a on když si všiml ze vidím našel si jinou a dneska to děla ji a obelhava celou rodinu …zda se na pohled jako velmi hodný muž ale je to šilena svině …buď to pozna hned a nebo ne a to ji nikdo neotevře oči i kdyby jste se na hlavu stavěli

miryp
7. čer 2023

Když na něco takového skočí má tchyně ve zralém věku a vysolí 150 tisíc chlapovi, kterého nikdy neviděla jen proto, že ji slíbil, že za ní přijede a budou pár, tak si říkám, co vlastně chtít po mladé ženě, která ještě nemá nic zásadního odžito a drží se těch růžových brýlí zuby nehty?
Já myslím, že jsi udělala maximum a zbytek už je na ní, protože když budeš dál tlačit na pilu, může ji on proti tobě poštvat a přijdeš o její náklonnost. Zkrátka bych jí jen připomněla, že tu jsi pro ni a čas ukáže...