Pojďme si povídat o všem možném
jen se hlavně netvařme že všechno víme a všechno známe..
Ahoj....existujou tady takové maminky;))
Dobry napad, ale to si rika o skupinu 🙂🙂🙂
Ahoj....tak vitej🙂))
Tak a ted ještě vymyslet o cem budeme plkat🙂
Haha 🙂 To by chtelo hodit kostkou. Tak na zacatek neco lehkyho 😀😀😀
Ahoj,taky se přidám,jestli můžu 🙂
Jasne☺tak pro začátek......je mi 43,mám devitileteho syna a straaaasne se těším až skončí prazdniny😂😂
Taky bych se přidala, jestli to neva 🙂 nejak u toho kojení/uspavani mam dlouhou chvíli...
Neva..........cim nas bude vic tim lip🙂
Tak aby rec nestála - me bude 28, mam 9 měsíčního synka plus jsem vyvdala dva kluky (9 a 6 let). Takže o zabavu postaráno 🙂
Tak to se nenudis🙂a ti starsi bydli taky s vami?
Tak super,mě je 33,mám 6,5letou holčinu a 22měsíčního chlapečka 🙂
Vy mate jeste tak maly deti vy se mate::🙂jinak se silene nudim....mam po operaci kolena,kluk na tabore a ja nemam co delat🙂
@caverina to bylo na mě?To bude lepší tykání,ne?Jestli nevadí 🙂
@andryyysssek to bylo tak nejak na vsechny🙂ale tykani je urcite lepsi🙂
@caverina aha,já už se lekla,že ostatním tykáš,a mě vykáš 😀
@andryyysssek tak to by me ani nenapadlo🙂promin ze pisu bez hacku a carek ale jsem na tabletu a tam je to trosku slozitejsi🙂
ja uz se takhle nudim skoro uz 14 dni a uz mi s toho hrabe🙂kdybych aspon mohla ven....teoreticky muzu ale prakticky se mi fakt nechce🙂
@caverina jj,to chápu 😉 já mám dceru taky na prázdninách,u tatínka.Dcera je totiž z prvního manželství,a už se taky na ni těším 🙂
@andryyysssek ja uz se na kluka taky tesim ale jak uz jsem napsala taky se tesim az zacne skola::🙂jsem s nim skoro cele prazdniny doma a uz nevim co vymyslet aby se nenudil....
@caverina holka teď půjde do školy,tak jsem zvědavá.Netěší se 😀 Ale já se těším,protože jak nemusíme vstávat,tak malý spí až cca do půl 9,a tím pádem jde spát pozdě po obědě,a tím pádem i večer 😉
@andryyysssek kluk jde do treti...do prvni se docela tesil ale ted uz vubec ne🙂uz vi co to obnasi🙂prvni i druhou zvladl perfektne tak jsem zvedava jak mu to pujde ted....budou mit novou ucitelku...pribude jim anglictina....a na to ranni vstavani se uz taky fakt moc tesim🙂)ted si zvyknul ze muze chodit spat tak kolem 22 hodin a vstavat kdy se mu zachce,ale od zari uz bude vstavat o pul seste....to bude zahul🙂
@caverina tak to je super,že mu to jde 🙂 Já mám bohužel trochu obavy,protože holka byla ve školce taková zakřiknutá,nespolupracovala s učitelkami,je hold po mě,navíc jsem dyskalkulik,tak snad nebude mít i poruchu pozornosti a učení :-\
@andryyysssek uvidis nebude to zly....kluk byl taky hodne zakriknuty...proto jsem pozadala o dklad....spravne mel jit uz do ctvrte....dneska uz neni zakriknuty ani omylem🙂 a co se tyka matematiky tak s tou jsem si taky nikdy nijak zvlast netykala🙂
@caverina snad ne,měla málem taky odklad,právě z těchto důvodů mi ho učitelky doporučovaly,ale už bylo na PPP pozdě,to se pak dělá dodatečný odklad,na základě písemné domluvy mezi školou a školkou.To ale řekly,že to teda necháme tak,takže nejhorší to s ní asi nebylo 🙂
@andryyysssek urcite to zvladne🙂)ja taky nejsem zadny soumen a skolu jsem prezila🙂a urcite bude zalezet na ucitelce....a na tom jak s ni ty budes vychazet....z vlastni zkusenosti vim,ze pokud s ucitelkou spolupracujes a nehrajes si na tu chytrejsi protoze to je tvoje dite tak se da vzdy na vsem rozumne domluvit....
@caverina přesně,taky si říkám,že já to taky jakž takž zvládla,zvládne to i ona.A nad učitelky se nikdy nepovyšuju 🙂 tak by to mělo být dobré.
@andryyysssek jasne,ze ma clovek obcas chut ucitelce rict ze tak to neni,ze je to jinak.....ale tim padem aniz si to clovek uvedomi nicemu to nepomuze a navic tim bohuzel muzes ublizit svemu diteti.....ale samozrejme kdybych si byla jista ze ucitelka slapla vedle tak bych se ozvala🙂nastesti se mi to za cele dva roky nestalo...asi jsem mela stesti na ucitelku🙂
@caverina přesně tak 🙂 Už se těším,až i malý půjde do školky,protože občas mívám takové stavy,kdy to psychicky nedávám ☹ Založila jsem tady o tom diskuzi,asi před hodinkou.

Jasne, ja jsem pro 🙂