icon

Pokecajme o módě a módních doplňcích

sisstin
15. srp 2008

Zdravím všechny modni maniačky 😀 zakládám toto téma jako odnož Kosmetiky, drogerie a vše, co nás udělá nejkrásnější 😀 😀 😀 😀 😀 pojďme pokecat o módě, doplncích a stylu....popřípadě si dávat tipy či i-net odkazy 😝

ella1
15. srp 2008

no užas.naozaj sa u nás neoplatí nakupovať.

bihan
15. srp 2008

Ja myslím, že to poznať ide.. teda ak je to dobrý fake, tak to zistíš len veľmi pozorným okom.. MM nakupoval v senegale a tiež mi hovoril, že predávali faky v normálnych obchodoch, ale to je Afrika, no 😅

lendy1
15. srp 2008

siss, to mám díky Aukru, tam je skoro vše padělek, člověk si musí fakt dát bacha, co je fake a co ne a na MMB je to to samé, i když v menší míře.

sisstin
autor
15. srp 2008

no mě by každej asi nachytal na všechno 😔

kitty68
15. srp 2008

ja bych asi taky nepoznala 😕

dnes js byla jen tak zbezne ocucnout obchody, ale tady je prd, pristi tyden az bude mit p volno tak pojedem ke tchyni vyzvednout kocku tak se poradne podivam

sisstin
autor
15. srp 2008

tak kde jste? 😕

melliska
15. srp 2008

tak já mám nejradči promod, HM a sem tam Mango 😉

kitty68
15. srp 2008

no ja tady byla a tady nikdo tak js sla kojcit 😀

lendy1
15. srp 2008

siss, já jsem taky za začátku naletěla a důvěřovala, že když někdo napíše, že jde o originál, že je to pravda a ono nakonec je to padělek jako vyšitý.
Velmi dobře jde poznat už od pohledu Lacoste, Paul Frank, Roxy...LV taky jde poznat a hlavně padělky LV nosí snad 90% lidí a nejhorší je, když jde nějaká socka, bílé ponožky v sandálích, oháklá od ťamanů a má LV a myslí si, jaká není hvězda-to vždy protáčím oči.
já mám moc ráda Abercrombie, v Europě bohužel není k sehnání, ale tuhle mikču už mám 2 roky a jsem z ní nadšená-super kvalita a je nádherná (teda takhle fotka je děsná, ale je to už starší kolekce a málokdo ji ještě má v prodeji): http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=15297407&tab=3

a na tuhle bundičku si brousím zuby 😀
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=11138088&tab=1

taky mám děsně ráda Rip Curl a Guess

ella1
15. srp 2008

tak ja by som tiež nepoznala fake.už sú tak vymakané,že je to vážne problém.no a kedže žiadny originál nevlastním,tak duplom 😅

sisstin
autor
15. srp 2008

já nestíhám..ještě icquuju 😅

ella1
15. srp 2008

no,manžel mi chcel kupiť originál kabelku,moc sa mi páčia LV,ale radšej nie,lebo by som vyzerala ako tie baby,čo nosia fake-y,ale tie uplne najhoršie,a možno by mi nik neveril,že moja je pravá 😅

sisstin
autor
15. srp 2008

ella: no to mě taky napadlo tohle 😅 😅 😅 😅

ella1
15. srp 2008

ved ja tiež ked vidím babu,môže vyzarať aj na urovni,ale aj tak ma napadne,že tá kabelka nemusí byť pravá 😀

lendy1
15. srp 2008

ella, přesně 😀 a koukám, že tvůj manžel má stejné nápady jako můj 😀 já bych si ale LV nekoupila, když už, tak raději nějakou, na které tolik není poznat značka a znají ji jen ti kabelkový maniaci-to mi připomíná, že za chvíli jdu čučet na Sex ve městě 😀

sisstin
autor
15. srp 2008

ella: jináč v Ba je to docela přehlídka modelů..to z Pha neznám 😕

kitty68
15. srp 2008

lendy tak to tak sleduju a zda se ze mame stejny vkus ty jsou fakt bozi, je v cesku bench?

bihan
15. srp 2008

Ja by som LV nechcela... tá poznačkovaná koža ma vôbec neláka.. keď už niečo lepšie, tak Longchamp alebo Balenciaga...

ella1
15. srp 2008

no v blave asi každá druhá 😅
nemôžem si pomôcť,ale mne sa páči tá klasická hnedá alebo tá nová vodotlač.
ale asi to vzdám a popozerám pradu alebo chanel uvidím.....

kitty68
15. srp 2008

ja si znackove kabely nekupuju ted js si koupila 3 kozene v river island a jsou uplne bozi 🙂

sisstin
autor
15. srp 2008

tak já na tohle nějak nejsem 😕

ella1
15. srp 2008

jasné,krásne sú sú aj neznačkové,ale aspoň jednu................ 😀 alebo teda aspoň tie topánky,no 😀

lendy1
15. srp 2008

kitty, nejbližší je v USA-nikde jinde se Abercrombie neprodává. Dá se to u nás sehnat jedině přez net-Aukro, MMB nebo na e-bya, ale zase...je to tak 1/3, co jsou originály a zbytek padělky, padělky...

mě by se zase líbila Kelly bag-klasika jak blázen, ale to bych musela žít v Hollywoodu 😀

lendy1
15. srp 2008

ella, v ČR se dají luxusní kabelky půjčit třeba na večer, víkend, týden... 😵 Já ale vím, že jakmile bych jednu doma měla, tak bych se na ni jen chodila koukat a nikam bych ji nevytáhala, protože by mi to bylo líto ji opotřebovávat 😀
Teď mi místo kabelky stačí taška u kočáru 😀

kitty68
15. srp 2008

jezis tak to ja uz jdu na ebay ocihnout ale jak poznam ze je to origos??? ☹

ella1
15. srp 2008

lendy-no ja viem.už som pozerala tú stránku.ale to sa mi oplatí našetriť a kúpiť si vlastnú 😀
kitty-to by som aj ja chcela vedieť......

lendy1
15. srp 2008

kitty, u Abercrombie je to hoooodně složitý, já znám tak 2 kolekce zpět, některé věci, co se prodávájí vůbec ma ofik webu nebyli, pak je důležité koukat na detaily a preciznost ušití (ta zn. je opravdu kvalitní), různé nášivky a hlavně výšivky značky, cedulky, cenovky...atd. Jde to poznat jen podle ceny, hodnocení prodávajícího a podle detailů realných fotek. U téhle zn. je to složité poznat originál od padělku jen z netu-pak v reálu je to rozdíl velký.

kitty68
15. srp 2008

ale to hovno poznam kdyz bych to koupila z ebaye ☹

lendy1
15. srp 2008

kitty, to pak jedině mrknout, co má dotyčný za ostatní zn. věci, jestli není z Thajska a Vietnamu 😀 a hlavně, co má v komentářích 😉
Jo a ty Americký velikosti jsou taky úžasný 😝 si musím kupovat o číslo větší než normálně nosím a pak mi to je akorát, ale zase jak co, Guess mi je v M, ale Abercrombie musím mít vše v L (fuj, to je ošklivá velikost 😝 )

sisstin
autor
15. srp 2008

lendy: ty a L? Co pak nosej prdelatý američanky? 😅

Strana