Poraďte mi pěkné jméno pro chlapečka
Ahoj holčiny. Dnes jsem se dozvěděla, že se holčička nekoná a budeme mít druhého chlapečka. Potřebovala bych nakopnout, inspirovat, nějaké pěkné jméno, aby sedělo k přijímení Hromádka. Hlavně žádnou ameriku 😀 Starší kluk se jmenuje Michal. V rodině máme Zdeňka, Honzíka, Matyáše, Jakuba a Libora. Tak něco jiného. A aby neměl svátek v prosinci - to se má totiž narodit. Tak kdyby Vás něco napadlo. Já jsem bezradná.
Taky mám Michala 🙂 A líbí se mi ještě Vojtěch.
Tak to by se mi líbilo jméno Radim nebo Vít (Vítek).
My máme pro kluka zatím vybrané tři 🙂 Holka je jasná podle obou babiček - Marie a kluk podle tatínka - Jaroslav, nebo podle jednoho z dědečků - Miroslav, Jan 🙂
Václav ! 🙂
Vít (Vítek) 🙂
Mě se moc líbí Noel, nebo Marco, ale ani jedno mi neprošlo 😀 Možná u dalšího 😉 Máme příjmení, ke kterému by se ta jména hodila. Podle mě je důležité zohlednit i to. Jinak máme Adama, dle mě krásné jméno, ale prosincové no....
Ríša 🙂
Ahoj, mame uplne stejny problem, doma mame Tadease.
Me se libi Max, Robin, Elias... priteli Filip.
Vysnena holcicka Viktorka se nekona 😢
T.porodu mam v listopadu. Hodne stesti 🙂
Holky děkuju za tipy. Nejvíc mi pasuje ten Lukášek. A manžel je se mnou za jedno. 😉
Ja měla pro kluka Luboš.
Nakonec se rozhodujeme mezi Lukáškem a Ondráškem 🙂
Obojí je moc pěkné. Těžké rozhodování ....
A je vybráno 🙂
My máme Josefa, takže za mě Josífek :-*
my mame stepanka a jonaska 😉
My máme Adama a svátek slaví 9.9. podle maďarského kalendáře (to mi řekla doktorka Knappová 🙂 ). A když jsme čekali Báru, tak u ní bylo ve hře klučičí jméno Matouš.
Za mě také Ondřej a Lukáš
Z těchto dvou (Ondra a Lukáš), jsem určitě pro Ondru 🙂
Ondřej. Když si to bráška přeje... Nám se líbí Theodor,ale budeme mít holčičku. Mě by ae líbila Adinka,ale jsem babička,tak mám jen poradní hlas.
Ahoj, my zvazujeme pro kluka jmeno Klement. Ale bojim se, aby se mu neposmivali - Klement dement. A pak take si hned kazdy vybavi Klementa Gotwalda a co mel na svedomi...(aby nas pak synek, pokud to bude kluk, jednou neproklel, ze je to stejne jako kdybychom mu dali jmeno Adolf) Znate nejakeho Klementa z Vaseho okoli. Jak je s timto jmenem spokojeny?

@seshira Lukáš je moc hezké, jeden z hlavních favoritů u nás a pak teda ještě ten Jakub, ale toho jsi vyškrtla. Vojta a Dominik jsou taky super.