icon

Poraďte mi pěkné jméno pro chlapečka

seshira
14. črc 2015

Ahoj holčiny. Dnes jsem se dozvěděla, že se holčička nekoná a budeme mít druhého chlapečka. Potřebovala bych nakopnout, inspirovat, nějaké pěkné jméno, aby sedělo k přijímení Hromádka. Hlavně žádnou ameriku 😀 Starší kluk se jmenuje Michal. V rodině máme Zdeňka, Honzíka, Matyáše, Jakuba a Libora. Tak něco jiného. A aby neměl svátek v prosinci - to se má totiž narodit. Tak kdyby Vás něco napadlo. Já jsem bezradná.

Strana
z2
mercedesse
14. črc 2015

@seshira Lukáš je moc hezké, jeden z hlavních favoritů u nás a pak teda ještě ten Jakub, ale toho jsi vyškrtla. Vojta a Dominik jsou taky super.

maraida
14. črc 2015

Taky mám Michala 🙂 A líbí se mi ještě Vojtěch.

olusenka
15. črc 2015

Tak to by se mi líbilo jméno Radim nebo Vít (Vítek).

pladik
15. črc 2015

My máme pro kluka zatím vybrané tři 🙂 Holka je jasná podle obou babiček - Marie a kluk podle tatínka - Jaroslav, nebo podle jednoho z dědečků - Miroslav, Jan 🙂

viridie
15. črc 2015

Václav ! 🙂

jedlin
15. črc 2015

Vít (Vítek) 🙂

zuzineckah
15. črc 2015

Mě se moc líbí Noel, nebo Marco, ale ani jedno mi neprošlo 😀 Možná u dalšího 😉 Máme příjmení, ke kterému by se ta jména hodila. Podle mě je důležité zohlednit i to. Jinak máme Adama, dle mě krásné jméno, ale prosincové no....

barusak1
15. črc 2015

Ríša 🙂

dechovi
15. črc 2015

Ahoj, mame uplne stejny problem, doma mame Tadease.
Me se libi Max, Robin, Elias... priteli Filip.
Vysnena holcicka Viktorka se nekona 😢
T.porodu mam v listopadu. Hodne stesti 🙂

seshira
autor
15. črc 2015

@baru88 já právě nechci aby měl všecko v jednom měsíci. Nehledě na to, že už v tom prosinci je toho u nás milion. Dvě neteře mají narozeniny, obě moje sestry svátek, můj starší synek narozeniny, te´d bude i ten druhý, Vánoce a tchyně narozeniny.

seshira
autor
15. črc 2015

Holky děkuju za tipy. Nejvíc mi pasuje ten Lukášek. A manžel je se mnou za jedno. 😉

lenuardos
16. črc 2015

Ja měla pro kluka Luboš.

seshira
autor
16. črc 2015

Nakonec se rozhodujeme mezi Lukáškem a Ondráškem 🙂

lenuardos
16. črc 2015

Obojí je moc pěkné. Těžké rozhodování ....

seshira
autor
16. črc 2015

@lenuardos ale zas na druhou stranu, s Ondrou přišel synáček, že by chtěl aby se tak bráška jmenoval, neměla bych to brát na lehkou váhu, když se mi to jméno líbí.

lenuardos
16. črc 2015

A je vybráno 🙂

sarriku
16. črc 2015

My máme Josefa, takže za mě Josífek :-*

punky
17. črc 2015

my mame stepanka a jonaska 😉

shine2015
17. črc 2015

@seshira tak to mas dobre, naše mladší dcera když jsme se zeptali,zda se bude jmenovat tak a tak,tak řekla že ne....a my na to a jak se tedy buď jmenovat? Prý bude to Budulinek 😀 😀

zzuzinda
17. črc 2015

My máme Adama a svátek slaví 9.9. podle maďarského kalendáře (to mi řekla doktorka Knappová 🙂 ). A když jsme čekali Báru, tak u ní bylo ve hře klučičí jméno Matouš.

seshira
autor
17. črc 2015

@shine2015 to je krásné.Synátor měl kamaráda Ondru ve školce, ale ten už jde po prázdninách do školy. Tak asi proto řekl, že chce Ondráška. 😉

shine2015
17. črc 2015

@seshira jsme se s mužem smali 😀 jak to krasne řekla.....napište si jména tiskacim a vedle psacím, pomůže vám to rozhodnout se 😉 😉 já takhle včera vybrala taky 🙂

vvlladka
17. črc 2015

Za mě také Ondřej a Lukáš

lullli
17. črc 2015

Z těchto dvou (Ondra a Lukáš), jsem určitě pro Ondru 🙂

potfuurka
12. srp 2015

@seshira Ale Ondřej má svátek 30.11...taky se nám líbí...taky máme termín prosinec.😉

babanci
4. pro 2015

Ondřej. Když si to bráška přeje... Nám se líbí Theodor,ale budeme mít holčičku. Mě by ae líbila Adinka,ale jsem babička,tak mám jen poradní hlas.

kedlub
6. led 2020

Ahoj, my zvazujeme pro kluka jmeno Klement. Ale bojim se, aby se mu neposmivali - Klement dement. A pak take si hned kazdy vybavi Klementa Gotwalda a co mel na svedomi...(aby nas pak synek, pokud to bude kluk, jednou neproklel, ze je to stejne jako kdybychom mu dali jmeno Adolf) Znate nejakeho Klementa z Vaseho okoli. Jak je s timto jmenem spokojeny?

babanci
6. led 2020

@kedlub Ta starší generace si to vybaví,ale mladší sotva. Jen,budete-li zkracovat,pak Klémo není nic moc.

Strana
z2