icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

dreana
2. srp 2016

@hanulkaha Děkuji, já tobě taky 🙂 Doufám že zítra už BT vzroste a ovulka se potvrdí 🙂

hanulkaha
2. srp 2016

@dreana i já děkuji a držím pěstičky! Dej zítra vědět, jak to dopadlo 🙂

leymea
2. srp 2016

@hanulkaha aha 🙂 ja taky dalsi vikend 🙂 patek/sobota.

maice
2. srp 2016

@luska__ zitra bude pozitivni,nacasovani super

leymea
2. srp 2016

@dreana tak to budem tak nejak nastejno v cyklu 🙂

hanulkaha
2. srp 2016

@leymea super, to jsem napnutá dvakrát tolik 😀

monichka
2. srp 2016

Zdravím holky 🙂 taky se k vám přidám. Teď beru poprvé clostík a prednison.
Dnes teprve 9DC. V pátek na sono,tak uvidíme co se bude dít 🙂

leymea
2. srp 2016

@hanulkaha 😀 a v patek budu testovat, mame pout. Tak abych vedela jestli pit. I kdyz na 10dpo toho moc videt mozna nebude, ale clovek nikdy nevi, co kdyby 🙂 myslim pristi patek 😀

dreana
2. srp 2016

@leymea
@monichka Holky tak to jsme podobně 🙂

leymea
2. srp 2016

@monichka vitej 😉

hanulkaha
2. srp 2016

@leymea 😀 my jedeme tuto neděli k sestře na pouť 😀 tak pro jistotu to taky nebudu moc přehánět 😉

monichka
2. srp 2016

@dreana
@leymea holky jak se dlouho snažíte?

linusha
2. srp 2016

Holky koukám že jsme všechny tak ve stejné fázi cyklu 😉

leymea
2. srp 2016

@dreana kolik jsi DC? 🙂

leymea
2. srp 2016

@hanulkaha ale myslim, ze by to nemelo vadit kdyz si trochu das. Kolik zenskych nevi, ze jsou v tom a chlastaj 😀 ale clovek ma strach, co kdyby 🙂

leymea
2. srp 2016

@monichka u nas uz to je rok 🙂 a ty?

dreana
2. srp 2016

@monichka My druhý měsíc, ale jinak sme se snažili před 3 rokama, měli jsme tragicky spermiogram, pravděpodobně chybějící ovulaci a ja se z toho složila. 3 roky sem se davala dohromady, u toho sem zhubla 40 kg a ted sem zpět s novou energí 😀

A ty?

dreana
2. srp 2016

@leymea 12DC a zatím bez ovulace 😒 Celkem mam cykly 26dní

monichka
2. srp 2016

@dreana jééjda, tak snad už vše dobře dopadne. no my téměř rok. ale doteď jen sono a nějaké vitamíny. ted mám až poprvé clostík tak uvidím co se ukáže na sonu tentokrát 😀 doufám že bude úroda 😀

leymea
2. srp 2016

@dreana ja 18DC s tim, ze ovulka je asi dneska, podle hlenu jsem uz po ovulaci, ale sex byl naposled v nedeli, bohuzel. Cykly mam 28 dni, ale pokud ovulka byla az dneska tak bych rekla, ze to bude 29 dni 😀 nechame se prekvapit 🙂 MS uz nechci na nejakou dobu videt 😀

kolmenka
2. srp 2016

Ahojky holky. Člověk tu půl dne není a vy nakecáte 2 stránky 😀 Vítám nové snažilky. jestli my celých 14 dní do termínu MS bude utíkat jako ty první 2 tak budu spokojená. Ani nevím jak ty dva dny uběhli. 🙂

leymea
2. srp 2016

@monichka my jeste nikde nebyli, pokud se nezadari tak v zari uz konecne pujdu 🙂

kolmenka
2. srp 2016

@leymea Nejlépe jako my všechny alespoň na 9 měsíců 😀

monichka
2. srp 2016

@leymea Tak jsem šla až po půl roce 🙂 myslela jsem si že se teda děti dělají snáz 😀

leymea
2. srp 2016

Holky a jak jste na tom s lutealni fazi? Vsichni tu mate tech cca 14 dni? Ja bohuzel 11, tak se obavam, jestli to treba neni tim, proc nam to nejde.

leymea
2. srp 2016

@monichka ja taky. Prvni mesic jsem myslela, ze se zadari hned. A uz je to rok 😀

kolmenka
2. srp 2016

@leymea Mě dr. říkal že 11 dní je minimum ale stačí.

brunhylda
2. srp 2016

@leymea já mám 12 dnů, pokud dobře počítám. Měla jsem to tak i u prvního těhotenství a nebyl problém.

monichka
2. srp 2016

@leymea Asi tak 😀

hanulkaha
2. srp 2016

@leymea já 12 dní

Strana