icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

dreana
2. srp 2016

@monichka Tak držím moc palce! Ve vitamínech jedeme taky, snad pomohou 😀 Spermie se obměnují jednou za 3 měsíce takže bych byla spokojená do konce roku kdyby se povedlo... uvidíme no...

@leymea Jo to znam.. no tak třeba už jí nějakou dobu neuvidíš 😀

dreana
2. srp 2016

@leymea říká se že 10 a méně je neplodné, ale 11 by mělo byt OK... 🙂

kolmenka
2. srp 2016

Holky podle toho co my ve čtvrtek řekl dr. tak jsem 5-6 DPO podle svých pocitů jsem tak 2-3 DPO ale každopádně jsem dneska byla celý den v poklusu a pobolívá mě trošku podbřišek. Tak snad se něco chystá. 😀

leymea
2. srp 2016

@dreana tak to jsem na hrane 😀

leymea
2. srp 2016

@kolmenka doufejme, ze ano 🙂

luska__
2. srp 2016

@terka228 dekuju. Nacetla jsem si toho spoustu, ale každé tělo je jiné a každy to ma jinak, takže ani nevim, co uz je správný 🙂
Každopádně Vam přeju taky hodně štěstí, četla jsem o Vašich klucich, oba jsou moc hezci , ať se zadari brzy i Vam ať jsou to treba 3 bratři a nebo holčička.

terka228
3. srp 2016

@luska__ Děkuji Vám moc 🙂

linusha
3. srp 2016

@leymea 11-12 dní 🙂

kristynabayer
3. srp 2016

My se snažíme 1. cyklus (když nepočítám ten co nastal ještě vlivem HA). HA jsem vysadila v červnu, poslední ms 20.7., takže dnes 15.DC. Na doporučení lékařky zkouším ovulační testy - na prvním z nich (11.DC) byla slabá čarka a pak nic :D Tak nevím, zda jsem to prošvihla a nebo jsem prostě divná a ovulaci nemám :D

luska__
3. srp 2016

@kristynabayer po vysazeni HA první 3 měsíčně ovulace často nebývá. Divná nejste 🙂 nebojte se.. Myslim si, ze 3 měsíce jsou ideální doba na to jist kyselinu listovou, dat si kontryhel a pak začít vyhlížet 🙂 nevim jak dlouho jste HA měla,ale tělo funguje podle ni, tak chvíli trvá, nez zase se hodí do přirozeného chodu. Ale jsou i výjimky 🙂 tak můžete byt jedna z nich. Držím palce. Ja bez HA uz dlouho a ovu stále nikde ani po stimulaci. Dnes večer se budu klepat na OVU test, vcera mi dal první naději. Připadne doporučuji aplikaci womanlog, díky který vím všechno 🙂

kolmenka
3. srp 2016

Dobré ráno snažilky. Tak dneska jsme zase o den blíže k vysněným //.

hanulkaha
3. srp 2016

@kolmenka Dobré ránko 🙂 Tak tak, už se to blíží 😅

hanulkaha
3. srp 2016

@kristynabayer Já brala HA s malou asi 3měsíční přestávkou deset let, vysadila ji loni v červnu a trvalo mi půl roku, než se mi srovnal cyklus a všechno začalo fungovat, jak má 😉 Chce to čas a hlavně neztrácet naději 😵

maice
3. srp 2016

Krasne ranko 🙂 posilam vsem HCG virus,tak se koukejte vsechny nakazit ;)

sadamka90
3. srp 2016

@brunhylda
@leymea
@kolmenka
@maice Holky moc děkuji za rady, včera nakonec nic nebylo 😀. Ale jsem z toho blázen příkladám fotky testů, jak jsou 2 bylo to vždy ráno-večer. No už 3 dny pozitivní nechápu, teplota pořád nízko, respektive o víkendu byla ráno cca 36,7 a teď poslední 3 dny tak 36,3...tak snad už k ovu konečně dojde...

sadamka90
3. srp 2016

@brunhylda
@leymea
@kolmenka
@maice

Jej přiládám i s daty, ale už mě to štve, jak se mi ten cyklus zae brutálně natáhnul...☹

jarmulka
3. srp 2016

@maice inhaluji co mi plíce stačí 😀 .... Tak jen doufám, že nebude vadit místo vstupu, když to beru,, horem,, 😀

hanulkaha
3. srp 2016

@maice Tak to se moc ráda nechám nakazit 😀

kolmenka
3. srp 2016

@maice Takové "bacily" beru 😀

@sadamka90 Hele mě se zdá že pozitivní je jen ten 2.8. ten z 1.8 je viditelně slabší a ten dnešní my taky přijde už že slábne.

leymea
3. srp 2016

@sadamka90 taky to vidim, ze vcera byl pozitivni. 🙂

leymea
3. srp 2016

@maice doufam, ze se Ti to povedlo nas nakazit 😀

brunhylda
3. srp 2016

@maice děkuju, doufám že to tentokrát chytnu.

brunhylda
3. srp 2016

@sadamka90 máš čárky silné všechny 3 dny, asi ti ten hormon stoupá celkem pomalu, že to stihneš zachytit během 3 dnů. Ale souhlasím s holkama že nejsilnější je čárka 2.8. takže ten deen nebo dnes bych čekala ovulaci. lepší míz čárku silnou 3 dny než ji nemít silnou vůbec 🙂

sadamka90
3. srp 2016

@kolmenka
@leymea
@brunhylda Díka holky, jj když se na to více podívám, tak to tak asi bude, že pozitivní to bylo včera, no uvidíme, zda z toho něco bude. 🙂)

@maice Taky doufám, že si mě nakazila 😀

dreana
3. srp 2016

@sadamka90 Džím palce 😎

@maice Šnup Šnup.

Mě stačí ovulační bacily 😀 😀 Prozatím nejsem náročná 😀 😀

maice
3. srp 2016

@sadamka90 Vubec neva,ja mela ovulaci taky az 28 dc a mrkej ;)))

leymea
3. srp 2016

@maice ale mas dlouhe cykly ne? 🙂

linusha
3. srp 2016

@maice díky za takové viry/bacily, snad jsem už nakažená 🙂

maximaty
3. srp 2016

tak me opet neuveritelne boli pravy vajecnik... bojim se ze to je zas naka cysta... se obavam, ze z mimina nic nebude zase.... Ac jsem podle Dr zdrava, mam divny pocit, ze tam dole neco neklape jak ma ☹

luska__
3. srp 2016

Cestou na jógu, musela jsem vzít s sebou. Bohužel od včera nezesilil 😪
Zítra 21DC , tak se ukaz clotile.
Každopádně od 10.8 me čeká hormonalni jóga..

Strana