Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
Holky podle toho co my ve čtvrtek řekl dr. tak jsem 5-6 DPO podle svých pocitů jsem tak 2-3 DPO ale každopádně jsem dneska byla celý den v poklusu a pobolívá mě trošku podbřišek. Tak snad se něco chystá. 😀
@terka228 dekuju. Nacetla jsem si toho spoustu, ale každé tělo je jiné a každy to ma jinak, takže ani nevim, co uz je správný 🙂
Každopádně Vam přeju taky hodně štěstí, četla jsem o Vašich klucich, oba jsou moc hezci , ať se zadari brzy i Vam ať jsou to treba 3 bratři a nebo holčička.
My se snažíme 1. cyklus (když nepočítám ten co nastal ještě vlivem HA). HA jsem vysadila v červnu, poslední ms 20.7., takže dnes 15.DC. Na doporučení lékařky zkouším ovulační testy - na prvním z nich (11.DC) byla slabá čarka a pak nic :D Tak nevím, zda jsem to prošvihla a nebo jsem prostě divná a ovulaci nemám :D
@kristynabayer po vysazeni HA první 3 měsíčně ovulace často nebývá. Divná nejste 🙂 nebojte se.. Myslim si, ze 3 měsíce jsou ideální doba na to jist kyselinu listovou, dat si kontryhel a pak začít vyhlížet 🙂 nevim jak dlouho jste HA měla,ale tělo funguje podle ni, tak chvíli trvá, nez zase se hodí do přirozeného chodu. Ale jsou i výjimky 🙂 tak můžete byt jedna z nich. Držím palce. Ja bez HA uz dlouho a ovu stále nikde ani po stimulaci. Dnes večer se budu klepat na OVU test, vcera mi dal první naději. Připadne doporučuji aplikaci womanlog, díky který vím všechno 🙂
Dobré ráno snažilky. Tak dneska jsme zase o den blíže k vysněným //.
@kristynabayer Já brala HA s malou asi 3měsíční přestávkou deset let, vysadila ji loni v červnu a trvalo mi půl roku, než se mi srovnal cyklus a všechno začalo fungovat, jak má 😉 Chce to čas a hlavně neztrácet naději 😵
Krasne ranko 🙂 posilam vsem HCG virus,tak se koukejte vsechny nakazit ;)
@brunhylda
@leymea
@kolmenka
@maice Holky moc děkuji za rady, včera nakonec nic nebylo 😀. Ale jsem z toho blázen příkladám fotky testů, jak jsou 2 bylo to vždy ráno-večer. No už 3 dny pozitivní nechápu, teplota pořád nízko, respektive o víkendu byla ráno cca 36,7 a teď poslední 3 dny tak 36,3...tak snad už k ovu konečně dojde...
tak me opet neuveritelne boli pravy vajecnik... bojim se ze to je zas naka cysta... se obavam, ze z mimina nic nebude zase.... Ac jsem podle Dr zdrava, mam divny pocit, ze tam dole neco neklape jak ma ☹

@monichka Tak držím moc palce! Ve vitamínech jedeme taky, snad pomohou 😀 Spermie se obměnují jednou za 3 měsíce takže bych byla spokojená do konce roku kdyby se povedlo... uvidíme no...
@leymea Jo to znam.. no tak třeba už jí nějakou dobu neuvidíš 😀