icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

leymea
3. srp 2016

@maximaty ten pocit mam taky.

leymea
3. srp 2016

@maximaty jedna z vyhod HA. Nic me nebolelo, zadny pichani vajecniku, podbrisku. Skoro bezbolestna MS. Prsa nikdy nebolela. Proste jsem se cejtila lip. Je to svinstvo, ale me bylo dobre 😀

kolmenka
4. srp 2016

@leymea Já si myslím že teď nás vše bolí a píchá protože se moc sledujeme a vlastně podvědomě chceme aby nás píchalo v podbříšku, bolely prsa atd atd.

dreana
4. srp 2016

Krasne rano holky, ovulace nic a vypada to ze ani nehodla nakracet :-/

sadamka90
4. srp 2016

Holky nádherné ráno, tak já se hlasím test pořád dost silně pozitivní a teplota nízká, tak kdy sakra ta ovu hodlá proběhnout? 😀 Holky a poznáte na sobě ovulaci nejenom bolestma, ale třeba i pleť a zavodnění? Pleť mám teď šílenou, ale k tomu zase zadržování vody váha stoupla, nechodím moc na malou a těsné prstýnky. Štve mě, že to mám nejspíš před ovu a stejně i před MS....

sadamka90
4. srp 2016

@dreana Ahojky, a který DC jsi?

sadamka90
4. srp 2016

@luska__ Ahojky, vydrž, já tento cyklus silně pozitivní až 25 DC, takže možná máš ještě čas. Co to je ta hormonální jóga??

maximaty
4. srp 2016

@leymea
@kolmenka to je fakt... I kdyz uz ji dlouho neberu, pamatuju si na ty casy... Nemam cas se sledovat 😂 ... Ta bolest me ale casto omezuje, treba na koni... To si tezko nejakou namlouvam, tam mi fakt vadi...

dreana
4. srp 2016

@sadamka90 sem 14DC z 26 DC. Teplota nizko a test silne negativni 🙂 ale nevzdavam se 🙂

sadamka90
4. srp 2016

@dreana tak třeba nebude to nebude jenom 26 DC 😀, já bych taky měla mít tento cyklus 32 DC, ale ovu ještě podle mě ani neproběhla testy pořád pozitivní, ale dnes 27 DC a podle teploty pořád nebyla 😀

leymea
4. srp 2016

@kolmenka no nevim 😀 ale bolestivou MS mam. Prvni den tak dve hodky umiram. Hrozny krece. ☹

leymea
4. srp 2016

@dreana to prijde 😉

dreana
4. srp 2016

@sadamka90 tak super tak cekame spolu! Dokud neprijde MA nadeje je porad /-)

luska__
4. srp 2016

@sadamka90 Ahoj 🙂 myslíš? A normálně míváš kdy? a cyklus jak dlouhý? Mám tedy furt testovat :-/ já už v tom nechala tolik peněz 2x denně, aby náhodou a úplně zbytečně..
já tenhle měsíc si nebudu dávat proveru na vyvolání. A nechám tělo, aby samo se s tím popralo. Od dubna jsem přibrala 5kg - a to dělám všechno stejně. Grr..
Hormonální jóga - na tu mě přivedla ségra, jejíž kolegyně díky ní otěhotněla po dvou letech snažení, všech různých hormónů, má PCO- a šup civcičila a 2.cyklus je v tom i bez prášků.
Vkládám odkaz: http://www.centrum-hormonalni-jogy.cz/dalsi-inf... přímo sem jdu. Od příštího týdne. Je to 4*2h za 2800,- vím, pro někoho hodně, ale pro mě nic, když to je naděje, která je jen o mé píli. Musí prostě člověk cvičit doma. Jsem odhodlaná pro to udělat maximum, bez hormónů (ble)
jógu mám ráda - teda tu power, takže se těším na něco nového ..

sadamka90
4. srp 2016

@luska__ JJ myslím, že je to klidně možné, jak máš dlouhé cykly? Já jsem nikdy neměla cykly optimální 28 nebo tak, vždy to bylo tak 30-35 dní, někdy ale i déle, ale během dospívání a studia jsem to neřešila a byla spíš ráda, že se s tím nemusím často otravovat. Poslední 2 roky, ale cykly byly většinou pravidelné těch 30-35. Ale v květnu jsme začali o mimi už uvažovat, že to začneme pomalu zkoušet a mazec jak naschvál se mi cyklus protáhnul na 50 dní!. V červnu první měsíc snažení se to srovnalo na 31, pozitivní ovu test 18 DC. Tak jsem měla radost a tento cyklus? To vypadá na další podivný mazec 😀 Dnes 27 DC už 4 dny dost silné ovu testy, ale bazální teplota je až moc nízká, takže ovu ještě neproběhla. Prášky 9 let neberu ani jiné hormony na srovnání nebo tak. Uvažuju o kontryhelu nebo tom jeřábu ptačím. Ta jóga vypadá zajímavě, jak dlouho se už snažíte?

luska__
4. srp 2016

@sadamka90 já ti ani nevím, jak to mám bez stimulace 🙂
ale od dubna, se snažíme cíleně. Ale byly mi zjištění anavoluční cykly, takže po testech spermiogramu mi byl nasazen clostil (nyní první cyklus s ním) a zatím nic necítím kromě návalů a bolesti vaječníků (kdo ví, jestli tam opět nemám cystu) půjdu na kontrolu asi příští týden v út před začátkem toho kurzu. Měl teď dovolenou 14 dní, takže nemám tušení, jak to dole vypadalo.
Každopádně jsem měla při měření 22DC - 6mm 🤐
jsem z toho unavená

sadamka90
4. srp 2016

@luska__ A Jej v tom nejsem moc znalá stimulace je co přesně?? A jak ti doktor zjistil anovulační cykly?? 🙂)

luska__
4. srp 2016

@sadamka90 že to dostávám !pravidelně" díky hormónům, vždy 20DC jsem brala Proveru 6 dní 2*denně a 32-33 den jsem to dostala.
1.měsíc bazální teplota (duben + folikumetrie)
2.měsíc (květen ovu testy+ folikumetre)
3.měsíc (červen - folikumetrie)
4.měsíc (od 5DC-9DC - clostilbegyt + ovu testy)
Dnes tedy 21DC a stále nic.. Od dubna - pomoct! 😠

luj89
4. srp 2016

Ahoj, tak se přidávám do klubu nových snažilek ;). Zítra jedem na dovču a po návratu se začneme snažit. Sice bychom tomu chtěli nechat spíš volný průběh, ale... 😀

sadamka90
4. srp 2016

@luska__ JO takhle, a předtím si to nedostávala vůbec, nebo šílené výkyvy? A hormony by měly pomoct i na ovulaci ju? Nevím, když se tak dívám na ty svoje šílené cykly, zda bych s tím taky neměla začít něco dělat...😀

dizinka
4. srp 2016

@sadamka90 Čaj kontrhyhele můžu jen doporučit. Pomohl mi srovnat cyklus. 🙂

sadamka90
4. srp 2016

@dizinka Jee děkuji za reakci, a jaký si měla cyklus před a po? A měla si rozházený cyklus po vysazení HA nebo prostě odjakživa jako já? 😀

hanulkaha
4. srp 2016

@luj89 Vítej 🙂 A přeju hodně moc štěstíčka 😅

monichka
4. srp 2016

holky ještě někde doporučily pít čaj Kakost, že je též dobrý

luska__
4. srp 2016

@sadamka90 dostávala, ale treba po 45 dnech ( pro me ideální 🙂 ale doktor samozřejmě mi vysvětlit , ze takhle ne.. Každopádně dnešní test

luska__
4. srp 2016

@sadamka90 pokračování - dnešní test takhle. Ja jako fakt netuším, zda to ma dál testovat.. Ale kdyz je možnost ovu takhle pozdě? Říkáš 25DC.
Ten clostik je přímo na ovu.. Ale je to sajrajt

sadamka90
4. srp 2016

@luska__ Hm no tak to bych asi taky měla pořešit s doktorem, že se mi totálně rozhodily cykly v poslední době 😀 Testuj dál, jedna holčina tady mi psala, že měla ovu až 28 DC a teď je těhulka. 🙂)

luska__
4. srp 2016

@sadamka90 dobře, dám na tebe.. budu testovat do MS, snad nebude 50 denní 😀
né, zatím s doktorem nic neřeš. Pij jen kontryhel a vyčkej.. 2 cyklus se nic nepozná

sadamka90
4. srp 2016

@luska__ To je asi fakt a kontryhel musí být sypaný nebo stačí sáčkový a jak často??

dreana
4. srp 2016

Holky koukam že všechny čekáme na tu ovulku.. ja doufam že dorazí a ne že to bude anovulační cyklus.. :(

Strana