Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
Krasne rano holky, ovulace nic a vypada to ze ani nehodla nakracet :-/
Holky nádherné ráno, tak já se hlasím test pořád dost silně pozitivní a teplota nízká, tak kdy sakra ta ovu hodlá proběhnout? 😀 Holky a poznáte na sobě ovulaci nejenom bolestma, ale třeba i pleť a zavodnění? Pleť mám teď šílenou, ale k tomu zase zadržování vody váha stoupla, nechodím moc na malou a těsné prstýnky. Štve mě, že to mám nejspíš před ovu a stejně i před MS....
@sadamka90 Ahoj 🙂 myslíš? A normálně míváš kdy? a cyklus jak dlouhý? Mám tedy furt testovat :-/ já už v tom nechala tolik peněz 2x denně, aby náhodou a úplně zbytečně..
já tenhle měsíc si nebudu dávat proveru na vyvolání. A nechám tělo, aby samo se s tím popralo. Od dubna jsem přibrala 5kg - a to dělám všechno stejně. Grr..
Hormonální jóga - na tu mě přivedla ségra, jejíž kolegyně díky ní otěhotněla po dvou letech snažení, všech různých hormónů, má PCO- a šup civcičila a 2.cyklus je v tom i bez prášků.
Vkládám odkaz: http://www.centrum-hormonalni-jogy.cz/dalsi-inf... přímo sem jdu. Od příštího týdne. Je to 4*2h za 2800,- vím, pro někoho hodně, ale pro mě nic, když to je naděje, která je jen o mé píli. Musí prostě člověk cvičit doma. Jsem odhodlaná pro to udělat maximum, bez hormónů (ble)
jógu mám ráda - teda tu power, takže se těším na něco nového ..
@luska__ JJ myslím, že je to klidně možné, jak máš dlouhé cykly? Já jsem nikdy neměla cykly optimální 28 nebo tak, vždy to bylo tak 30-35 dní, někdy ale i déle, ale během dospívání a studia jsem to neřešila a byla spíš ráda, že se s tím nemusím často otravovat. Poslední 2 roky, ale cykly byly většinou pravidelné těch 30-35. Ale v květnu jsme začali o mimi už uvažovat, že to začneme pomalu zkoušet a mazec jak naschvál se mi cyklus protáhnul na 50 dní!. V červnu první měsíc snažení se to srovnalo na 31, pozitivní ovu test 18 DC. Tak jsem měla radost a tento cyklus? To vypadá na další podivný mazec 😀 Dnes 27 DC už 4 dny dost silné ovu testy, ale bazální teplota je až moc nízká, takže ovu ještě neproběhla. Prášky 9 let neberu ani jiné hormony na srovnání nebo tak. Uvažuju o kontryhelu nebo tom jeřábu ptačím. Ta jóga vypadá zajímavě, jak dlouho se už snažíte?
@sadamka90 já ti ani nevím, jak to mám bez stimulace 🙂
ale od dubna, se snažíme cíleně. Ale byly mi zjištění anavoluční cykly, takže po testech spermiogramu mi byl nasazen clostil (nyní první cyklus s ním) a zatím nic necítím kromě návalů a bolesti vaječníků (kdo ví, jestli tam opět nemám cystu) půjdu na kontrolu asi příští týden v út před začátkem toho kurzu. Měl teď dovolenou 14 dní, takže nemám tušení, jak to dole vypadalo.
Každopádně jsem měla při měření 22DC - 6mm 🤐
jsem z toho unavená
@sadamka90 že to dostávám !pravidelně" díky hormónům, vždy 20DC jsem brala Proveru 6 dní 2*denně a 32-33 den jsem to dostala.
1.měsíc bazální teplota (duben + folikumetrie)
2.měsíc (květen ovu testy+ folikumetre)
3.měsíc (červen - folikumetrie)
4.měsíc (od 5DC-9DC - clostilbegyt + ovu testy)
Dnes tedy 21DC a stále nic.. Od dubna - pomoct! 😠
Ahoj, tak se přidávám do klubu nových snažilek ;). Zítra jedem na dovču a po návratu se začneme snažit. Sice bychom tomu chtěli nechat spíš volný průběh, ale... 😀
holky ještě někde doporučily pít čaj Kakost, že je též dobrý
Holky koukam že všechny čekáme na tu ovulku.. ja doufam že dorazí a ne že to bude anovulační cyklus.. :(

@maximaty ten pocit mam taky.