Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
Holky k tomu vsugerování si. Znám ženskou co tak moc chtěla být těhotná že jí TT vycházely jasně pozitivní. v krvi taky HCG jako by těhotná byla a dokonce se jí udělalo mlíko. A nakonec těhotná nebyla. Dr. jí obracel pomalu naruby ale nic co by nasvědčovalo těhotenství nenašel. Musela k psychiatrovi a až pak opravdu otěhotněla.
@sadamka90 já měla nepravidelný cyklus před HA a po vysazení to bylo snad ještě horší.. 😖 třeba 32 - 50 dní.. fakt dlouhé.. Kontryhel mi pomohl ty cykly zkrátit aspoň na těch 29-35 dní.. Ale už je to pár let zpátky.. to mi bylo kolem dvaceti let.. Teď už s tím naštěstí problém nemám a HA už nechci ani vidět. Pila jsem ho cca prvních 14 DC. Měla jsem i sáčkový a přišlo mi to stejné. 🙂
Tak holky... Co je u vas noveho? Ja zitra budu 10 dpo a zkusim tt... Jinak me dnes silene rozbolela hlava-vubec se mi to nestava a bt 37,4.... Jsem na sebe zvedava
@luciasek1987 Moc moc moc držím palečky!!!!
@luciasek1987 me taky bolela cely den, uz jsem to nevydržela a dala si prášek .. Držím palce, ať je to tehotestvi
@luciasek1987 drzim vsechno co mam!!!!
@luska__ Ten ovu test vypadá nadějne! 😉
@luciasek1987 Držím palce!
Jinak ja ovu testy doktor max, podle mě jsou nejlepší 😀
@luciasek1987 taky se přidávám k držitelkám pěstí a všeho možného. když jsi tady tu skupinu tak hezky pojmenovala, tak musíš jít příkladem 🙂 Určitě nám pak dej hned vědět, je ale přece ještě dost brzy tak můžeš testovat úplně v klidu. Pokud bude poztivní, je to bomba a pakud ne tak to ještě nic neznamená. Tak hodně štěstí
@brunhylda dekujuu... Jste zlaticka...
Holky tenhle cyklus je POSLEDNI! ❤️👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼
@luciasek1987 drzim palecky a jak zminila @brunhylda tak musis jit prikladem 😀 takze je to jasny + neobvykla bolest hlavy? Zejtra chcem videt carky. Dve 😀
@leymea snad to vyslo..... 😇 asi se pomodlim nez pujdu spat 🙂
@luciasek1987 🙂 tak za nas vsechny prosim 😀

@sadamka90 Kontryhel vedu ve formě čaje, ráno a večer. A měl by se do ovulace.
@luska__ Tak to budeme testovat spolu. Ja chci taky testovat do MS at si sem fakt jista že to nepřijde + do toho teplota měření...