icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

dreana
4. srp 2016

@sadamka90 Kontryhel vedu ve formě čaje, ráno a večer. A měl by se do ovulace.

@luska__ Tak to budeme testovat spolu. Ja chci taky testovat do MS at si sem fakt jista že to nepřijde + do toho teplota měření...

luska__
4. srp 2016

@sadamka90 já první měsíc pila denně sypaný, pak jsem si koupila kontryhelové kapky 🙂 a teď už si to nedávám..

luska__
4. srp 2016

@dreana a kolik jsi dneska? promin za tykačku 😕

sadamka90
4. srp 2016

@dreana
@luska__ Holky a sáčkový čaj nestačí? Jsem celkem líná na ty sypané....😀

luska__
4. srp 2016

@sadamka90 já si dávala nať do toho z ikei. a nechala jsem to tam do vypití.
chutná dobře. ani gynex mi asi nezabral (ale po mesíci a něco, asi nemám právo soudit) 😅

kolmenka
4. srp 2016

Holky k tomu vsugerování si. Znám ženskou co tak moc chtěla být těhotná že jí TT vycházely jasně pozitivní. v krvi taky HCG jako by těhotná byla a dokonce se jí udělalo mlíko. A nakonec těhotná nebyla. Dr. jí obracel pomalu naruby ale nic co by nasvědčovalo těhotenství nenašel. Musela k psychiatrovi a až pak opravdu otěhotněla.

kolmenka
4. srp 2016

@sadamka90 Já piju sypanej ale je to asi jedno. Složení je stejné jen v sáčkách je dražší.

dizinka
4. srp 2016

@sadamka90 já měla nepravidelný cyklus před HA a po vysazení to bylo snad ještě horší.. 😖 třeba 32 - 50 dní.. fakt dlouhé.. Kontryhel mi pomohl ty cykly zkrátit aspoň na těch 29-35 dní.. Ale už je to pár let zpátky.. to mi bylo kolem dvaceti let.. Teď už s tím naštěstí problém nemám a HA už nechci ani vidět. Pila jsem ho cca prvních 14 DC. Měla jsem i sáčkový a přišlo mi to stejné. 🙂

luska__
4. srp 2016

@kolmenka to budu ja 😁😁

luska__
4. srp 2016

Zkuste me podpořit 😪 21DC. Dnešní OV test

leymea
4. srp 2016

@luska__ no vida 🙂 uz se neco deje 😉

luska__
4. srp 2016

@leymea myslíte, ze je možné , ze to trvá tak dlouho? A jde to pomalu??? A ze treba budeš červená az 23,34den

luj89
4. srp 2016

@dizinka Tak já piju bylinky denně a efekt žádný :/. Pořád po vysazení mám cykly15 - 45 dní. Myslim, že bez ovu testů to jen tak nepůjde 😀.
Máte některá tip na dobrý ovulační test?

leymea
4. srp 2016

@luska__ ja treba mam bilo a pak den pred takovou carkou uz mam ducha a pak teda nejsilnejsi a po ovu zase bilo. Ale ted me potrapily dva dny a nebyla si jista kterej mam brat jako pozitivni 😀 no uvidis 😉 zejtra by klidne mohla bejt uz pozitivni 🙂

luska__
4. srp 2016

@luj89 me vyhovuji tyto: jso z rossmannu 7ks a vychází na 150,-

kolmenka
4. srp 2016

@luska__ Jééé mimo téma ale máš moc pěknou kuchyň 🙂

luska__
4. srp 2016

@kolmenka díky 😍 Obšlehla jsem ji v ikee, ale dělal přítel ❤️

kolmenka
4. srp 2016

@luska__ Tak to je moc šikovnej. vypadá krásně!

luciasek1987
autor
4. srp 2016

Tak holky... Co je u vas noveho? Ja zitra budu 10 dpo a zkusim tt... Jinak me dnes silene rozbolela hlava-vubec se mi to nestava a bt 37,4.... Jsem na sebe zvedava

kolmenka
4. srp 2016

@luciasek1987 Moc moc moc držím palečky!!!!

luska__
4. srp 2016

@luciasek1987 me taky bolela cely den, uz jsem to nevydržela a dala si prášek .. Držím palce, ať je to tehotestvi

maximaty
4. srp 2016

@luciasek1987 drzim vsechno co mam!!!!

luciasek1987
autor
4. srp 2016

@kolmenka
@luska__
@maximaty
Holky dekuju vam.. Jak se to blizi tak prestavam verit.... Ale uvidime...👶🏼

dreana
4. srp 2016

@luska__ Určitě se neomlouvej, ja myslela že si tykáme obecně? 😀
Jinak dneska sem 14DC ale normalně mam 26dní. Ale sem první měsíc na gynexu a kontryhelu tak nevím jak mi to rozhodilo cyklus nebo tak 😀 Uvidíme no 🙂

dreana
4. srp 2016

@luska__ Ten ovu test vypadá nadějne! 😉

@luciasek1987 Držím palce!

Jinak ja ovu testy doktor max, podle mě jsou nejlepší 😀

brunhylda
4. srp 2016

@luciasek1987 taky se přidávám k držitelkám pěstí a všeho možného. když jsi tady tu skupinu tak hezky pojmenovala, tak musíš jít příkladem 🙂 Určitě nám pak dej hned vědět, je ale přece ještě dost brzy tak můžeš testovat úplně v klidu. Pokud bude poztivní, je to bomba a pakud ne tak to ještě nic neznamená. Tak hodně štěstí

luciasek1987
autor
4. srp 2016

@brunhylda dekujuu... Jste zlaticka...
Holky tenhle cyklus je POSLEDNI! ❤️👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼

leymea
4. srp 2016

@luciasek1987 drzim palecky a jak zminila @brunhylda tak musis jit prikladem 😀 takze je to jasny + neobvykla bolest hlavy? Zejtra chcem videt carky. Dve 😀

luciasek1987
autor
4. srp 2016

@leymea snad to vyslo..... 😇 asi se pomodlim nez pujdu spat 🙂

leymea
4. srp 2016

@luciasek1987 🙂 tak za nas vsechny prosim 😀

Strana