icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

maice
4. srp 2016

@luciasek1987 drzim palecky

luj89
4. srp 2016

@luska__ Děkuju za radu 🙂. Nevíš, jestli se dají sehnat i jinde? Rossmann mám dost z ruky.. Mimochodem, taky musim pochválit nádhernou kuchyň ;)

luska__
4. srp 2016

Jo první balení jsem koupila v Albertu na Harfe s 50% slevou ( uz je to dyl)kdybych tenkrát věděla, ze na me budu curat 2x denně 🙂)))))))

luska__
4. srp 2016

@luj89 a dekuju 🙂 vidíte jen kousek..

hanulkaha
5. srp 2016

Dobré ráno všem 🙂
Holky, nikdy jsem si BT neměřila, protože pracuju na směny a bylo by to dost neobjektivní, teď jsem ale doma po operaci a ségra, že ať to zkusím... začala jsem měřit minulý pátek, podle testíků tedy cca 3 den před ovu, BT kolem 36,8. Od včerejška mě bolí hlava a BT vyskočila na 37,2 včera i dnes. Může to být jen obyčejná viroza, nebo se tam dole opravdu může něco chystat? 😅

dreana
5. srp 2016

@hanulkaha Dobré ranko, ono těžko soudit z kratkodobého měření ale ja to vidím hodně nadějně 🙂

dreana
5. srp 2016

Jinak holky ja pořád nic, Testy negativní a BT taky nic ... sem zvědava co z toho bude

luciasek1987
autor
5. srp 2016

Tak holky dnes 10 dpo a tt negativni... Bt vcera 37.4 a dnes 37.1.. Tak nevim asi nic 🙂

luciasek1987
autor
5. srp 2016

@dreana a kolik mas bt?

hanulkaha
5. srp 2016

@dreana právě, že nechci dělat žádné závěry, když měřím teprve týden... ale ani po ovu tam nebyl ten výreznější vzestup, jak se píše, že ovulka je poslední den nízkých teplot, ta měla být v neděli a od pátku do úterý BT běhala mezi 36,5 a 36,9 až do středy a včera a dnes 37,2 🙂 Jsem 5DPO

dreana
5. srp 2016

@luciasek1987 tady 🙂

dreana
5. srp 2016

@hanulkaha ja bych pockala na dalsi dny... Uvidime co BT prinese 🙂

kolmenka
5. srp 2016

@luciasek1987 Ahojky třeba se tam ještě něco vyklube. BT máš pěknou.

jarmulka
5. srp 2016

Ahoj holky, vkládám svůj graf.... No, vidím to na nic ☹.... Vlastně jo, na MS za pár dní :-/

jarmulka
5. srp 2016
maice
5. srp 2016

@luciasek1987 Jeste to nevzdavej,ja 10dpo uplne bilo a dnes takto

luciasek1987
autor
5. srp 2016

@maice jasny... Ja vim ze je brzy ale tak alespon budu o neco mene zklamana... Uvidime... Dalsi test az v pondeli...

sadamka90
5. srp 2016

Holky tak jsem z toho jelen, dneska už 5.tý den dost pozitivní ovu test, teplota mi stoupla jenom o 0,2 stupně...začínám si myslet, že ty ovu testy jsou asi vadné...😀

maice
5. srp 2016

@sadamka90 Hele to je fakt divny,zkousela jsi tehotensky test????

sadamka90
5. srp 2016

@maice NN nezkoušela, ale nevím dříve jsem ovu nezachytila teda aspoň silnou ne, testuju od 15 dne cca. Kolem toho 23 DC mi začly čárky sílit, jak jsem tu psala, že se konečně ovu blíží, 25 DC čárky silné jak na fotce a dnes 28 DC a čárky pořád stejné....tak nevím...těhu bych musela mít asi dost zvýšenou teplotu ne? No za zkoušku nic nedám...

luciasek1987
autor
5. srp 2016

@maice a mas nejake priznaky?

terka228
5. srp 2016

@jarmulka vždyť jsi teprve 7DPO 🙂 vše se ještě vyvrbí..... 🙂 teplota je nahoře, zatím je to dobré 🙂

leymea
5. srp 2016

@luciasek1987 treba je jen brzo 😉

leymea
5. srp 2016

@sadamka90 no, mozna jsi tehotna, proto porad takovy testy 🙂 protoze je to fakt divny 😀

maice
5. srp 2016

@sadamka90 Urcite zkus,treba ovu byla mnohem driv ;)

maice
5. srp 2016

@luciasek1987 Mam citlive bradavky, nemam moc na nic chut,chodim asi casteji curat a taha me v podbrisku...zatim zadne velke nevolnosti ;)

maximaty
5. srp 2016

zdravim vsechny, dneska je teda den blbec... blby pocasi, blby bolavy bricho, blba nalada... vcera jsem litala na malou jak strelena trikrat za hodinu... kdybych nebyla 5 DPO uz bych se asi oznacila za tehotnou :D ... Tohle cekani me fakt ubiji, kor kdyz je tak hnusne a cloveku se fakt nic nechce... bych ten cas soupla o tyden do predu sakrys...

maximaty
5. srp 2016

@sadamka90 to je opravdu napinave toto... treba ovu driv? ja teda me prvni tehotenstvi prokazatelne otehotnela 8 DC!!!!

monichka
5. srp 2016

tak dneska na sono a folikul je velký 16,7mm takže cca za 2 dny by měl prasknout.takže se asi ode dneška začínáme snažit 😀

maximaty
5. srp 2016

@monichka Viel Spass!! nevim jak to rict cesky aby to sedlo jak ma :D

Strana