icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

dreana
6. srp 2016

Muj dnesek... Porad nic

maximaty
6. srp 2016

@aluskan jeste porad je tu sance a kdyby to preci jen neklaplo, podporime se do toho dalsiho cyklu stejne nebo jeste o to vic!! 😘

aluskan
6. srp 2016

@maximaty to je jasna vec 🙂 hlavne neztracet nadeji 🙂 no treba z toho jeste neco bude, mohl to byt nej darek k dnesnim narozkam...

jarmulka
6. srp 2016

@dreana jak dlouhé máš cykly??? Promiň, jestli jsi to psala, nedohledavala jsem zpět.... Pokud Tě mohu aspoň trochu uklidnit, tak já dříve měla cykly 30 dní a chodila až 19 - 20 DC a otěhotněla jsem a miminko bez problémů donosila 🙂

maice
6. srp 2016

@dreana Nedelej obutesty rano,lh hormon se zacina byt v moci rozeznatelny az okolo 10 hodiny nejdriv

dreana
6. srp 2016

@jarmulka Mam pravě 26 dní.. a už sem 16.. takže už je fakt jako na ovulaci čas.. spíš už je pozdě 🙂
@maice FAkt?? NO ja je dělám ráno... hned jak vstanu. myslela sem že to je jako těhu?? Tak je mam dělat večer?

salenas
6. srp 2016

@dreana můžeš mít také anovulační cyklus a je fakt, že se testy mají dělat až po 10 hod, hlavu vzhůru 🙂

salenas
6. srp 2016

@dreana Na rozdíl však od těhotenských testů se testuje přes den a ne ráno, ale stejně jako u těhotenských testů je lepší před bezprostředním testováním moc nepít.

salenas
6. srp 2016

@dreana Test by se neměl provádět hned ráno, ale mezi 10. a 20. hod. Udává se, že ranní moč neobsahuje příliš mnoho hormonu LH.
Před testováním nechte moč cca 5 minut odstát a pár hodin před testem omezte mírně tekutiny. V koncentrované moči je výsledek průkaznější.

maice
6. srp 2016

@dreana Nejlepsi mezi 10 a 22...stale ve stejny cas ;) ja je delam po poledni,kdyz jde prcek spat a snaz se predtim tak dve hodinky nepit ;) pripadne mrkni na navod,urco to tam pisou ;) A myslim,ze tim je zahada bilych testu vyresena

dreana
6. srp 2016

@maice teda tak to tkusim dneska znovu 🙂 ale ovulace nebyla to vim podle teploty 🙂
@salenas

maximaty
6. srp 2016

@aluskan Happy Birthday!!! Hodne zdravicka a stesticka!!!! A miminko to bude ta tresnicka na dortu 😉 krasny den a poradne to oslavte 🙂)

kolmenka
6. srp 2016

Ahojky holky já mám dilema. Mám hustej bílej hlen. Jsem 8.DC myslíte že to může něco značit?

deli_lah
6. srp 2016

@kolmenka taky jsem ho měla, možná i stejný dc dokonce..a pak najednou přešel v ten klasický plodný..

kolmenka
6. srp 2016

@deli_lah Ale já už musím být dávno po ovulaci. dle dr. jsem 11DC měla folikul 2.2cm to bych ho dneska měla 4cm a to je blbost

maximaty
6. srp 2016

Husty bily hlen mivam pravidelne ke konci cyklu... posledni tyden pred ms ho byva opravdu hodne, resila jsem to i u gyn, bala jsem se nejake kvasinkove infekce, ale je to fyziologicky hlen... Casto byva v ranne fazi tehotenstvi, coz u me ale neni ten pripad...

kolmenka
6. srp 2016

@maximaty Aha děkuji takže šance je 🙂 já ho právě nemívám nebo si to neuvědomuji že bych ho měla tak moc jako teď.

deli_lah
6. srp 2016

@kolmenka joo... nemělo tam tedy být 28 nebo tak něco? 🙂

kolmenka
6. srp 2016

@deli_lah Ne jsem 20DC ale je to 8DPO

deli_lah
6. srp 2016

@kolmenka ach ták, mě zmátlo, že jsi psala 8DC 😉 Jinak v tomto případě by to mohlo být dobré znamení.. držím palce 🙂

jarmulka
6. srp 2016

@kolmenka trošku se v tom ,,plácám,, - asi jsi chtěla napsat, že jsi 8 DPO ne 8 DC , nepletu se ??? Jinak ten hlen po ovulaci už nemá žádnou vypovídající hodnotu - opravdu... Může to být tak i tak. Ale skutečně nebylo prokázáno, že by vypovídal o možném těhu či MS... Je to ,,tělo od těla,, jiné 😉 ... Každopádně jsem na tom hodně podobně jako Ty, MS ,,nečekám,, ve středu ... Tak ať Ti to vyjde !!!! Budeš dělat v týdnu test nebo počkáš na termín MS ???

deli_lah
6. srp 2016

@jarmulka koukám, že jsme se v tom plácali aspoň obě 😀

kolmenka
6. srp 2016

@deli_lah Děkuji No 10.8 zkusím TT to budu 24.DC a 11.DPO a 4 dny před Ms když bude bílo tak počkám na MS

kolmenka
6. srp 2016

@jarmulka jojo blbě jsem to napsala.

jarmulka
6. srp 2016

@deli_lah jj a obě jsme psaly to samé 😀

jarmulka
6. srp 2016

@kolmenka ach jo - podle všeho jsme na tom téměř stejně, jen Ty máš delší LH fázi, takže má vajíčko větší čas se uchytit... Já mám tak max 12-13 dní po OVU a konec....grrrr..... vrčím na sebe, né na Tebe 😀

kolmenka
6. srp 2016

@deli_lah
@jarmulka

myslíte že 11DPO už TT něco ukáže?

deli_lah
6. srp 2016

@kolmenka to je hodně individuální.. Někomu už 10 dpo, někomu až třeba 14dpo.. 😒

kolmenka
6. srp 2016

@deli_lah To čekání je fakt příšerné.

@jarmulka A kdy ty budeš testovat?

jarmulka
6. srp 2016

@kolmenka já ze zkušenosti : 10 DPO jsem měla vždy dvě čárky, když to ,,dopadlo,,.... Tak tfuj, tfuj, tfuj - 😵 😵 😵 😵

Strana