icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

jarmulka
6. srp 2016

@kolmenka já v úterý - ve středu jedu ukončit do bývalé práce pracovní poměr, tak musím mít jasno - pokud by byl pozitivní, tak hned půjdu na rizikovku a nic nepodepíšu - logicky... a budu dostávat nemocenskou + budu mít nárok na MD... Končí mi teď rodičák se synem

kolmenka
6. srp 2016

@jarmulka Moc děkuji snad těhotenské bacily zabrali inhalovala jsem je co jsem mohla 😀

kolmenka
6. srp 2016

@jarmulka Aha tak to by bylo super kdyby ti to takhle vyšlo. Tak to budem v úterý testovat společně 🙂

deli_lah
6. srp 2016

@kolmenka ani mi o čekání nemluv.. už mi z toho šibe

kolmenka
6. srp 2016

@deli_lah To už asi nám všem

jarmulka
6. srp 2016

@kolmenka tak jo 😉 ... aspoň se budu mít komu ,,vybulet,, a zanadávat si na nespravedlnost menstruačních cyklů 😀 🙂

kolmenka
6. srp 2016

@jarmulka No já též. Jsem ráda že vím že nebudu na úterý čekat sama.

jarmulka
6. srp 2016

@luciasek1987 pojď za námi sem.... My budeme v úterý s @kolmenka úspěšně testovat 😀 a Ty nedostaneš MS 😝

luciasek1987
autor
6. srp 2016

@jarmulka ja jsem tuhle diskuzi zalozila 😄 nechci to tady holkam zkazit... Tak joo v utery se to rozlouskne..

jarmulka
6. srp 2016

@luciasek1987 ježiši no jo.... jéééé - to jsem ale.... 😀 já to vůbec netušila!!!!

kolmenka
6. srp 2016

@luciasek1987 rozhodně nic nekazíš!

luciasek1987
autor
6. srp 2016

@jarmulka uz aby bylo utery vid.... Nastesti jedeme dnes na oslavu a jelikoz rano na testu bilo tak si dam vinko :D

deli_lah
6. srp 2016

Že bych se k vám na to úterý taky přidala? 😀

kolmenka
6. srp 2016

@luciasek1987 Vínko určitě můžeš i kdyby jsi těhotná byla už dýl. 🙂

deli_lah
6. srp 2016

@kolmenka
@luciasek1987
@jarmulka Takže teda všechny otestujeme v úterý 😀 i když je mi jasné co tam bude 😉

kolmenka
6. srp 2016

@deli_lah Všechny najdem //

luciasek1987
autor
6. srp 2016

Joooo /////// 😄😄❤️

maximaty
6. srp 2016

Kdo testuje od stredy?? To budu 10 DC!!

maximaty
6. srp 2016

10DPO samozrejme 😂

dreana
6. srp 2016

@maice
@salenas Tak holky udělala sem test ted a je uplně stejně negativní ☹

salenas
6. srp 2016

@dreana tak bud ti to test neukáže nebo máš anovulační cyklus

salenas
6. srp 2016

@dreana taky jsi to mohla prošvihnout, jestli sis ho dělala stále ráno jako těhu test

kolmenka
6. srp 2016

@dreana Taky si myslím že tím že jsi dělala testy hned ráno tak už budeš mít po ovulaci.

jarmulka
6. srp 2016

@maximaty já budu ve středu 100% dělat ještě jeden test pro jistotu, jelikož mi jde fakt o hodně - kvůli práci.... Takže já s Tebou klidně budu testovat i ve středu, protože v úterý mi bude i primalex závidět 😀

dreana
6. srp 2016

@kolmenka
@salenas holky dekuju ale meriˇ jeste BT a ta jasne ukazuje ze jeste ovu nebyla. Asi anovulacni 🙂 alespon nemusim plasit pred MS 🙂

jarmulka
6. srp 2016

@kolmenka @luciasek1987 @deli_lah holky asi vyrazim do aquaparku. I když jsem teď líná jako cunik a fakt bych nejraději jen hypnotizovala ručičky na hodinách.... Asi se prekonam ( v bazénu mají hodiny také 😀 😀 😀 ) ....

jarmulka
6. srp 2016

@dreana je dost možné, že se Ti i třeba jednorázově teď prodlouží cyklus!!!! Nemusí to být hned anovulak.... Těžko soudit

kolmenka
6. srp 2016

@jarmulka Určitě vyraz ať ti to utíká. Já jsem bohužel dnes na denní a zítra musím vyprovodit syna na tábor a pak mám noční směnu.

maximaty
6. srp 2016

@jarmulka ok... Ja mam bohuzel take neblahe tuseni ze bude vybileno, no po vice nez ctyrech letech se da 6 DPO opravdu jen tezko verit ze by to mohlo byt jinak...

deli_lah
6. srp 2016

@jarmulka sice je tam mají, ale určitě ti tam čas lépe uteče 😀 užij si to tam! 😀 (a jinak koukám, že každá máme něco, ty primalex..já vanish 😀 testování zdar! 😝 😀 😀 😀 )

Strana