Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
Tak jsem zkusila ze zvědavosti čípek a je poměrně vysunutý dopředu (nevím jak to popsat) a úplně zavřený. Týden zpátky (v době kdy podle dr. byla ovulace) byl vysoko a otevřený. Tak třeba je to další dobré znamení .-)
@kolmenka tak to ja od ovulky pozoruju cipek docela dole a dost otevreny, tak na pul prstu 😶 a je fakt, ze jsem to pred MS takhle nikdy nepozorovala, jinak hlen je bily, husty a lepivy, neni ho moc...prsa boli, kazdy den rano poboliva hlava a BT se drzi nad 37. Tak to jsem vazne zvedava 😏
Holky, posilam pozdrav z plaze, obcas sem nakouknu. V pondeli bych mela dostat MS, tedy vlastne nemela 😀 drzim vsem palce a i kdyz to bezne nedelam, posilam fotku a pripijim na nas vsechny, at to vyjde!!
Jsem naka jakasi melanchooolicka... Koukam na ty fotky, kdyz byl maly stupslik... Jak bych ten cas vratila... Milovala jsem to byt tehotna i kdyz byly potize, milovala jsem kojeni, noseni, proc tak rychle rostou 😩 ?
Jak vidím tam to tady aspoň funguje :D Jinak ahoj děvčata, jsem tu nová a potřebovala bych poradit... Pomůže mi aspoň jedna z vás? :(
@dzejnydzii Ahoj vítej. Když budeme vědět určitě poradíme.
Přidávám foto, jelikož jsem to psala v jiném fóru, tak abych to nemusela psát znovu, tak jsem to vyfotila a posílám sem.
Holky, tady se vi skoro vsechno, tak se jeste popram. Myslite, ze bych si mohla vzit jednirazove Gutalax? Uz to jinak asi nevydržím, trpim na tyhle cestovatelske problemy, uz je to 4.den, jsem strasne nafoukla. Vaham, chemii a lekum se pri snazeni vyhybam, ale uz jsem si na dovolené musela vzit i Ibalgin, mela jsem strasnoz migrenu a bolesti lezla po zdi. Tak snad ti pripadnemu tehu neuškodí, nevim no...co myslite?
@apollena myslím že jednorázově takhle moc na začátku můžeš.
@dzejnydzii Podle mě 5dní před Ovu a bez možnosti zahnízdit moc velká šance na těhotenství není.

@maximaty tyyy jo, to už je teda doba.... Zasloužila by sis to miminko!!!!!
@deli_lah @kolmenka jj holky, vyrazíme. I když mi není úplně nejlépe a to břicho už zase bolí, ale ono bude bolet doma i v bazénu. Tak jo. Udělám svému osazenstvu doma radost a vyrazíme směr aquapark 🙂 .... Aspoň pár hodin,, zabijeme ,,.... Jsem moc ráda, že na to nejsem sama a že tady holky jste 🙂