Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
A kdyby jsme na to skočili dnes tak to ještě stihnu? :D sice podle výpočtů asi už nízká šance, ale každá šance je šance 🙂 Už mě totiž z toho hrabe :D Jinak @kolmenka děkuji za odpověď 🙂
@dzejnydzii Jako asi tím ničemu neuškodíte ale být tebou nepočítám s výsledkem. nech tělo odpočinout a uvidíš další cyklus.
@kolmenka dobrá a jestli tě výjde tak hned napíšu 🙂 a děkuji moc 🙂
To * Njn,, chytrý,, telefon -_- debilní t9
@dzejnydzii jestli te to uklidni, tak tady uz hrabe asi kazdemu, proto jsme tu, jsme v tom spolecne 🙂 a co se tyce to "skakani"... Skocte na to podle chuti, ne podle plodnych dnu, ja jsem skakala podle cyklu a stal se z toho neuspesny hon na geneticky material 😂 netrap se, ono to prijde... Tim se uz vic nez 4 roky snazim uklidnit...
@maximaty ona, ta chuť, by byla :D Jo, tak to nejsi sama, tím se taky nějak,, uklidňuji,, ...
Nikdo tu neni?? Se v praci unudim... Zase ctu moudra od strycka googla na tema nidacni krvaceni... Uz propadam panice protoze zadny nemam 😭 ja ho ale chci!!! 😂
Luciasek: jak to jde?ceka hilky nekdo ms 12.8 v patek ci v sobotu? Mam testovat uz v pondeli nebo budu silenec? Stredu uz povazuju za normalni 🙂)
Ovu byla 13dc a semm dnes 22 den
Tento mesic se citim pozvlastne a pokud nic tak uz nikdi otehorneni uz nepoznam
Pokud mi bude 25 den dobre bude to nadejne
Mne nesmi prijit pms jinak je to zabite.
Drzim vsem palce at uz se dockame vsechny
@nikinelinaty ja ji, bestii cekam 13-15.8. Testuju ve středu. . To jsem 10 dpo
@maximaty me popichuje podbrisek 😀 tak to ta bestie jen popichuje moje nervy, zrejme.. Ja to mam jasny, moje tehu testy jsou vzdy jak z reklamy na vanish 😀
@nikinelinaty ja mam vselijaky cykly, tak ji cekam bud 10. nebo 12.8. 😀 tez drzim palce
@nikinelinaty taky NEcekam 12.-13.ho, ve stredu testik, bude to 10 dpo 😏
Maxymaty: nesmutni ja cekam na male od oku 2013 kveten. Za s sebou za tu dobu mam 2 tehu a obe skoncili umrtim ditete takze ja neverim uz ale posledni pokus po roce a pul od cisare to fakt nasere :( al dobry snad se ted uz dockam.
Je mi divne z hladu to je vse aspon mi neboli brixho uzasne pms konecne
@nikinelinaty tak jestli ti to pomůže, ja od dubna 2012 😂 a ze uz mi z toho fakticky a opravdicky jebe to nepopírám 😂

@kolmenka tak jsem studovala a nejsem z toho teda zrovna moudra 😶 nekdo pise, ze k blizici se MS by mel cipek klesat a meknout, pokud otehotnis, mel by zustat nahore a tuhy, jina devcata zase psala, ze jsou v zacatku tehu a cipek maji mekky ... A na FertilityFriends psali, ze se na pizici a konzistenci cipku jako ukazatel tehu vubec nemame divat, ze je to hooodne nespolehlive, pokud ho denne nesledujes par mesicu...
Takze asi tak. No a nedalo mi to, zabehla jsem na WC a mam ho jakoby dozadu, hooodne nizko, dlouhy, o neco mekci nez spicka nosu a docela otereny (myslim ze spicku malicku bych tam dostala, ale nechtela jsem to zkouset kvuli infekci...)