icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

hanulkaha
6. srp 2016

@kolmenka tak jsem studovala a nejsem z toho teda zrovna moudra 😶 nekdo pise, ze k blizici se MS by mel cipek klesat a meknout, pokud otehotnis, mel by zustat nahore a tuhy, jina devcata zase psala, ze jsou v zacatku tehu a cipek maji mekky ... A na FertilityFriends psali, ze se na pizici a konzistenci cipku jako ukazatel tehu vubec nemame divat, ze je to hooodne nespolehlive, pokud ho denne nesledujes par mesicu...
Takze asi tak. No a nedalo mi to, zabehla jsem na WC a mam ho jakoby dozadu, hooodne nizko, dlouhy, o neco mekci nez spicka nosu a docela otereny (myslim ze spicku malicku bych tam dostala, ale nechtela jsem to zkouset kvuli infekci...)

dzejnydzii
6. srp 2016

A kdyby jsme na to skočili dnes tak to ještě stihnu? :D sice podle výpočtů asi už nízká šance, ale každá šance je šance 🙂 Už mě totiž z toho hrabe :D Jinak @kolmenka děkuji za odpověď 🙂

kolmenka
6. srp 2016

@hanulkaha No tak to jsem blázen já bych tam nedostala ani párátko natož prst 😕

apollena
6. srp 2016

@kolmenka
Taky myslim, bohuzel jina moznost asi není ☹

kolmenka
6. srp 2016

@dzejnydzii Jako asi tím ničemu neuškodíte ale být tebou nepočítám s výsledkem. nech tělo odpočinout a uvidíš další cyklus.

dzejnydzii
6. srp 2016

@kolmenka dobrá a jestli tě výjde tak hned napíšu 🙂 a děkuji moc 🙂

dzejnydzii
6. srp 2016

To * Njn,, chytrý,, telefon -_- debilní t9

maximaty
6. srp 2016

@dzejnydzii jestli te to uklidni, tak tady uz hrabe asi kazdemu, proto jsme tu, jsme v tom spolecne 🙂 a co se tyce to "skakani"... Skocte na to podle chuti, ne podle plodnych dnu, ja jsem skakala podle cyklu a stal se z toho neuspesny hon na geneticky material 😂 netrap se, ono to prijde... Tim se uz vic nez 4 roky snazim uklidnit...

hanulkaha
6. srp 2016

@kolmenka 😮 tak to fakt nemam tucha, ale asi opravdu buse lepsi nechat cipek cipkem a jen se tesit na //, streda je za chvili 😉

dzejnydzii
6. srp 2016

@maximaty ona, ta chuť, by byla :D Jo, tak to nejsi sama, tím se taky nějak,, uklidňuji,, ...

maximaty
6. srp 2016

@hanulkaha muj cipek je po konizaci, ten je tak jak tak divnej 😂 s tim se radsi vubec nebavim

hanulkaha
6. srp 2016

@maximaty 😂 taky uz se tim zabyvat nebudu, clovek se pak jen zbytecne nervuje 😮

maximaty
6. srp 2016

Nikdo tu neni?? Se v praci unudim... Zase ctu moudra od strycka googla na tema nidacni krvaceni... Uz propadam panice protoze zadny nemam 😭 ja ho ale chci!!! 😂

deli_lah
6. srp 2016

@maximaty já tu jsem 😀 a celkem se nudím, to pak mám nutkání hledat po netu příznaky... a to prostě ne 😀 tak peču chleba.. A k tomu krvácení..taky ho chci! a nic 😀

hanulkaha
6. srp 2016

@maximaty @deli_lah ja taky zadne krvaceni nemela, jen 2 dpo se zjevil pruhledny kousek hlenu s nitkami krve a pak uz nic, a vcera jsem mela takovy lehounce nahnedly hlen, husty a lepivy 😏

maximaty
6. srp 2016

@deli_lah no ja hledám a zkoumám se... Fakt na palici... Me uz z toho snazeni jebne.. Tenhle měsíc me to teda zase bere...

maximaty
6. srp 2016

@hanulkaha ty ses jasna, prosím tě a jestli ne tak zezeru moji jezdeckou botu!!!

hanulkaha
6. srp 2016

@maximaty 😂 toz to abys ji zacala pomalu pripravovat, ve stredu delam testik 😉

maximaty
6. srp 2016

@hanulkaha ale prdlajs... Streda je i můj den... Se počurám smíchy až sem hodíš toho krasne viditelného ducha a ja zůstanu u jednokolejky 😂

deli_lah
6. srp 2016

@hanulkaha rozhodně to máš jasný 😀 a žádný odmlouvání..
@maximaty joo tenhle měsíc je nějaký extrém, nevím čím to je, čekala jsem, že to bude naopak 😀 a ne, zase každý dloubnutí je příznak..přitom prostě ne, nejsem ☹

maximaty
6. srp 2016

@deli_lah nesýčkuj ženská!!! Nic není rozhodnuté dokud nepřijde mrcha... Co mrcha, ta hnusná červená bestie... Mě pálí prsa... Jenže to delaj vždycky týden pred bestií. ..

nikinelinaty
6. srp 2016

Luciasek: jak to jde?ceka hilky nekdo ms 12.8 v patek ci v sobotu? Mam testovat uz v pondeli nebo budu silenec? Stredu uz povazuju za normalni 🙂)
Ovu byla 13dc a semm dnes 22 den
Tento mesic se citim pozvlastne a pokud nic tak uz nikdi otehorneni uz nepoznam
Pokud mi bude 25 den dobre bude to nadejne
Mne nesmi prijit pms jinak je to zabite.
Drzim vsem palce at uz se dockame vsechny

hanulkaha
6. srp 2016

@deli_lah @maximaty holky dekuju za ten optimismus, uz su z toho taky trocha na budku 😰
Doufam, ze se tu vsechny co nevidet pochlubime peknou dalnici 😉

maximaty
6. srp 2016

@nikinelinaty ja ji, bestii cekam 13-15.8. Testuju ve středu. . To jsem 10 dpo

deli_lah
6. srp 2016

@maximaty me popichuje podbrisek 😀 tak to ta bestie jen popichuje moje nervy, zrejme.. Ja to mam jasny, moje tehu testy jsou vzdy jak z reklamy na vanish 😀

@nikinelinaty ja mam vselijaky cykly, tak ji cekam bud 10. nebo 12.8. 😀 tez drzim palce

maximaty
6. srp 2016

@hanulkaha dálnice budou, nic se neboj a kdyby ne, tak budou příští cyklus a hotovo dvacet!!

deli_lah
6. srp 2016

@hanulkaha
@maximaty urcite se nam zadari! Pristi cyklus planuju poridit ovu testy, jen tak ze zvedavosti 🙂 a uz mi z toho fakt sibe.. Uz pul hodiny premyslim co udelam k veceri a az ted mi doslo, ze jsem davno vecerela 😀

hanulkaha
6. srp 2016

@nikinelinaty taky NEcekam 12.-13.ho, ve stredu testik, bude to 10 dpo 😏

nikinelinaty
6. srp 2016

Maxymaty: nesmutni ja cekam na male od oku 2013 kveten. Za s sebou za tu dobu mam 2 tehu a obe skoncili umrtim ditete takze ja neverim uz ale posledni pokus po roce a pul od cisare to fakt nasere :( al dobry snad se ted uz dockam.
Je mi divne z hladu to je vse aspon mi neboli brixho uzasne pms konecne

maximaty
6. srp 2016

@nikinelinaty tak jestli ti to pomůže, ja od dubna 2012 😂 a ze uz mi z toho fakticky a opravdicky jebe to nepopírám 😂

Strana