icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

maximaty
6. srp 2016

@deli_lah žádný ovu testy nepotřebuješ... A basta 😂

deli_lah
6. srp 2016

@maximaty uz mlcim 😀 😀 😀

maximaty
6. srp 2016

@deli_lah počkej az na tebe vykouknout ty dve cary... Si na me vzpomeneš 😁

nikinelinaty
6. srp 2016

Maxi mne taky ted mam hladomor a to mam vzdy kdyz se to povede jestlu to bylo pms tak budu zklamana:(( ale moc tomu neverim. Zkousela jsem ovu test 21 den abych videla ze je treba uz pozitvni a nebxl 🙂))
No nezkusila sem i tehu test bilo ake 21 den vecer to zas bzde penez a nervu z duchama 🙂)

nikinelinaty
6. srp 2016

Dilija tu blvnu s jidlem uz od 19 dme jim obed cimdal driv a jak dojim planuju uz dalsi chod ale jestli to zmizi bxlo zato pms kolem 25 dne tipuji ze zmizi a nic to nebylo jen chteni se dockat.
Kdo testuje prvni?
Ja sem zitra 10dpo ale 12 dpo sem az vzdy testovala tak to tak necham zda se mi tto prilis brzy

deli_lah
6. srp 2016

@maximaty ach kez by 😎 😀

leymea
6. srp 2016

Tyyy jo, holky vy jste se tu dneska rozjely 😀 ja jsem 4DPO. Dnes jsme byli na Cerchove ( nejvyssi hora Ceskeho lesa ) a cestou me pobolival podbrisek, ale buhvi co to bylo 😀 jinak hlen mam stale, ale tot vse. Na priznaky by bylo jeste brzo, ale ja proste vim, ze to zase nevyslo.:-/ pristi cyklus do toho dame vsechno. Jinak nas v zari ceka navsteva doktoru ☹ uz je to rok, tak je na case s tou nasi neplodnosti neco delat.

maximaty
6. srp 2016

@leymea další co sýčkuje... Ženské vy me ještě víc znejišťujete 😱 ...

leymea
6. srp 2016

@maximaty ja sice syckuju, ale dokad nemam MS tak porad doufam. Ba ne, i kdyz to dostanu tak si rikal, ze to bude malinko tak jeden den a budu v tom, az kdyz se to fakt rozjede poradne tak prestavam doufat 😀 proste magor 😀

maximaty
6. srp 2016

Snad vas nepohorším, ale tenhle me fakt dostal 😂😂😂

maximaty
6. srp 2016
leymea
6. srp 2016

@maximaty 😀 😀 :- D

maximaty
6. srp 2016

Tak tohle u nas nehrozí 😂

leymea
6. srp 2016

@maximaty 😀 to je taky dobry.

maice
6. srp 2016

Teda clovek si odskoci na chatu...a ma tu celovecerni cetbu 🙂)))) Tak holky,sup na tehutestiky a pekne dalnice ;)

maximaty
6. srp 2016

@maice tenhle mesic i kdybych si je mela namalovat 😂

dzejnydzii
6. srp 2016

@maximaty přesně :D

deli_lah
6. srp 2016

@maximaty juu to je napad! 😀

luciasek1987
autor
6. srp 2016

Tak holky uz se hlasim z postele... Presto ze venku je velika party... Ja ale mela za cely vecer jen 3 dcl vinka, takze uz opulcum nestiham a sla jsem si lehnout... Porad myslim na to zda to dostanu v utery nebo ne.. Bricho me uz dnes celkem bolelo a jsem nafoukla :( dnes a vcera se mi zdalo ze mam //... Chjo tenhle mesic mi fakt vlezl na mozek...

deli_lah
6. srp 2016

@luciasek1987 take se mi zdalo o pozitivnim testu.. Uz asi 3 krat 😉 uz mi pekne hrabe z toho.. Priznaky uz radsi neresim 😎 dobrou noc

jarmulka
6. srp 2016

@luciasek1987 dobrou noc!!! A neboj, nejsi v tom čekání a strachovani se sama... Jedu v tom s Tebou 🙂.... Jsem zvědavá na svou ranní teplotu. Jinak mě fakt zase,, slušně,, bolí podbrisek - takže je mi to jasné.... Chystá se to na mě. Tak tedy dobrou noc a ráno jsem zase tady 🙂

jarmulka
6. srp 2016

@deli_lah jeeee, tady se také ještě nespi 😀 .... Holky, Vy sovy 😀 .... Počkejte po porodu, ještě budeme všechny brečet, že chceme spaaaaaat 😀 a vzpomínat, jak jsme marnily časem po večerech... Smich

luciasek1987
autor
6. srp 2016

@jarmulka rano jsem tu jak na koni.. A na modrym 😄😄 v 7 merim bt .. Ale asi se ms chysta... Loupe me v tom brise pekne... Dobrou holky 😘

deli_lah
6. srp 2016

@luciasek1987
@jarmulka taky me tam loupe 😀 no joo.. Fnukat pak budem, ale stejne tu budeme ponocovat 😀 a uz jdu take do hajan, draha polovicka uz chrape 😀 (doslova)

maximaty
6. srp 2016

Dobrou noc z noční.... Pekne těhotněte a ráno zdar! 😘

janinkan
6. srp 2016

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat?? Už to řešíme tři roky a pořád nic....Samozřejmě každý měsíc doufám, že teď už to vyšlo...

maximaty
7. srp 2016

Tak jsem ze same nudy zkoukla pár videi porodu... Uz je to malem 10 let ale zas to bolí... Si to asi ještě rozmyslím s tím snažením😱...

kolmenka
7. srp 2016

Krásné dobré ráno všem. Vítám nově příchozí @janinkan . Kolikátý jsi Dc?
Holky vy jste toho nakecali za večer 😀

luciasek1987
autor
7. srp 2016

Ja teda merim chvilku- chtela jsem to jen zkusit... Ale bt sla dolu takze ms dojde urcite ze? Ptam se tech co si bt meri uz delsi dobu ;) a jinak dobre rano holky 🙂

jarmulka
7. srp 2016

Dobré ráno všem holky!!!! No, tak já dnes takto : viz graf... Břicho mě bolelo celou noc, teď ráno je to opět lepší, jako včera... Ach jo, já už chci mít jasno ☹. Prijmu neúspěchu, ale vadí mi ta nejistota, to čekání

Strana