Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
@luciasek1987 no je tam málo hodnot, ale obávám se že ano ms přijde. Aspoň teda soudím z toho že mě vždy při poklesu ms přišla
Dobre ráno kočky, zdravím od Dunaje a hlásím, ze podle všech těch příznaků co mám jsem těhotná nejmíň s trojčatama ... DPO 7... Tak se nam to pomalu táhne směrem ke konci cyklu. 3x hurá
@maximaty jsem se fakt zasmála 😀 !!! .... minimálně trojcata..... Smich
Ja na sobě mimo te tlakové bolesti celého podbřišku ( ale nepravidelně) od cca 6 DPO fakt nic neshledavam 😀 .... Ani hledat nechci, už takhle mě to bude mrzet ☹, natož , kdybych měla všechny příznaky 😀 .... Já mít ty příznaky, tak si vypisu těhotenskou průkazku 😀
Bre ranko devcata 😀 me se ta mrcha cervena asi rozhodla pekne nastvat.. Dnes mi nastupuji ty me klasicke ms bolesti, takze madam prichazi s predstihem 😉 coz se mi vubec nelibi, nemam rada kdyz mi v tom dela bordel 😀
Dělí. Nesmutni mne asi už asi taky boli podbřišek. Takže konec tehu zas nic toto nesmí přijít. Achjo už sem mi tak nechce snažit;( ale co se da dělat;(
@deli_lah @nikinelinaty holky nevzdavejte to!!!! Fakt.... Já také nevěřím, že by to vyšlo, ale přece jen naděje!!!! Dokud opravdu nepřijde MS v plné síle, šance je!!!! A Ty se
@nikinelinaty také snažíš už moc dlouho, tak to uz přece musí vyjít!!!! Holky, kde je ta spravedlnost????!!!! Já ji chci 😀
23DC, 5DPO. Nic mi neni 😀 cejtim se fajn. Ach jo 😀 kazdy rano koumam co je noveho, co me boli a porad nic 😀 v patek budu testovat, asi zbytecne a pak si pockam na tu mrchu 🙂
No 3 cyklus nic začínám upadat, že to už nikdy nepůjde. Pokud další 3 měsíce nic budu o tom přesvědčená :(
Nevím mně se zdá, že můj hypohlad mi zmizel ))
Ale PMS bolest břicha ještě asi nenastoupila, ale co není může být za hodinu 2 hodiny. Takže nic tento měíc zase nic. A ta ovu byla test bolelo mi břicho tak líp to už časovat snad ani nelze.
Achjo mně se tak zas nechce to zkoušet, zas kdy to máme dělat jak dlouho mám ležet achjo.
To je zabité já už ani netestuju to nemá vůbec cenu :(
Ale asi si koupím ještě nějakou zásobu kdyby mně to chytlo, tak já testuju rovnou 4 ruhy testu a to lítá 🙂)
A nemůžu manžela nahánět do lékarny by mně zabil a řekl počkáme si.
Achjo tak já jdu čekkat 23den na krku tak nevadí počkáme si dalších 37dnů :(
Ale snad teda achjo to už bude zas plno stersu se školou se školkou achjo. Ted jsem měla takovou příležitost.
Jarmilka:koukala jsem na ten tvůj grat, já měla právě 12DC test ted nevím ovu probléhla už 13 dc nebo 14 já právě ted nevím kolik jsem vlastně to dpo.
Achjo jdu vařit a asi zalezu do pelechu do pátku :(
já když měřila, tak nikdy jsem pokles teplot neměla pouze 1 den den a ten den mi přišla MS.
A za mně já měla pokaždý teploty 37,2 a těhu z toho nebylo.
Já jsem nějaká horkokrevná ))
No ja jdu zas neco googlit.. Nejak se desim davat vam sem hodne nechutne dotazy 😀 a obed se mi pece.. Takze at si mrcha prijde 😀
@deli_lah kdyby jsi se na něco chtěla zeptat osobně do SZ, klidně piš... Já také mám ,,nastudováno,, - a to nejen načteno, ale i vyzkoušeno 🙂 - tak třeba Ti budu moci sdělit, jak to vidím já, jaké jsou mé osobní zkušenosti a třeba Ti to pomůže... Jinak teda holky - mě fakt bolí to břicho - takový neustálý tlak... teda žádné píchání v něm, jako uvádíte kolikrát vy, ale opravdu docela vytrvale bolí, vím o něm 😠 .... Už abych to dostala a bylo jasno - nebo teda, kdyby se ten tam nahoře spletl a nedostala jsem to 😵 - také možnost , lepší možnost 🙂
@jarmulka jakoze nic ohledne tehotenstvi 😀 spis co se me "jde" druhy den po sexu 😀 😀 😀 hele me v nem do dneska pichalo a dneska je to prave ten tlak.. A je to fakt silny.. Proto rikam ze je to u me jista ms, ale tak dokud nesplasknou kozy je to jeste ok 😀 snad jeste aspon den dva pocka.. Nebo lip, par mesicu 😎
Tak holky ja to vyresila... Koupila jsem letenky na Zeland a v unoru letime 🙂 prdim na snazeni.... ;)
@luciasek1987 😕 jako na dovolenou nebo jako ,,na pořád,, ???
@luciasek1987 presne tak! My letime v zari na Sri Lanku! ;)
luciasek:prosím tě nerozumím prdíte na to pul roku a jedete na dovču?
Třeba budeš letenky prodávat na modrým konkovi 🙂)
Unahlila jsem se ))
@luciasek1987 jo, pamatuju si minuly rok kdyz jsme resili dovolenou na toto leto. Rikala jsem, ze radsi nikam nepoletime kdyz budu tehotna, ze to nechci riskovat tak jsme rezervovali dovcu tady v Cechach. Hmm, kdybych to vedela tak jsem se mohla nekde valet u more 😀 ted uz bych na to ohled nebrala. 🙂

@luciasek1987 ahoj, koukám na Tvou teplotu.... Moc se z toho vyčíst nedá, ale vypadá to, jako pokles, který je u velké většiny holek před MS ( tím spíše, že to je několik dní za sebou) ... Když to je hnízdění, tak teplota jde většinou prudce dolů ( mně teda nešla nikdy, v žádném tehu) a potom zase vystoupa, většinou o něco výše ještě, než byla. Ten sesup je ze dne na den, nárůst zpět většinou dva tři dny.... Ale toto opravdu vypadá spíše na pokles před MS.... Nicméně z pár teplot těžko soudit