Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
Sakrys holky.. Nemuzu usnout a to rano vstavam do prace ☹
Tak dle očekávání sněhobílo 😒
Krasne dobre ranko holky, o vikendu sem absolutne nestihala, byli jsme na vylete s nasim stenatkem 🙂) jinak teploty furt na houby a testy snehobile 🙂 a co vy? Zitra je ta testovaci manie ze? 🙂 tesim se na //
Kolmenka jakx si den?
Testovaci manie je streda ne?;)
Tak u mě taky bílo, jak nečekané 😀
@deli_lah @nikinelinaty @dreana
@kolmenka tak dobré ráno holky.... U nás nic - dle očekávání.... 9 DPO no... Grrrr.... Břicho teď nebolí. Teplota zůstává stále stejná.... Chjo chjo....
Jsem 10DPO takže ještě malá naděje existuje
@deli_lah mně to přijde jen jako nějaký ,,stín,,... 😢 Ale na druhou stranu, co bych 9 DPO chtěla 😀 - no dááálnice přece, co asi??!!!! Smích.... Ale ne, i když děloha pobolívá, jinak mi fakt nic není a bojím se, že to fakt dostanu - i když sebevíce chci - nějak se na to skutečně necítím ☹
Holky buďte pozitivní a bude pozitivní i test.
jarmulka:kdybych test nepřiblížila jasná čárka, ale to bude riska, rýha to není čárka.
Ale jsi ještě moc malinko za 3dny je to jistější. Ted bych to brala v poklidu.
kolmenka:taky málo ještě 2dny od 26dne sem vždy já mívala čárku dříve sjem teda ani nezkoušela testovat.
A ani ted nehodlám.
Spíš je lepší čekat pak jsi mile překvapená.
Držím palce.
vlastně ta čárka má být blíž té risce, no nevím ale jsi mco brzy ještě to by ani nešlo anfotit pokud b si čárku viděla.
Já nechápu jak to tu všichni dokážou vyfotit tak nemůže být v reálu skoro nci vidět ))
Držím palečky. J8 mám užasný PMS bolest zad to je luxus proti bolesti břicha 🙂
takže mně to absolutně nevadí.
A když nic tak mám poslední šanci dokud holky nazalezou do školky. Takže ještě naději mám a o to víc klidu, že budu všichni mít nějakou činnost a já v klidu odpočívat.
TAkže já už s tím počítám mně to tím pádem ani nevadí než tu 14dnů v 6 týdnu běhat a skákat kolem dětí.
Takže asi to tak má být.
Už i vařím jsem nějaká aktivní před MS ))) to se ani tak často nevidí, to jsem vždy břichem na položení.
To asi bude až ve středu.
@nikinelinaty ne ne - tady na tom testu je opravdu takto ,,daleko,,... ale ano, souhlasím, určitě to není to, co by ,,mělo,,. Každopádně já tři dny ,,nemám,,. Ve středu kvůli práci ( jak jsem psala ) musím mít jasno, takže já doufám, že kdyby něco, tak to najdu zítra... a stejně to fakt vidím pro jistotu na HCG z krve... Byl by to průser - ukončit prac. poměr a za dva dny zjistit těhu... to si nemohu dovolit... každopádně fakt si naděje nedělám - počítám s tím, že bude MS... ale ve skrytu duše ji fakt nechci 😀
jarmulka:nekde jsem o to tobě četla taky tě vyhodí kvůli rodičáku?jsou to hazlíci fakt žejo!
Já jsem po první těhu dostala dopis mailem, at se laskavě dostavím do práce. V té době jsem byla asi v 7 týdnu.
Taže jsem to pořád odkládala bylo mi to jasné.
A závěr?Vyslechla jse si šéfa a řekl mi, že musí mně propustit blabla nechala jsem ho to dopovědět a pak m dodala, že momentálně čekáme miminko. Dodal mi aha tak za 3 roky.
Ta asi tak mi čekali dalěí 2 a já stihla otěhotnět poslední ještě po porodu do konce 3 měsíců a řeknu ti, už bych to neudělala sice nám řekli po revizi můžete ale tím se to spíš asi zkazilo, že malý se uchytil příliš nízko. No byla jsem na rizikovce do 23 týdne dostaly jsme ještě na malého podporu ale nemám miminko.
No takže od potom za 3 měsíce po neuspěchu už jsem si pro tu výpověd šla.
A šel tam manžel nebot já byla na to příliš už unavená a smutná
TAkže ted?
TEd prosím tě řeším jaký je rozdíl být na pracáku a na pojištovně?
Mohla by mi ta menší při pojištovně po těhu spát ve školce?
ted vím, že by tam spát nemohla ted mně to netrápáí ale jestl ijak otěhotním a dostanu rizikové to je jasné, nato mám plné právo tak jestli od té doby od 4plus bude moc tam zůstávat?
Takže zatím držím pracák ale už mně to tam nebaví :(
TAkže ted v září pokud nic, tak už se domluvíme co s tím:(
při třetím byl doslova nasrný, že čekám miminko takže můj neuspěch ve 27 týdnu musel doslova slavit. Ale i tak jsme měli zase potom smůlu. Ale to jsem uspíšila, kvůli te neschopence. Byla to chyba. I když lékař říkal můžete někdo zase říkal počkejte.
Ted to vídím jinak co můj neuspěch po císaři bohužel, tak značí větší prospěch pro nové miminko.
Takže když nic tak budu na další měsíc 1 rok a 7 měsíců to je už fakt jako dost.
Ale ty 2 roky bych raději a to je až v unoru :(
ale zas lepší je ted vyhrát než ztratit.
Ja mam teda jen jedno dite ale dve prace, pracovala jsem na materske, doufam ze budu moct aspon jednu praci delat v tehotenstvi a ze se do ni hned po porodu zase vratim... Roky resit pracak a soc a pojistovnu a to jak to udelat abych nemusela do prace, to fakt nechapu 😓 ... A teda podotykam, ze pritel je vic nez slusne zaopatreny a ja do prace chodit nemusim. Nechci se tim nikoho dotknout, chran buh, ale opravdu tedy nechapu...
@jarmulka
@brunhylda
@leymea
@deli_lah
@kolmenka
@dreana
Kdo testoval nesmutnete, jsem si na prouzek taky krupla ze same nedockavosti kdyz tu na me vykoukly ty testy a svete div se, no snohobilo ... Fazit: 8 DPO, bily test a jako dukaz fotka... Jsme v tom vsichni a jsme streleny protoze testujem moc brzo!! 👀

@deli_lah hloupý telefon. Mělo tam být : si je tam namaluji