Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
maximaty:co to mám za sebou pak jsme se zdárně přestěhovaly manžel nechce at pracuji at se starám o děti a máme ten náš vysněný zázrak. Takže tako to prostě je. Já jse mu to řekla 10x než nám to výjde, nechce ani slyšet. Prostě by nám ten stres neprospíval. A chce mít šikovný holky.
Je to kolem moc stresu z vesnice do práce stihnout školku do 15 30 a hlavně chce mít zpět miminko. J jsem po císaaři 1 rok a kousek takže o t víc to bolí.
To pochopila bys až bys porodila 2 děti, že práce není to co ted vyhledáváš.
A hlavně děti rychle rostou není nad to s nima být dokud jsou malé.
Až to ted výjde doufejme, já bych ani pracovat potom nemohla šlo by krátkou záležitost a to manžel nechce někomu přidělávat i práci.
Hold každý to má jinak.
@dreana já myslím, že si to mé tělo se mnou jen hraje... jako nic jiného bych si nepřála... to je fakt... teplota dnes 9 DPO je už třetí den na 37.1 °C ale to nic neznamená... stejně jako ten těhu test - to je fakt jen nějaký stín a ten OVU ??? Tomu najdu vysvětlení taky 😀 ... Fakt CHCI být těhotná, moc chci, ale ale.... uvidíme, co bude zítra... snad né předčasně MS 😀 😠
@nikinelinaty rozhodne jsem se te nechtela dotknout. Jen jsem proste jina...
maxi:já zato nemůžu muž nechce :( řek mi za ten stres abys se z toho zblázdnil nestačí se škola tak to ne, ted se stejně musíme dočkat a já musím okamžitě lehnuot :(
já z toho nic nemám žádné peníze jak na pracáku tak na pojištovně.
Abys ještě pochopila. Nám nejde o peníze jen někde musíš být evidovaná. Jen mi šlo o to, jestli tam může pak menší spát nebot já potom budu muset ležet a ležet a ona by strádala. To ji ve školce bude líp.
TAkže to je lepší se tam osobně zeptat
po potratech to tak dělá hodně lidí znám kamarádku prostě když to finančně jde, tak líp se to dá i strpět.
Takže se starám o zahrádku o holky a čekám a čekám já tey upřímně nevím na co já bych už pracovala ale u nás to doma je prostě jinak. Manžel absolutně nechce je pak naštvaný a uražený :(
Tak co mám dělat.
Tak to máme takto.
a pro malinkou chodím na 12náctou i pro starší prostě mi šlo jen o to, jak to potom je s neschopenkou.
Já se spíš poptám minule mi to na vzp taky vysvětlili, kdybych na pracáku měla nějaký problém. Musíš doložit vše umrtí listy dítěte, není to jen tak takže já musela vrátit i kartičku pojištovny. Oni ji omylem natiskli.
No uvidíme zatím to do září jště tak nechám, a pak se domluvíme.
Ted nevím dza dat malou na celodenní školku nebo půl den musím to rozhodnout do 25/8 a to vědět těhu nebudu.
Tak ji dám asi na pul den a pak to tam změním.
Zítra holky vezmu na odběr na lepek nakonec nebudou moc ai jíst ve školce a bude průser 🙂))
@nikinelinaty nemusis mi nic vysvetlovat, vzdyt je to tvuj zivot a zij ho tak aby to vyhovovalo tobe... Jedine co jeste dodam je: Muz nechce????? Tak to bych muze asi kopla do rozkroku, aby za me nekdo rozhodoval no tak to teda neee....
Vyhovovat to musi predevsim tobe 😉
tak mně to i vyhovuje, ale já myslím, že by nám to i prospělo trochu toho blázince než čekat a čekat a jednou to výjde. No předtím byl císař stěhování loni co jsem se zaregistrovala na pracák takže to ještě OK. Ale ted už bych ráda bud práci neo se odregistrovat.
Takže to zase začnu s ním řešit. Ale je to vůči zaměstnavateli nefer.
Já si to malé moc přeju.
A hlavně mám holky pro sebe ta starší má už 8 let za 2 roky už po mně ani nevzdechne :(
Takže i ano, ale víc to ubýjí ten smutek a čekání.
Pořád jen převracíš dům uklízíš a čekáš.
Na podzim to bude zas kritické :(
Ale jednou to výjde.
Nikdo nic neví já se poptám a uvidíme
copak losiasek není už někde na další dovolené?🙂)
poslala jsem muže dnes pr těhu testy a ve středu čtvrtek nevím zda spíš až ve čtvrtek.
@maximaty taky se přidávám k šíleným a nedočkavým 😀 CHtěla jsem testovat ve středu 10dpo, jenže nedočkavec nedočkavá jsem si ráno udělala test a ...gouno gouno zlatá rybko, jooo to je tak když si člověk nedá říct a hned se do teho hrne a potom je překvapenej, že vidí bílo 🙄
Takže se pleskám po ruce a další testík až ve středu a budu ho ještě brát s hooodně velkou rezervou 😀
@nikinelinaty hele muj "maly" ma 9 a je to takovy mamanek 😂 porad mi leze do postele a visi mi kolem krku, pusinkuje a rad se chova 😂 ... A to ze jsem vzdycky pracovala tomu mozna i pomaha, jsem mu trosicku vzancnejsi nez kdybych byla doma...
Ted uz ma vic rozlitano, krouzky, skola, kamaradi ale stejne, byl, je a zustane muj maly chlapecek... Vzali ho na Elitni tanecni akademii ktera je ale v Linzi coz je nejakych 50 km... Mozna bude od druheho stupne na internate... No to se radsi prestehuji do Linze 😂 ...
holky jaký testy testujete tak brzy?
já furt neví co koupit já kdysi testovala až 26 den poslední 29 den jsem vydržela nebot jsem se považovala za netěhotnou.
A ted nevím co testovat co je teda už jasné.
TAk dnes mi jde do benny lekarny pro nějaký tehotenství comfort proužek 2 ks.
A uvidíme ale tak neznamý test tak ve středu čtvrtek vyzkouším, ale to už ronou můžu dělat pomalu jakýkoliv
dostat bych to měla v sobotu ))
Ta asi spší testovat ve čtvrtek?
no uvidíme už se vidím
Ale tentokrát nemám žádný pms těhu příznak, takže tentokrát vůbec nic tak ason mám klid.
Držím všem palce teda hlavně těm co mají bílo budou pak mile překpaení, jak panikařili 🙂)
maximaty:ty seš veselá kopa kafe do bohnic v pátek se povezu s vámi kolik je tam míst 🙂
No já vím ona taky je, plače a už chápe téma smrt, ais po těch neuspěchách museli jsme s pravdou ven čekali na porodním až teda se dozvíme co a jak. Tak to vzala dobře, ted mi normálně škrká dny v kalendáři jak mn honí kdy to miminko jako bude ))
Ona to vědět musí musí totiž pa máknout a začít chodit i ze školy sama.
No a prý se mnuo chce bydlet a zůstat na vždy.
Téma já asi brzy mně to raní a budu mrtvá - ty mami umřeš že neumřeš?🙂
J8 tu ani nesmím takto promulvit.
Jako mazlík je ale víš jak kdoví jak to půjde v pubertě.
Prý chce zůstat se mnou v domě prý mi bude půjčovat dítě a bude bydlet v patře.
pak dodala a Nela taky tak to dáme dům na 3 patra.
A třetí taky ta to máem 4 patrový dům ))
manžel ten šílí včear jsme se ji nemohli zbavit ještě o pulnoci ))
vrátil se tablet z reklamace tak se ho nemohla nabažit.
Hankulka:ja mam do Brna cestu na Zvonarku za 25 minut ja jsem tam za 45 minut, ale já to vezmu rovnou sanitkou 🙂)
@nikinelinaty Super nápad, asi si ju taky nechám zavolat, protože kdybych to vzala MHD, byla bych schopná to vzít přes lékárnu pro další těhu testy 😀 😀 😀
@nikinelinaty 😂😂 hele, aby jste nakonec nemuseli stavet malen vezak 😁 mimco bude uvidis a budes mit malou velkou pomocnici 😍

@jarmulka zajimave... 3 teorie: 1.- ovulujes..takze na to vlitnete... 2.- jsi tehotna a tvoje zlute telisko produkuje estrogeny tro udrzeni tehu ktere lh test zachyti.... 3.- svet se zblaznil, drzte se 😂