icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

maximaty
8. srp 2016

@hanulkaha hele i tri... Me uz by neprekvapilo nic 😂

hanulkaha
8. srp 2016

@maximaty uvařila jsem si k tomu Karo 😀

jarmulka
8. srp 2016

@maximaty @hanulkaha holky já se tady fakt tlemím.... Vy jste ,,kozy,, 😀 ..... Jinak se omlouvám za dnešní poslední spam - to jsou mé OVU testy , jak postupně sílí... jako, já si neměřit teplotu, tak fakt absolutně nevím, čemu věřit, kdy je / bude / byla ovulace....
Ale v ten 12 DC , mi tu zvýšenou hladinu potvrdil i digitální OVU test, stejně jako obyčejný proužkový a dle teplot dva dny na to ( tak jak se předpokládá ) proběhla ovulace...... A fakt se omlouvám a už neprudím... 😖

jarmulka
8. srp 2016

@hanulkaha je brzy , neboj !!!!! 🙂 To vyjde !!!!

nikinelinaty
8. srp 2016

to vzala MHD, byla bych schopná to vzít přes lékárnu pro další těhu testy tak toto mně doslova pobavilo I když to nevýjde, ten měsíc je užasný tady.
TAdy je sama veselá kopa
postavíme věžák 🙂))

jarmulka:já měla pozitivní ovu test ale fakt jako až po vynechání MS jako s jistotou těhu říct je bez záruky divej pokud těhu nebudeš neutrácej po ovu za ovu testy ju?

maximaty ty máš pravdu s velké bude užasná pomocnice, snad jednuo odešlu naši fotku jak se porvou doslova o kočárek. Malá jak není něco po jejím lehne a brečí a nebo odejde a řekne mně nikdo nemá rád :(
a pokaždý vyhraje.

Takže bude to rozhodně krásné.
Třeba budu i nakonec zato vše tak štastná.

Nebot i to těhu v červnu mít 2 měsíce ja s rizikovém 2 děti je na mašli.

Ted to líp prožiju.

hanulkaha
8. srp 2016

@jarmulka 😕 jako hodně jsem četla, že ovu testy si dělají co chcou, ale hlavně prý bývají velice často falešně pozitivní v těhotenství!!! 😉

hanulkaha
8. srp 2016

@nikinelinaty od toho jsme tu, abysme se navzájem podpořily a zpříjemnily si to dlooooouhé čekání 🙂

hanulkaha
8. srp 2016

@jarmulka určo, musí! Jen jsem už byla taaak hrozně nedočkavá, no co kdyby... 😀 Jinak jsem se úplně viděla v tom článku od @maximaty jako by byl psanýpodle mě 😀

nikinelinaty
8. srp 2016

holky toto Vám musím poslat, snad mně neukamenujete, ale mně to udělalo takovou radost. Bydlíme v novém 1 rok - bydleli jsme v Brně v Krpoli.
Tady nám včera dal sousek trampolínu zadarmo.
V Brně?
samý blázinec a malá ta menší tam byla naprosto neštastná :(
jak chodila do školky, vzali mi ji nevím co to bylo za školku tak prý ji tam nadávaly učitelky ted jak mluví už to říká a tady je naprosto štastná ve školce.

Tak sice neuspěch nevěřím, ale malá je štastná.
Tak já se maxymaty zase bavím zahradkou.
Vidíš, že ty konmi, máš i jednoho svého?

maximaty
8. srp 2016

@hanulkaha Karo je dobry, ro pomaha... 😂😘

hanulkaha
8. srp 2016

No nic děvčata, je mi tu s vámi pěkně, ale musím aspoň chvíli vypnout a myslet na něco jiného, takže měním stanoviště svého pozadí z pohovky u PC na zahradní stoličku, pač už přes plevel nevidím úrodu 😕
Ale večer jsem tu jako na koni!!! 😉 😀

nikinelinaty
8. srp 2016

hanulkaha pak mi napiš prosím tě kde bydlíš nebydlíš třeba někde v Tuřanech na Hanácké?
Máte asi dům dle fotky máš pěkného ženicha 🙂

Frč já jdu taky určitě nakouknu zase. Tady je to fakt moc prima.
Maxymaty já jsem o víkendu našla článek asi 30 věcí co projde ženě hlavou při dělání těhotenského testu.
tak to mně jako fakt pobavilo )))
já po ponoření budu chtít znát výsledek za sekundu a odhodím ho ))

dreana
8. srp 2016

Ahojky holky, vy jedete. Já vás nestíhám..
Hrozně moc Vám všem přeju // na TT a vy na mě prosím myslete.. Ja už bych chtěla ovulaci :( I když ted už sem smířená s anovulačním cyklem a doufam v další cyklus :(

kolmenka
8. srp 2016

Já zkusím další test až o víkendu.Dneska odjíždíme s manželem na 3 dny pod stan na ryby.

jarmulka
8. srp 2016

@kolmenka užij si to, je to určitě úžasný rekax!!!! To já budu teď zítra a pozítří řešit ten pitomý test kvůli té výpovědi dohodou, co chci podepsat... Chjo.... Pitomý čas mě hrozně tlačí..... A holky, mně přijde, že prostě kdo chce vidět na testu ducha, tak ho tam vidí 😀 .... Dělala jsem si teď ještě jiný test a když jsem to hodila do černobílé barvy, aby to šlo lépe vidět, tak já se přiznávám bez mučení, fakt jsem pako, ale já tam ducha vidím..... Tohle už je normálně na diagnózu

nikinelinaty
8. srp 2016

jarmulka:já bych šla na krevní test nevím teda kde to dělají v synlab?
Víš at máš stoprojistotu a líp se ti výpověd podepisuje, než s duchama za zádech 🙂)

deli_lah
8. srp 2016

@kolmenka Pořádně si to užij 🙂

jarmulka
8. srp 2016

@nikinelinaty děkuji za názor.... Určitě tam zajdu. Už to mám domluveno, skočím tam. Ona fakt představa, že jsem se obrala o dost peněz se mi moc nelíbí. To bych byla fakt pitomá a asi bych se nakopala do zadku, kdybych to podepsala a byla tehule. Ale při mém štěstí.... 🙂

jarmulka
8. srp 2016

@dreana nehazej flintu do žita!!!! Jeden nikdy neví 🙂

dreana
8. srp 2016

@jarmulka urcite jdi na krev ! V tvem pripade jde opravdu o hodne🙂

jarmulka
8. srp 2016

@dreana jj, holky máte pravdu... Je mnohem lepší vyhodit 250 Kč než si potom rvát vlasy.... Ja totiž uz ty duchy vidím všude 😀 , holky, mocná síla sugesce ☹

nikinelinaty
8. srp 2016

jarmulka:tady ho taky krásně vidím toho ducha, ale víš jak jistota je jistota, test je papír kdyžtak spočteš tak to je tak pomalu za 50-80 Kč záleží kolik jich děláš. Ovu testy to lítaj a nato máme?Jistota je jistota a měla byt mateřskou.
Určitě ale běž co nejpozději ve středu už je pozdě co?:(
pak by to chtělo jít jště 1x zda dobře hladila stoupí to mi tvrdil gynekolog, ale ji bude stačit vědět slovo těhotná
Držím palečky to by tak ted chtělo to tak nasere za měsíc :(

Držím palečky

maice
8. srp 2016

@jarmulka Ty jsi uplne jasna ;)))

dreana
8. srp 2016

@jarmulka A co ten digitální? ten je prý hodně spolehlivý. Ale jako podle mě jasny duch 🙂

maximaty
8. srp 2016

@jarmulka ten duch tam proste je!!! Strasne moc drzim pesti at sili a ty to v praci vyresis tak jak potrebujes... Tfui tfui tfui leti od Dunaje!!! 😘

aluskan
8. srp 2016

@maximaty sice dost pozde, ale moc moc dekuju za prani 🙂 🙂 jsme byli v jednom letu cely vikend. Ted tady nahlizim a debata je asi o 1000 stranek dal 🙂 🙂 🙂 to ani nestiham cist. Kazdopadne moc diky za tvuj pozitivni pristup!!! Bricho porad boli, takze ta potvurka asi co nevidet dorazi, ale dokud neni, tak doufam 🙂

nikinelinaty
8. srp 2016

Jarmulka mamkvuli tobe udelat svuj ovu test?🙂
Toho se nebojim 🙂))) jsem 10dpo 🙂) ms 16.7 ty o den pozdejc🙂

brunhylda
8. srp 2016

@nikinelinaty sice nejsem jarmulka, ale ovu test si udělej. Nemáš co ztratit (teda když nepočítám peníze co ten test stál).

nikinelinaty
8. srp 2016

Mam je skoro na pripadnuti mam jich 22 ks tak ja jej zkusim za 2 h byla sem na wc a nepiju 🙂)
Mne strasne boli zada to je piprve za zivot zvlastni pms jinak mi nic neboli lezim des jak kdybych cvicila ja nevim.
Ale to do patku soboty uz vydrzim

nikinelinaty
8. srp 2016

Zada ne v krizi a stehna jdu lezet ozvu se urvite muj bude slbymne po ovu carka mizi.

Strana