icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

brunhylda
8. srp 2016

@nikinelinaty tak za 2 hodiny se těším na tvůj testík.

dreana
8. srp 2016

Holkyyyyyy dnesni ovu test! Treba se neco rysuje 🙂)) drzte palce prosim 🙂

luska__
8. srp 2016

Holky, nerozumím tomu..
Dnes jsem 25DC považovaly by jste nějaký , ze mohla byt ovu? Nebo mám pocit , ze neproběhla.
Furt jsem čekala, ze zesílí ale nic..
Dnešní test viz fotka. Testuji jak víte od 13DC a teprve od 19DC výraznější druha čárka , ale nijak víc nez prvni nikdy nebyla

dreana
8. srp 2016

@luska__ ten prvni bych povazovala za pozitivni 🙂

luska__
8. srp 2016

@dreana tento , to byl 19DC- sex byl 18 a 20

nikinelinaty
8. srp 2016

jarmulka:speciálně pro tebe, možná decetně zesílila. Ale ovu jako fakt nečekám 🙂 Ms do pátku max.
testováno předposlední 21 den dnes 24 den.
No a mně konečně nebolí nohy a záda já jsem usnula.
Já už se z toho picnu.

chyluc92
8. srp 2016

Ahojky holky, ráda bych se k Vám přidala, můžu? 🙂 Čtu vaše příspěvky a překvapuje mě, jak jsme všechny stejné a nedočkavé :D Moje informace: 20.7. poslední menstruace, OVU: 1.8., takže dnes jsem 8DPO. Samozřejmě i já jsem si i dnes zkusila TT ale sněhobílo. Nevím proč, ale říkám si, že to snad vyjde 🙂 Tento měsíc je první co se snažíme. Antikoncepci jsem vysadila začátkem června, první cyklus byl strašně dlouhý, ale dávám to za vinu antibiotikám a zánětu. Tento cyklus, by měl vycházet na 28 dní, tak uvidíme. Zasílám i fotografii OVU testů 🙂 a Všem, které se do této doby zadařilo moc gratuluji a přeji ať je vše v pořádku. A těm, které čekají (stejně jako já) přeji, aby se už konečně ty dálnice rozjely :D

chyluc92
8. srp 2016

Ještě dotaz holky, jak zvětším tu fotografii? :D

monichka
8. srp 2016

Tak holky dnes 14.DC 🙂 Snažení proběhlo včera a doufám

monichka
8. srp 2016

chtěla jsem napsat že doufám , že proběhne i dnes 🙂 samo se mi to odeslalo a už jsem to nedopsala 😀 včerejší snažení stálo za to, chlap říkal,že budu za 9 měsíců rodit tak se nechme překvapit 😀 ( KÉŽ BY ) 😀

dreana
8. srp 2016

@chyluc92 Ahojky, vítej u nás! Ja čekám na // ale na ovu testu 🙂 Držím palce

chyluc92
8. srp 2016

dreana: Děkuji 🙂 Věřím, že brzy přijdou, kolikátý jsi DC? ... Musím říct, že když jsem měřila první cyklus, tak jen náhodou jsem si udělala ovu test dopoledne a byl pozitivní pak odpo a už pozitivní nebyl (měřila jsem vždy odpo). Zkoušíš denně dva nebo jeden?
A ještě jednou zasílám fotku 🙂 - snad už v normální velikosti 🙂

dreana
8. srp 2016

@chyluc92 Já jsem 17DC takže už docela daleko právě :( ale dneska první dušík, tak snad bude sílit 🙂
Dělám jeden denně víc nestíhám kvuli práci ale zaroven měřím BT...

luska__
8. srp 2016

@nikinelinaty nebyl hned ten prvni pozitivní? 🙂

nikinelinaty
8. srp 2016

Byl to je ukázka testla sdm 24 den co tým bude dnes to je ten poslední
Mám tdhu test bene chjo za ,60 Kč prouzka komfort nebyly tak 11dpo to jsou vyhozený peníze. Tak budu čekat dal

leymea
8. srp 2016

@jarmulka tak ty jsi jasna 🙂 tesim se zejtra na viditelnejsho ducha 🙂

jarmulka
8. srp 2016

@leymea joooo, já myslím, že bude MS ... Dobrou noc

dzejnydzii
8. srp 2016

Holky, jste tu? Mám drobný dotaz.... ( Jelikož se nemám koho zeptat, tak jedině tu)

deli_lah
8. srp 2016

@dzejnydzii jaa tu jsem, ptej se

dzejnydzii
8. srp 2016

@deli_lah jee ahoj, tak to je fajn 🙂 no, jak jsem tady předevčírem a včera psala, tak se ptám opět i dnes. No, jak se zeptat.. Prostě mě totálně moc bolej bradavky, nemůžu nosit ani podprsenku, když nemusím, tak ju radši nemám.... Neni možné, abych byla doopravdy těhotná? Mám mít MS zase šest dní, ale takhle jak mě teď bolej prsa a hlavně ty bradavky tak to je poprvé... Nevím si rady

deli_lah
8. srp 2016

@dzejnydzii urcite to mozne je 🙂 a drzim palce aby to byla pravda.. ale zase nechci davat plame nadeje, nekdy se proste objevi nejaky priznak a pritom to s tim nesouvisi :-/ ale podle ne je to vysoce pravdepodobne 😉

dzejnydzii
8. srp 2016

Ale, že by takhle brzo?

dreana
9. srp 2016

Dobre ranko! Holky koukejte co pro vas po ranu mam !! Muzeme tomu rikat pozitivni? ❤️❤️

terka228
9. srp 2016

@dreana Ahoj, no vidíš!!!!!! Já to říkala, že to přijde!!!!! Jen neztrácet naději 🙂 Tak hurá do toho...držím všecho, co mám...

nikinelinaty
9. srp 2016

Učíte držím palce najednou to byl rychlý sup

xyrina
9. srp 2016

@dreana Rozhodně 🙂

deli_lah
9. srp 2016

Tak mě už od večera přepadá takový divný negativismus... Že mě jen ta mrcha pokouší a dělá mi nové a nové pms, které dávají naději 😀 škoda, že jí nemůžu nakopnout..

dreana
9. srp 2016

Holky po zaschnuti je to ciste pozitivnii!! Ja mam tak strasnou radost ❤️

xyrina
9. srp 2016

Můžu se přidat? Pár dní vás sleduju a třeba budu mít konečně taky štěstí. Snažíme se dva a půl roku, zkusili jsme 1x IVF (neuspesne) ale od té doby si srovnavam cyklus bylinkami. Tento měsíc už to vypadalo konečně nadějně, ale MS dorazila. Snad bude brzy poslední... 🙂

dreana
9. srp 2016

@terka228 dekuju ti moc... Ja uz neverila ...

Strana