icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

jarmulka
9. srp 2016

,, dobré,, ráno všem holky!!!
Tak já hlásím, že nic... Prostě NIC. Vlastně jo, bude MS. Test nula bod... Teplota se teda pořád drží, ale zítra, nejdéle pozítří určitě dorazí MS ( chodí pravidelně, potvora jedna nezvaná 🙂 ) .....

deli_lah
9. srp 2016

@jarmulka a nebo prostě nedorazí 😝 na tu krev si teda dojdeš? A jako moje vzbuzení bylo s pocitem, že jsem si zas všechno nakecala.. že podbřišek a břicho dělají jen střeva a mrcha si na mě vymyslela zase nové pms 😕

deli_lah
9. srp 2016

@jarmulka a jinak samozřejmě dobré ránko.. ale fakt dobré, za chvíli jdu do práce 😀

nikinelinaty
9. srp 2016

Jarmulka já zainvestuju do nějakývh vitamínů k podpoře otěhotnění 🙂 a uvidime.
Mně to zas tak nevadí mám v srpnu toho moc 14dnj kroužek manžel by nago byl sám ale od září sem už fakt jako chtěla
Teď sem se vnitrne bala jak zvládnu nevolnost případnou vařit deti

Tak teď už do toho můžu dát vše tehh test 10.9 jsou zajištěni
Já čekám testy a uvidime
Mně zatím nic nebolí lazo plazo.

hanulkaha
9. srp 2016

@dreana supeeer! Držím pěsti, ať to vyjde 🙂

hanulkaha
9. srp 2016

Holky, které z vás se teda zítra ke mě přidají jako "lovci duchů"? 😉
Jsem tak napnutá! Zítřejší testík beru jako takový první záchytný bodík, další v pátek (den očekávané MS) 🙂
A jak se jinak cítíte? Mě je naprosto úžasně, nic mi není, teda až na to, že mě už cca 5 dnů bolí prsa (od včera intenzita ještě narostla), BT se drží výš, občas během dne lehoučce zašpiním (vidím to když si někdy zkontroluju čípek, na sp. prádle nic) a každé ráno po probuzení mě teda docela dost bolí hlava 😅

nikinelinaty
9. srp 2016

Hanulka testy mám doma ty wondro asi od benu lékarny ten comfort proužek. A já myslím, že nic dostat to mám v sobotu.
není to příliš brzy?
Testu mám asi 10kusů ))
Jsem to tam pěkně oddpráskla.
potěšil mně my food dovezou mi pečivo až za Brno!
Muž nemusí chodit z práce paní se mnou mluvila 9 minut, já nechtěně hodila 1. objednávku přes net na jinou pobočku a pak sem se divila v 21hodin proč není pečivo v Olympii. Pak mi to došlo.
A prý v pohodě to stornují a tak jsme si spolu povykládaly, že mám tuto dietu 3 měsíce a že teprve se orientuju ))
A je to užasný už jsem objevila 3 pekárny.

maximaty
9. srp 2016

Dobre rano damy 🙂 vcera jsem mela bozi odpoledne, byli jsme s prateli hrat beachwolleyball, koupat se, vecer jsme grilovali a ja si na cely tehotneni netehotneni vzpomela az kdyz mi zvonil budik na gynex 🙂
kdyby to takhle chtelo ubihat porad :D

@hanulkaha ahoj, ja, ja se vydam na lov duchu ve stredu 🙂

hanulkaha
9. srp 2016

@nikinelinaty neztrácej naději! Pokud má MS přijít v sobotu, pořád je šance, že objevíš //. Záleží jak máš citlivé testy, já mám Dr. Maxe (citl. 10) a na těch by to ten 10 DPO už mělo být vidět, na 20kovém už teoreticky taky 😉
A pokud tam bude jen minipidi dušík, v den MS nebo pár dnů po ní už by měly být čárečky pěkně silné 🙂
Kolikátý jsi dpo?

hanulkaha
9. srp 2016

@maximaty ahojky, bezva! Snad se ještě někdo přidá, ať tu máme zítra pěknou spoustu pozitivních testíků 😎

hanulkaha
9. srp 2016

@nikinelinaty A ještě jen taková poznámečka mimo, pokud chceš někomu konkrétně něco napsat, tak aby to nemusel v celé diskuzi dlouze hledat, klikni buď na "ODPOVĚZ" nebo do textu vlož ZAVINÁČ a hned za něj bez mezery NICK dotyčného 😉

maximaty
9. srp 2016

@hanulkaha jakoze nechci syckovat, ale protoze nemam absolutne zadne realne priznaky, a citim se absolutne netehotne, na dve carky uz nedoufam... poctive beru gynex, plodne dny dalsiho cyklu mi vychazeji na Benatky, tak misto oznameni novinky dovolenou prosoulozime jak zakon kaze :D ale v koutku dusicky samozrejme porad doufam, proto testovat budu 🙂 drzim pesti a rano hned fotku sem, at uz jakoukoliv...

chyluc92
9. srp 2016

@hanulkaha ráda se k Vám, taky přidám, také budu přesně 10DPO 🙂

nikinelinaty
9. srp 2016

@hanulkaha ju tato se to dělá. Já jsem právě nevěděla opisovat nick, je docela práce 🙂
Taky moc, já ještě netestovala já ještě vyčkávám nevím zda čtvrtek či středa ale ta středa se mi zdá extrém 🙂)

Ale testy jsou nachystané já si libuju hlavně v tom, že mi není špatně minulý cyklus jsem měla tucet příznaků od chození na Wc a tlak v podbříšku značil pms a to teda byla síla že sem musela ležet 4 dny ))

hanulkaha
9. srp 2016

@maximaty zítra budeme moudřejší! já se právěže taky cítím naprosto fit a skvěle, až na výše popsané 😀 Nicméně bych byla ráda, kdyby ti zůstaly obě dvě boty 😎
A moc bych ti přála, aby si mohla na dovolené oznámit "taťkovi" tu krásnou novinku 😅

hanulkaha
9. srp 2016

@chyluc92 skvělé, ať je nás co nejvíc 🙂

hanulkaha
9. srp 2016

@nikinelinaty pokud budeš zítra 10 dpo a dále, klidně testuj 😉

nikinelinaty
9. srp 2016

@hanulkaha ještě prosím tě proč v nějakých diskuzích vidím link kdo má kolik dětí a snaží se a proč někde nevidím a jen je odpověd na zprávu?
já jsem tady z toho už fakt holandan 🙂)

Já jsem sama zvědavá co z toho ted bude pokud nic holky kupují se gel na početí, pomůže nám to na rychlosti a ještě se třeba zadaří 🙂)
Ale objednám ho raději v neděli co bych s tím gelem dělala, na 4 děti mi řekl NE když jsem mu zahlásila, jestli ted to budou dvojčata ))

maximaty
9. srp 2016

@hanulkaha hele treba to bude znit fakt strelene, ale vcera rano jsem byla nakoupit a praskla me do oci ta cedulka do auta "baby on board"... tak jsem ji koupila... k tomu jeste dudlika papa ist the best... ja vim ze je to predcasny, ale kdyz uz ne ted, jednou to prijde a budu to potrebovat 😀 . Prislo mi to jako vtipny napad s pozitivnim testem a fotkou z ultrazvuku touhle cedulkou a dudlikem, oznamit tehotenstvi :D

hanulkaha
9. srp 2016

@maximaty vůbec to není střelený! Já pokaždý, když jedu do města, vběhnu buď do Teska a okukuju oblečky, dudlíky, plínky... ale z pověrčivosti nic nekupuju 😅 Na kočárek jsme se s manželem byli dívat už asi tisíckrát, v prodejně už z nás musí být asi taky docela paf 😀

hanulkaha
9. srp 2016

@maximaty Jinak taky pořád vymýšlím, jak manželovi oznámit, že bude tatínek 😅

hanulkaha
9. srp 2016

@nikinelinaty musíš v nastavení svého profilu zadat, jestli jsi snažilka atd... jinak u tebe se mi 2 dětičky zobrazují 😉

maximaty
9. srp 2016

@hanulkaha hele tak takhle treba 😀 se smeju a smeju, lidi jsou fakt vyborny paka 😀

nikinelinaty
9. srp 2016

To ano, to vím, ale nevidím třeba u ostatních. Asi to teda nemají vyplněné, nebo nevím ale diskuzi mám pak nalevo jak kdyby oblíbené?já nevím jsem z toho madar. Já, že pak nevím za ta osoba je těhulka a jaký týden tak jsem z toho pak paf.
ale to bude dobrý 🙂))
Tak já frčím vařit, a uvidíme zítra co uvidíme ale nic neuvidím já nevím jestli nedělat až ten čtvrtek.
J8 to ještě promyslím tak brzy jsem ještě nikdy netestovala ))

hanulkaha
9. srp 2016

@maximaty 😀 😀 😀 to snad není možný! Jako ale klobouk dolů, kdo toto vymyslel 😀

maximaty
9. srp 2016

@hanulkaha tomu se ani neda rict blby vtip, svym zpusobem je to absolutne genialni :D 😀

hanulkaha
9. srp 2016

@nikinelinaty ne všichni to mají vyplněné... 😉
A uvidíš zítra sama, jak se ti bude chtít, každopádně se moc budeme těšit na fotečku 🙂

hanulkaha
9. srp 2016

@maximaty tak tak 😉 A my tu přemýšlíme nad dudlíkama, srdíčkama a dupajdama 😀

maximaty
9. srp 2016

@hanulkaha ja se popravde bojim toho, ze vic nez po ctyrech letech bych to nedala zustat v klidu kdybych obevila //... myslim ze bych spis rvala a brecela a skakala a tim padem by bylo po prekvapeni...

nikinelinaty
9. srp 2016

@maximaty a tys nebyla u doktora?Koupíme ten gel ne?🙂
Co manžela nanádvkuješ ho?
můj bere macu a selzink mu ted hodím ještě na další pokus.
A dodala jsem mu, že to zlepšuje i náladu, někdy je vyřízený z holek, tak pak šahá rovnuo po pilulce ))

Strana