Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
@nikinelinaty byli jsme a jsme oba zdravi...
@maximaty no tak 1 dítě máte, tak já nevím co podpořit to těma vitamínama?Tvrdí aspon dle popisu, že to pomůže pro lidi co jinak chodí na ivf jako investuj do toho a pak by se vidělo dál.
Co takový clostbet na ovulaci nepomohlo by to?
jsem napjatá jak hrom a uvidíme já nevím tu středu já duchy vidím všude i rovnou na vybaleným testu to já zas budu duchařit to vím už ted ))
Ten čtvrtek ale je jistota pokud nic tak bohužel. Ve čtvrtek už duchy nepřijímám 🙂)
@nikinelinaty syna mam z predchoziho vztahu. Krmit se hormonama nebo umele oplodneni oba odmitame, pokud neotehotnim do 35 prirozene, budeme to resit jinak ale do te doby to budeme zkouset tou "klasickou" cestou...
@maximaty tak zkus to podpořit tím gelem nebo nějakýma vitamína nosifol nebo něčím takovým to jsi zkoušela?
Ale třeba už je zdařeno, uvidíme třeba ted konečně. Mamka na mně čekala 7 let 🙂
A prý byla na mašli.
@nikinelinaty mam ted gynex... uvidime no 🙂 tri cykly jsem si slibila ze s gynexem zkusim...
znám známou podařilo se. Já zkusím ten gel holky, můj je někdy tak z práce vysílený ja na nervy takže já budu i připravená 🙂)
Taže já si koupím v neděli ten gel. To je 8 aplikátorů to nám akorát postačí na celý měsíc ))
A poreferuju ale nesnáším viz parmatex co jsme užívali to bylo hrozně nepříjemné, ale asi to testnu ))
Abych se zase nebála, že mně veškerý potvory vytečou ))
No promyslím co pořídím, sobě mám chytré miminko nic víc mi gynekoložka nedala a pak mám brat od 4+ hned utrogestan až do porodu.
sem určitě 11 dpo dnes zítra 12dpo. Ale možná o 1 den mín, nejsem si jistá, nebot s MS v sobotu by to bylo posunuté. Ale odhaduji dle ovu testu.
Holky priznam se, opet jsem zkousela TT.. 9 dpo a snehobilo... normalne uz mivam PMS, tak mi treba gynex nepomohl k miminku ale aspon nemam ty vecne priznaky :D
Holky, já ráno letěla za manželem nadšeně že ovulace přece jen bude :D A on tomu začal říkat okurka :D místo ovulka :D
Holky, mě se prostě mění pms a nelíbí se mi to 😀 vážně jsem i věřila, že je to těhu..
Holky ja vam nevim.. pocity tehotnosti zadne. Mam vubec zkouset test? Jeden jsem si dneska koupila 😀
Ahoj holky, tak se od pátku ozývám. V sobotu jsem měla opět ovulační test totálně pozitivní, těhu negativní, v neděli jsem nic netestovala a včera už ovu test zeslábnul po týdnu pozitivních testů. Dnes mám dle kalendáře termín MS (i když u mé pravidelnosti, nvm nvm 😀), ale taky se tak cítím, jsem nafouklá, zavodňuju se, takže si myslím, že tenhle cyklus opět nic, a že ovulace snad ani nebyla. Všem ostatním čekatelkám držím moc moc pěsti, ať to vyjde 🙂)

@hanulkaha tak nevidím to, když nedám upozornění ale jdu napravo kde jsem přizpěla tak pak se dostanu do lišty nějaké diskuze, a tam kdo je jaký týden či se snaží nevidím. Tak pak se orientovat, je docela složité.
Nevím přizpívám t tak 2 měsíce ))