icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

brunhylda
9. srp 2016

@dreana to je názorná ukázka jak může ze dne na den být test z nuly krásně pozitivní.

maice
9. srp 2016

@sadamka90 Zkus si na příští cyklus pořídit méně citlivé testy, pak bys mohla odhalit, kdy Lh hormon vyletěl nejvíce, holt můžeš mít hladinu trochu vyšší a pak jsou ty testy pozitivní déle 🙂

dreana
9. srp 2016

@brunhylda Vid? Ale uplně skokově... a přitom ja to nějak tušila. měla sem příšerně žravou a bolela mě zada... tak sem si říkala že je něco divně.. a hle? 😀 😀 😀

brunhylda
9. srp 2016

@dreana slyšela jsem že někomu ten hormon vyletí pěhem pár hodin a pak je zase bílo. Jak dlouhé máš cykly že máš ovulku 19DC.

jarmulka
9. srp 2016

@dreana přesně tohle znám.... Minulý cyklus jsem měla jeden den sotva patrný duch a druhý den úplně jasně pozitivní.... Každopádně je jedno, jak rychle to narostlo, hlavní je, že to narostlo a může se jít,, do boje,, 🙂 .... Moc moc moc štěstí!!!!

dreana
9. srp 2016

@brunhylda
@jarmulka Právě že normálně mam cykly 26dní... ale ted sem první cyklus na kontryhelu a gynexu. tak sem zvědava jak se mi to prodlouží a jak dlouha bude luteálka.. doufam že alespon těch 12 dní 😀 Abych věděla že tělo funguje dobře 🙂

Děkuju moc holky.. sem nadšená.. ten pocit že nemam anovulační cyklus je pro mě výhra a je mi celkem jedno zda se povede tento cyklus. Tohle je pro mě vítězství 😀

dreana
9. srp 2016

@jarmulka CO ty? co ta krev? Zkoušela si ten digitál? a podepsala si tu práci?

jarmulka
9. srp 2016

@dreana na krvi jsem byla, výsledky nemám... Ale cítím, respektive vím, že nic... Tak snad příští měsíc 🙂 . Jinak ukončení pracovního poměru dohodou jedu podepsat zítra.... No, bude mi to líto, mela jsem super práci. Ale přestěhovala jsem se, bydlím 150 km od místa práce, takže to je jasné řešení.... Ale ono zase něco,, přijde,, 🙂

A Tobě úplně rozumím!!! Já mám také s každou OVU Vánoce 😀 ....

dreana
9. srp 2016

@jarmulka Hele ted je fakt super doba na práci, je hodně volnych míst 🙂 A kdy budeš mít výsledky?

jarmulka
9. srp 2016

@dreana přijde mi to do emailu , prý pokud to stihne projít autorizaci, tak možná někdy dnes odpoledne, jinak zítra ráno....

brunhylda
9. srp 2016

@jarmulka ještě vydrž než příjdou ty výsledky. Co ta teplota a ovulační testy, něco to přece značí, tak proč ne těhotenství. Moc ti to přeju. Normálně bych řekla měsíc sem, měsíc tam, ale u tebe se to prostě hodí teď a ne za měsíc.

brunhylda
9. srp 2016

@dreana tak to se ti teď určitě ten cylus trochu natáhl. Ale nic hrozného to taky nebude, hlavně že je ovulace. Já taky vždy slavím 2 čárky na ovutestu. Doufám že za pár dnů se taky dočkám

jarmulka
9. srp 2016

@brunhylda jj, mně fakt jde,, jen,, o tu práci... No, bohužel no.... Ta teplota je pořád nahoře , ale tím, že mám tu délku po OVU krátkou, tak je to vlastně normální, pochopitelné no ☹... A výsledek vidím až na zítra... Při mém štěstí 🙂

apollena
9. srp 2016

Holky kdo bere Inofolic, zpozdila se vam ms nebo jste mely hned cyklus ukazkovy? Ja dnes 30DC a ms nikde, mivam po 29 dnech. Inofilic beru mesic. Ale nic si od toho neslibuju, asi vliv klimatu 😉

chyluc92
9. srp 2016

Holky, tak se musím přiznat, zkusila jsem test, koupila jsem si dvě balení, tak jsem si řekla, že hold se nic nestane...ale, je tam strašně mooooc slaboučký duch, zkusila jsem to vyfotit ale vůbec nevím zda to na tom uvidíte...nechce se mi tomu moc věřit na oko je viditelný opravdu jen malinko, tak jen budu doufat, aby sílil...

brunhylda
9. srp 2016

@jarmulka já mám tu fázi po ovu taky nic moc, 12 dnů max, možná jen 11. Tu ovulaci nevím přesně. A normálně jsem s tím otěhotněla bez problémů. Teď se teda snažíme o druhé a napoprvé to nevyšlo, ale z toho ještě nedělám žádné závěry.

maximaty
9. srp 2016

@chyluc92 fakt se tam neco rysuje!! tak at sili!!!! drzim pesti 🙂

maximaty
9. srp 2016

@jarmulka to vyjde, musi!!! preci musi byt na tomhle svete aspon trosku spravedlnosti... ti co si preji byt rodice by meli tu sanci dostat.. hlavne ze nechtenych tehotenstvi je porad dostatek co 😖 ...

chyluc92
9. srp 2016

@maximaty: děkuji moc 🙂 ... zkoušela jsem tedy i ráno a tam nic nebylo, říkala jsem si, že teď odpo už tam nebude vůbec nic, ale hold nedočkavost je mrcha a hold něco málo tam je, ale nechci se zatím radovat uvidíme, jak bude sílit 🙂

jarmulka
9. srp 2016

@chyluc92 je tam!!!! Nádherný, vidím ho!!!!! Bude silit, neboj!!! Kolik DPO jsi???

chyluc92
9. srp 2016

@maximaty: koukám, že jsi dnes taky 9DPO a tt ráno nic, tak strašně mooooc doufám, že se Ti ukážou pěkné dálnice 🙂 třeba budeme pak porovnávat sílení spolu 🙂

jarmulka
9. srp 2016

@maximaty to máš pravdu - když někdo se moc snaží, touží, udělal by pro miminko vše a na druhé straně jiná holka jde na potrat a klidně vícekrát za sebou... Z toho je mi smutno ☹

chyluc92
9. srp 2016

@jarmulka 9DPO 🙂 ráno nic a teď tohle...ale opravdu ještě uvídíme ale moc doufám, že to vyjde 🙂 Dcerka už nutně potřebuje sourozence :D

dreana
9. srp 2016

@chyluc92 ukazkovy duch, moc gratuluju

jarmulka
9. srp 2016

@chyluc92 neboj, je tam 🙂 ... A na 9 DPO - super!!!!!

maximaty
9. srp 2016

mam depku ☹

apollena
9. srp 2016

@chyluc92
Parada, at to vyjde 😉

jarmulka
9. srp 2016

@maximaty nebuď smutná!!!! Já bych také moc chtěla a nic... Nejsi v tom sama, je nás moc.... Co Ti dokáže udělat radost??? Co máš ráda???

chyluc92
9. srp 2016

@maximaty žádný depky...na ty není čas....Ráda sem hodím, takovou malou radu, co jsem dělala nyní (ještě to, sice není jistý, ale hodlám v tom pokračovat) a i v období, kdy jsme se snažili o naši dcerku - to jsem ještě pořádně nevěděla nic o ovu apod. ..... Jen co jsme si s manželem řekli, že chceme miminko, tak moje myšlení bylo takové, že se prostě zadařilo, hladila jsem si bříško, že už tam fazolka je a nepřipouštěla jsem si nic špatného, samozřejmě, mě někdy napadlo že nic, ale hned jsem si to v hlavě napravila, že úž tam zasazená fazolka je (A BYLA) .... když jsme se snažili poprvé, tak se zadařilo hned druhý cyklus po vysazení HA, teď jsem taky druhý cyklus po vysazení HA, ale až těsně před ovu jsme si řekli, že to tento měsíc už zkusíme, sex který byl před ovu byl ve tři ráno ( až odpo poz. ovu test) .... manžel musel mít v sobě ještě promile :D snažili jsme se i před tím, ale hold nedošlo k vyvrcholení a pak ve tři ráno se prostě vzbudil a jelo se na novo s dokončením :D a od té doby jsme věřila, že to vyjde a když ne, jsou další měsíce 🙂 Omlouvám se za delší text ale naděje v životě prostě neumírá NIKDY....

chyluc92
9. srp 2016

@dreana
@jarmulka
@apollena
Děkuji holky 🙂 uvidíme další dny 🙂

Strana