icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

brunhylda
9. srp 2016

@jarmulka @maximaty holky nesmutněte. Obě máte pořád ještě šanci, MS nikde a nejste zas tak dlouho po ovulaci aby negativní test něco znamenal. Já tento měsíc neměla ještě ani ovulaci, to je taková nuda, hned bych s váma měnila.

maximaty
9. srp 2016

@jarmulka nejvic mi pomaha byt u koni, ale dneska sedim u televize uprostred bordelu, narvala jsem do sebe celou kostku tofu, vypila litr sojovyho mlika, snedla uz ctvrty jabko a ted si udelala normalni kafe ac jinak piju jen Karo kafe. proste se mi nic nechce ani sednout do toho auta a jet tech deset minut do staje. urcite je to tim hnusnym blbym pocasim...

maximaty
9. srp 2016

@brunhylda dekuju za povzbuzeni, jenze kdyz koukam jake testy mivaj holky 9 dpo, kdyz vezmu v potaz, ze vic nez ctyri roky to proste nejde, pravdepodobnost ze to ted bude jinak vidim jako mizivou... ale nadeje umira posledni, ja vim...

jarmulka
9. srp 2016

@maximaty přála bych si miminko, ale kdybych mohla své možné těhotenství vyměnit, ,, dala,, bych Ti ho .... Opravdu

maximaty
9. srp 2016

@brunhylda mas krasnou rocni princeznicku 🙂 ovuace bude neboj, beres neco? same pozitiva jsem cetla na gynex, proto jsem si ho take ted poridila... memu synovi uz je 9 let, dalsi miminko by bylo uz druhy jedinacek, ten vekovy rozdil je proste prilis vysoky... vy to urcite budete mit fain, budou si s polu moct hrat atd...

sadamka90
9. srp 2016

@maice Nvm kolik mají citlivost ani 😀, ale minulý cyklus jsem měla pozitivní jen jeden den, tak nvm co to tento bylo no 😀

maximaty
9. srp 2016

@jarmulka sama si ho pro vas zaslouzis... ono vse dopadne jak ma... jen si pekne pestuj svoje miminecko 😲
rozhodne mam za vas vsechny radost kdyz vam to vychazi a ze se tu ty // budou rychle mnozit jsem presvedcena... a proste musim verit, ze si miminko jednou najde cestu i k nam...

aluskan
9. srp 2016

@maximaty zasny smutneni, na to je jeste casu dost!!! Zitra rano to spolu vsechny oslavime.ja jsem se prave definitivne rozhodla, ze jsem tehotna 🙂

maximaty
9. srp 2016

@aluskan gratuluju!!! 😲 😲 😲 😲 😲 a zitra pouze potvrdit s //

jarmulka
9. srp 2016

@aluskan ježíš, to je tak krásná věta : definitivně jsem se rozhodla, že jsem těhotná 😀 .... Krásné a určitě to bude!!!!!

apollena
9. srp 2016

Doufam, ze se k vam pridam s // testovat hodlam v pondeli, cozbude tyden po ms, pokud do te doby neprijde 😉

deli_lah
9. srp 2016

@aluskan
@jarmulka
@maximaty
Jéé to je krásný rozhodnutí, tak to jsem teda taky těhotná 😀 A dáme si všechny to dětský šáňo 😎 😀

aluskan
9. srp 2016

@deli_lah
@maximaty
@jarmulka
🙂 🙂 🙂 zitra to bude den plny prekvapeni 🙂

dreana
9. srp 2016

@maximaty Holka no tak 🙂 Nebud smutna.. všechny se dočkáme ... Podívej. Mě diagnostikovali neovulaci a vypada to že se spletli 🙂 Musíme doufat v zazraky a lepší zítřky. Vždyt miminko je naděje 🙂

maximaty
9. srp 2016

@dreana momentalne vidim tu mou nadeji dost beznadejne :D nejhorsi na tom je, ze s tim proste nic nenadelam, jsem absolutne odkazana na milou matku prirodu... tak bych si to prala pro pritele, on se sice porad chova tak jako az to prijde tak to prijde, ale kdyby jste ho videli kdyz jsme na navsteve u kamaradky co ma miminko... no malem si vzdycky krupnu do kalhotek jak me to dojima...

maximaty
9. srp 2016

Brouzdam fotoalbem... fotka z dovolene 🙂 to byly casy... to jsme se rozhodli jit do toho a tenkrat jsem si jeste myslela ze to pujde ruk cuk...

jarmulka
9. srp 2016

Holky, výsledek HCG - negativní.... takže to jdu obrečet a ..... jedeme dál no ☹
Aspoň mohu podepsat výpověď s ,,čistou hlavou,,... ale bolí to ☹

maximaty
9. srp 2016

@jarmulka ale to preci neni mozny... vsak kolikaty den PO jsi ?? treba se jeste nestihlo mimco zahnizdit

jarmulka
9. srp 2016

@maximaty 10 DPO... fakt to je tak... žádné plané naděje ☹

jarmulka
9. srp 2016

@maximaty jste nádherní!!!!!! Opravdu 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

nikinelinaty
9. srp 2016

@jarmulka vždyt si psala zítra výsledky :( achjo nevím co napsat ted to fakt nasere, že to nevyšlo kvůli mateřské přece jen je ji škoda :(
Držím palce na příští kolo. Kolikátý je?
Nesmutni neboj já budu smutná v pátek.

Mně je to uplně jasný, ale holky já nemám průjem ani bolest břicha jako každej měsíc. Ty vole mně se vyhlo PMS 🙂
Tak to je pro mně výhra minulý cyklus jsem málme pošla a musela jsem si vzít i smectu ))

jarmulka
9. srp 2016

@nikinelinaty říkali mi, že autorizují do cca 15.30 hod, takže jsem počítala až zítra... přišlo to cca 15 minut z5

nikinelinaty
9. srp 2016

@maximaty:máš nádhernýho manžela fakt je tak sladký andílek. Achjo já bych taky strpěla než těhtonět ty máš nato už sakra plný právo :(

zítra je tu testovací blázinec nedáme ho na čtvrtek?
To už mám jistotu, že je tam houby.
Ale jsem ráda, že je mi dobře, minulý měsíc jsem musela 4 dny ležet a byl to mor my s hoolkama gruntujem ))
25den to bývám mrtvá ))
MS bude 28 den tak to už je užasný to už ty 3 dny přežiju🙂)

maximaty
9. srp 2016

@jarmulka nechci ti davat plane nadeje ale fakt je i ten, ze HCG stoupa u kazdeho jinak a takhle brzy to prece nemusi absolutne nic znamenat... je proste brzy!! nehazej flintu do zita jeste, vse se muze vyvrbit uuuuplne jinak

maximaty
9. srp 2016

holky prosim vas nevzdavejte to!!
Nereste moje jajkani, ja uz jinak neumim po tech letech, ale to neznamena ze to potrefi i vas, vy budete tehotnet a basta fidly!!!

maximaty
9. srp 2016

Po Benatkach jedu na par dni do Jihlavy, ca 31.8.-4.9. tak kdyby se nekdo v te dobe hooodne nudil a chtel dat nekde pokec tak se ozvete 🙂 jsem celkem mobilni 😲

luska__
9. srp 2016

@jarmulka to je moc brzy 🙂 nevzdávat to

nikinelinaty
9. srp 2016

@jarmulka no mimčo se ukládá mezi 6-10 dnem pak se teprve hcq produkuje, ale uvidíme no možná že testy už jsou vyhazování a čekej až se to spozdí.
Achjo držím ti hodně sil na zítřek.

A jednou to přijde výjde nam oboum květen a basta.
Já už se tam vezu došly testy dělám vybalování 3 balíků.
Dceři to rovnou trhám sbíráme papír do školy.
Byla 4tá )))
Ale je to docela fuška měla štětí že jsme se stěhovaly a měli jsme 100 krabic oc máma praskně ničila. To bylo léto.
TAkže uvidíme zda letos vyhraje chce být první ))
Sbírá celá dědina u babičky))

J8 mám pocit na každým rohu co jdu v domě, že je bud ovu test nebo těhu test nachystaný no asi je zavřu jsem schopná testovat ted k večeru)))

jarmulka
9. srp 2016

@luska__ @nikinelinaty holky děkuji, ale nevěřím tomu... nejsem... ☹ - aspoň se mohu těšit na to, že snad příště.... 😢

maximaty
9. srp 2016

@jarmulka at uz dopadneme jakkoliv, jsme tu... vsechny pro vsechny! <3

Strana