icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

luska__
9. srp 2016

@jarmulka dokud nepřijde ms, tak žádný tyhle pesimistický řeči! naopak 🙂 těšit se, že každý den není ms a odpočítávat zpoždění, nikoliv 10DPO smutnit, že je bílý test 🙂 🙂 🙂

luska__
9. srp 2016

@nikinelinaty mě se ovu testy válí po celé komodě, při předsatavě, že jeden vychází cca na 20kč :D jsem horší jak ,kdybych kouřila cigára

dreana
9. srp 2016

@maximaty A proč nejdeš do vitamínu? Ja jedu ve vitamínech ve velkem 🙂

dreana
9. srp 2016

@maximaty Teda vy jste náááádherní!! 😲 😲

@jarmulka to mě mrzí kočko :( TAk snad příště. Pujdeme do toho spolu 🙂

@maximaty A odkud jsi normálně?

maximaty
9. srp 2016

@dreana normalne jsem Jihlavacka, ziju ale necelych jedenact let kousek od Linze.
Jak ot myslis s vitaminama? ja teda mam vsechny mozne prirodni preparaty, ktere do sebe vice ci mene pravidelne cpu a kapu...

monichka
9. srp 2016

Holky vydrželi by jste 3týdny manželovi neříct ze jste v tom? 🙂 jen přemýšlím, že kdyby se teď konečně zdařilo, chtěla bych mu to dát jako dárek k prvnímu výročí 12.9 🙂

maximaty
9. srp 2016

@monichka no, dobra otazka :D mam to v planu vydrzet az to jednou prijde ale obavam se ze to stejne nedam a budu jecet a brecet a radovat se a jancit tim padem bude po prekvapeni 😀 ale jinac ano, rada bych vydrzela kdyz na to dojde

nikinelinaty
9. srp 2016

@monichka já mu to řeknu, až opravdu čárku uvidím duchařský čárky ho nikdy nepřesvědčili a pak budu muset nebot mně bude všude vozit. Takže uvidíme achjo můj svátek je na cestě krev je na cestě 🙂)
Holky jdu koupat oni se rozhodly mně drhnout vanu mydlem a houbičkama tak my i koupelnu máme naleštěnou 🙂)
Bože to je zvláštní 3 dny před MS to jsem ejště nezažila ))
Ale nevím nevím proto se mi moc testovat nechce nic tam nebude a už z toho budu fakt paf špatně nic dobře nic.
Asi zlatý střed 🙂

No v pátek bych určitě testla máme neurologii s Neli poslalo nás tam logo kvůli řeči tak abych věděla jak mám přehánět či ne 🙂)
Tak v pátek se to dovím určitě.
Snad Nelinka bude v pořádku. Achjo má takovou zvláštní vadu řeči uprostřed slovo ji chybí písmeno nebo na konci.
No mám nato 2 roky to dopilovat bude to asi nějaký složitější.
TEd už má zaplacený lekce každý týden na logo speciálně nato a uvidíme.

maximaty
9. srp 2016

no nic devcatka zlata, prave jsem se nakopla a jedu za tema myma kobylama... budu sem tam jukat na mobil, at jsem v obraze co se tu deje.... tak krasne odpoledne jeste a drzte se kocky 😲

dreana
9. srp 2016

@monichka
@maximaty Holky ja mam naprosto dokonaly vymysleny, jak mu to řeknu.. večře, darečky, romantika a překvapení :D

No a v realitě vyběhnu ze zachoda a budu ječet.. takže si nedělam iluze 😀 😀 😀

kolmenka
9. srp 2016

Holky nemám šanci vás dočíst. 6 stránek za 1 den mazec

dreana
9. srp 2016

Holky běžím cvičit, mějte se tu krásně 😎

kolmenka
9. srp 2016

Jinak zítra ráno jde manžel na spermiogram tak snad bude výsledek dobrý.Jinak je po snažení.

dzejnydzii
9. srp 2016

Děvčata, jelikož jsem začala pět dní před MS "špinit" , tak to znamená, že těhotná asi opět nejsem že? :(

aluskan
9. srp 2016

@maximaty jee, tak to budes kousek od nas 🙂 tak kdyby ses fakt nudila, tak ja se pokecu urcite nebranim 🙂 🙂 staci napsat 🙂

aluskan
9. srp 2016

@dzejnydzii a nemuze to byt pozdnejsi hnizdeni? 🙂

dreana
9. srp 2016

@kolmenka my mame spermio katastrofalni a stejne verime 🙂 tak bud optimista 🙂

dzejnydzii
9. srp 2016

@aluskan co bych za to dala, kdy to doopravdy vyšlo 🙂 Bolej mě prsa, hlavně bradavky, připadám si jak kdybych měla každou chvíli explodovat :D Pomooooooc :/

dreana
9. srp 2016

@dzejnydzii to bude hnizdeni. Pockej zda se rozjede 🙂

dzejnydzii
9. srp 2016

@dreana hlavně ať ta mrcha ani neleze :D :D bylo by úžasné, kdyby to vyšlo 🙂

nikinelinaty
9. srp 2016

@dzejnydzii mne neboli nic prsa bricho jen zase mi chytla bolest v krizi a zastavil mne hlad. Usla sem po obede mne uz klepne. Ale zlaty nemam ty tlaky na ms to fakt nevim zda mam jit prujmovat nebo cekat toto nemam a jedu 25 den ale zitra treba uvidime.
Holkx vykoupany jdeme jist

dzejnydzii
9. srp 2016

@nikinelinaty mě zas jo, nafouklá jak potkan, před týdnem jsem štěkala do mísy, unavená a tohle mi nepřijde normální na to, že by měla přijít MS. Já jen doufám, že nedojde. Když včera jsem si dělala test, tak byla jenom jedna čárka :/ tak asi ještě vydržet že? Tak ti přeji,aby ti to vyšlo 🙂 pak přilož foto, jestli ano 🙂

deli_lah
9. srp 2016

hlásím test negativní...zase...takže nic ☹

nikinelinaty
9. srp 2016

@dzejnydzii no jsme po veceri a mne stale nic neboli i kdyby to mevyslo hlavne ze mi neni spatne minule sdm nebyla schopna ani telefonovat. Porad nadymani ja ani nevim jak ten tlak specifikovat hruza.
V patek testuju stopro a dam vedet.
Zitra asi ne je brzx ms v sobotu nevim
V patek jo nebot mame toho mudra a ja uz bych de bala i pohnout tak bx !ne dovezl autem domu nez 2x bus
ak v patek sdm jasna 🙂)

dzejnydzii
9. srp 2016

@nikinelinaty já snědla večeři a to bylo v šest a teď jsem si šla pro další jídlo, protože mám nějaký hlad, žravku :D tak takhle mě bylo před týdnem jak píšeš, strašný... Tak ať to dopadne skvěle 🙂

maximaty
9. srp 2016

Sedime v cinske restauraci, ja jsem unavena a zveda se mi kufr... Holcicky kez by to nebyl PMS...

xyrina
9. srp 2016

@dzejnydzii Bud se mimi zavrtava nebo blbne žluté tělísko. Co z toho to je poznáš až jestli přijde MS. U mě je to zatím špatnou funkci žlutého tělíska. Snad Gynex pomůže 🙂

dzejnydzii
9. srp 2016

@xyrina je mě trapně se ptát, ale co je žluté tělísko? To čtu prvně

dreana
9. srp 2016

@maximaty kocko ver! Vira je pulka uspechu!

xyrina
9. srp 2016

@dzejnydzii Taky jsem se doktora musela zeptat, asi jsem v hodině biologie zrovna chyběla. Žluté tělísko vzniká po ovulaci, produkuje progesteron a je odpovědné za zahnizdeni a udržení těhotenství do té chvíle než se udělá placenta. Pak asi zanikne. Takže prý když nefunguje dobře, nebude dost progesteronu a zahnizdene vajíčko se odplavi s MS. Dávají se na to nějaké hormony, holky píšou že nějaký Duphason nebo co nebo Utrogestan.

Strana