icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

luciasek1987
autor
9. srp 2016

Tak holky jsfm 29 dc dnes mela dorazit ms a nic.. Test jsem delala vcera a negativni.. Je mozne aby 1 den pred ms byl negativni??a pritom jsem byla tehu??

deli_lah
9. srp 2016

@luciasek1987 někomu se to stane 🙂 Dokud není ms, nic není ztraceno!

luciasek1987
autor
9. srp 2016

@deli_lah a do prcic vcera jsem koupila na unor Novy Zeland protoze jsem si myslela..ze ms 100% dorazi.... Ty vado 🙂

deli_lah
9. srp 2016

@luciasek1987 to se da vzdycky prodat 😝

luciasek1987
autor
9. srp 2016

@deli_lah zalezi jakou mas letenku... My mame chybu tarifu od Thai airways za 14 000kc.... To je bez jakekoliv moznosti zmen... Na druhou stranu ... 28 000 nas nezabije.. Hold bych si poridila levnejsi kocar 😄

brunhylda
9. srp 2016

@jarmulka tak co už jsi tu zprávu nějak vstřebala a hledíš vstříc lepším zítřkům 🙂 Na druhou stranu zákon schválnosti funguje vždy, takže příští měsíc ti to výjde i kdyby ses vůbec nesnažila.

brunhylda
9. srp 2016

@luciasek1987 je to možné a myslím že to není vůbec neobvyklé

luciasek1987
autor
9. srp 2016

@brunhylda tak to jsem na sebe zvedava...

brunhylda
9. srp 2016

@dzejnydzii to mi přájde nějak brzy pokud máš pravidelnou MS. Pokud to bude jen jednorázovka během jednoho dne tak bych se taky spíš přikláněla k hnízdění. I když sama se špiněním při hnízdění vajíčka zkušenost nemám.

linusha
9. srp 2016

@chyluc92 určo se tam něco rýsuje 🙂

Holky trošku Vám všem závidím to testování už nyní, já musím vydržet aspoň do víkendu aby to mělo smysl. Jinak jsem už tři dny šíleně utahaná ač aktivitu mám pořád stejnou, nafouklost a bolavá prsa přiřazuji k pms 🙂

brunhylda
9. srp 2016

@luciasek1987 doufám že máš na zítřek nachystaný test. Těšíme se na dušíka.

xyrina
9. srp 2016

@dzejnydzii Jo a ještě jsem si vzpomněla, ze se taky podle bazalniteploty pozná, že to zlute tělísko funguje, protože prý udržuje vyšší teplotu než před ovulaci. Nebo tu teplotu dělá ten progesteron, co já vim...

luciasek1987
autor
9. srp 2016

@brunhylda jsem mimo domov a ted si vycitam ze test nemam :( musim vydrzet do patku.. Respektive kdyz uz bude po terminu ms tak nemusim testovat z ranni moci ze?

maximaty
9. srp 2016

Ja mam beste 17 TT a 50 OVU testu... Pokud otehotnim rada je venuju nekomu kdo je potrebuje 🙂 tak doufam ze uz je nikdo potrebovat nebude 😘

brunhylda
9. srp 2016

@luciasek1987 Jestli máš možnost testovat až v pátek, tak věřím že čárky budou i během dne.

dzejnydzii
9. srp 2016

@xyrina untrogestan jsem brala a můj gyndař říkal, že ti je Smrž hormony nic víc... To čau prvně. Každopádně. Snad se chytlo 🙂 a děkuji za info 🙂

nikinelinaty
9. srp 2016

@luciasek1987 já jsem an tebe fakt zvědavá já ti psala, že ten zájezd budeš prodávat.
No záleží na té ovulaci a a uložení mimča a jak silně produkuje to Hcg
já mám srovnání, že u holek sjem měla 26dc hotový dálnice.
A malým jsem netestovala k čemu vždyt já byla netěhotná a 29 den jsem se lekla protože MS stále nikde a já měla jako Jarmulka podepisovat výpověd

No tak jestli se chlapečci flákají?Ta čárka tm byla ale ne taková jako u holek nato, že jsem byla den 1 den MS.

No já zase usnula.
Muž konečně dorazil jdu asi spát.
Nic mně nebolí ale usla jsem dnes už 3x.

Jdu si dat ještě večeři mám hlad a zalezu asi jsem z té starší už tak nevyspavá furt jen nocujuje :(

nikinelinaty
9. srp 2016

@dzejnydzii mně to začlo od 21dne do 24dne to tělo mně tak znepřijemnilo život no to bylo něco k tomu jsem měla i častý WC to jsem už brala jako fakt jistý náznak šlenství. Ale ono to fakt jako se mnou dělalo ale já mám pak jako když utne mávne se proutkem a mně veškerý PMS zmizí a dojde potichu Ms
Jak trpím na bolest břicha tak jak krvácím mně nebolí absolutně nic a jen měním vložky.
Tak já to mám nějaký obrácený.

TEd nevím co se děje ale to PMS stále nedorazilo
Uvidíme do 2dnů to by teda fakt už mělo.
Mám pocit, jak má dojít MS mi začne bolet jemně jizva z císaře. Ale možná se mi to zdá, mám to napsaný v deníku 🙂)
Já aby mně to nepekvapilo a zas tu nešílela JO TO JE ONO 🙂
takže já to veškerý pms už mám naprosto evidovaný tento měsíc nemám co evidovat stále se nic nestalo.

Tak já jdu jíst a čekat na to PMS kdy dorazí.
TAk asi zítra.

nikinelinaty
9. srp 2016

@deli_lah jak já byla těhotná tak právě mi bylo neskutečně dobře, přestalo mi bolet konečně břicho jak mívám před MS, takže za mně právě jak nejsou žádný potíže a cítíš se užasně si těhotná. Ani nevíš jak se nato těším já bych měla byt těhotná až do duchodu.
Já zas budu trpět :(

xyrina
9. srp 2016

@dzejnydzii To Ti moc přeju.

jarmulka
9. srp 2016

@brunhylda jj, uz jsem se oklepala... Ale hrozně mě bolí břicho ☹.... Fakt dost... Zitra by měla být MS, tak uvidím, zatim nic... Uvidíme zítra, co teplota... Už aby šla dolů, chci nový cyklus, novou naději 🙂

nikinelinaty
9. srp 2016

@linusha já nemám ani bolest prsou to mám taky pokaždý. Jen jsou nějaký vyrostlý takový jak ztlučnělý uvidíme já jdu jíst a pofrčím na kutě.
Nakonec jsem si dala ještě zapečený brambory a dětskou výživu a ted jdu vyhnat ty 2 spat.
Nic se neděje.
S mužem jsme domluveni na pátek, zda budu mít testík mně doveze z neurologie až domů, takže v pátek testuju. Já bych se bála jet at se něco zase nestane. TY 2 potraty mně už jako fakt stačili.

nikinelinaty
9. srp 2016

@jarmulka chtěla jsem říct čekej na mně na sobotu, ale raději s nepovedeným pokusem honem pryč at se to rozjede, když není držet co a hura na dalí pokus.
A ten květek ten bych jako fakt jako ráda :(
Příští rok asi zahradničit nebudu.
Porod květen doufejme :( A pak šestinedělí to mám nekonečný to je do konce června a pak budu jako kopat jo?
Tak budu už je to s jistotou organizátor zahrady ))

maximaty
9. srp 2016

Dobrou noc devcatka... Rannimu testovani zdar!! Drzte se a fotky sem, at uz jakkoliv...

deli_lah
9. srp 2016

@maximaty dobrou 🙂

hanulkaha
10. srp 2016

Dobre rano vsem dnesnim testujicim i netestujicim 😊
Ja bohuzel nemam dobrou zpravicku, ale nehazim flintu do zita, dnes "teprve" 10 dpo, MS by mela prijit az v patek, tak uvidime😉 jen me asi zabijou dalsi dva dny cekani 😲
Ale vy ostatni honem sem s duchy, at muzu potesit oko a tise gratulovat 😄

dreana
10. srp 2016

@hanulkaha to je spravny pristup! Drzim palce

kristynabayer
10. srp 2016

Tak já zatím můžu poskytnout pouze své ovulační testy (svoje první)....A rovnou požádat o názor - je možné, že ovulace proběhla 19.-20.DC ikdyž testy nejsou úplně přesvědčivě pozitivní? Nutno dodat, že v to pondělí (20.DC) jsem málem pošla - měla jsem píchavý bolesti v P podbříšku (chvíli to vypadalo až jako slepák) až takový, že jsem si musela vzít spasmolytika-Algifenový kapky (ikdyž léky beru výjimečně) a ihned to polevilo a teď už mám jen takový tupý pocit v celým podbřišku... BT neměřím a hlen nepoznám (ale určitě ho nebylo kdovíjak hooodně) ;) Děkuji všem za názory 🙂

monichka
10. srp 2016

Dnes BT vyletěla nějak prudce 😀 Až jsem z toho v šoku 😀 Je to ovulace? pozitivní ovu test byl v neděli

chyluc92
10. srp 2016

Tak se holky, taky přidávám ... ale už mě bolí oči z lovení duchů :D opět já něco vidím zda vidíte na fotce něco vy, budu překvapená :D ... v noci jsem jsem se probudila ve dvě ráno na čůrání a nemohla jsem pak usnout, teď jsem se probudila o půl sedmý což se mi nestává už vůbec. Jsem zvědavá, jak to bude pokračovat buď planý poplach a nebo za chvilku dálnice, nu což uvidíme 🙂 ... jinak všem ostatním přeji duchy ale hlavně spíš ty dálnice jak u ovu tak u tt :-*

Strana