Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
@luciasek1987 někomu se to stane 🙂 Dokud není ms, nic není ztraceno!
@deli_lah a do prcic vcera jsem koupila na unor Novy Zeland protoze jsem si myslela..ze ms 100% dorazi.... Ty vado 🙂
@luciasek1987 to se da vzdycky prodat 😝
@deli_lah zalezi jakou mas letenku... My mame chybu tarifu od Thai airways za 14 000kc.... To je bez jakekoliv moznosti zmen... Na druhou stranu ... 28 000 nas nezabije.. Hold bych si poridila levnejsi kocar 😄
@luciasek1987 je to možné a myslím že to není vůbec neobvyklé
@brunhylda tak to jsem na sebe zvedava...
@dzejnydzii to mi přájde nějak brzy pokud máš pravidelnou MS. Pokud to bude jen jednorázovka během jednoho dne tak bych se taky spíš přikláněla k hnízdění. I když sama se špiněním při hnízdění vajíčka zkušenost nemám.
@luciasek1987 doufám že máš na zítřek nachystaný test. Těšíme se na dušíka.
@dzejnydzii Jo a ještě jsem si vzpomněla, ze se taky podle bazalniteploty pozná, že to zlute tělísko funguje, protože prý udržuje vyšší teplotu než před ovulaci. Nebo tu teplotu dělá ten progesteron, co já vim...
@brunhylda jsem mimo domov a ted si vycitam ze test nemam :( musim vydrzet do patku.. Respektive kdyz uz bude po terminu ms tak nemusim testovat z ranni moci ze?
Ja mam beste 17 TT a 50 OVU testu... Pokud otehotnim rada je venuju nekomu kdo je potrebuje 🙂 tak doufam ze uz je nikdo potrebovat nebude 😘
@luciasek1987 Jestli máš možnost testovat až v pátek, tak věřím že čárky budou i během dne.
@xyrina untrogestan jsem brala a můj gyndař říkal, že ti je Smrž hormony nic víc... To čau prvně. Každopádně. Snad se chytlo 🙂 a děkuji za info 🙂
@luciasek1987 já jsem an tebe fakt zvědavá já ti psala, že ten zájezd budeš prodávat.
No záleží na té ovulaci a a uložení mimča a jak silně produkuje to Hcg
já mám srovnání, že u holek sjem měla 26dc hotový dálnice.
A malým jsem netestovala k čemu vždyt já byla netěhotná a 29 den jsem se lekla protože MS stále nikde a já měla jako Jarmulka podepisovat výpověd
No tak jestli se chlapečci flákají?Ta čárka tm byla ale ne taková jako u holek nato, že jsem byla den 1 den MS.
No já zase usnula.
Muž konečně dorazil jdu asi spát.
Nic mně nebolí ale usla jsem dnes už 3x.
Jdu si dat ještě večeři mám hlad a zalezu asi jsem z té starší už tak nevyspavá furt jen nocujuje :(
@dzejnydzii mně to začlo od 21dne do 24dne to tělo mně tak znepřijemnilo život no to bylo něco k tomu jsem měla i častý WC to jsem už brala jako fakt jistý náznak šlenství. Ale ono to fakt jako se mnou dělalo ale já mám pak jako když utne mávne se proutkem a mně veškerý PMS zmizí a dojde potichu Ms
Jak trpím na bolest břicha tak jak krvácím mně nebolí absolutně nic a jen měním vložky.
Tak já to mám nějaký obrácený.
TEd nevím co se děje ale to PMS stále nedorazilo
Uvidíme do 2dnů to by teda fakt už mělo.
Mám pocit, jak má dojít MS mi začne bolet jemně jizva z císaře. Ale možná se mi to zdá, mám to napsaný v deníku 🙂)
Já aby mně to nepekvapilo a zas tu nešílela JO TO JE ONO 🙂
takže já to veškerý pms už mám naprosto evidovaný tento měsíc nemám co evidovat stále se nic nestalo.
Tak já jdu jíst a čekat na to PMS kdy dorazí.
TAk asi zítra.
@deli_lah jak já byla těhotná tak právě mi bylo neskutečně dobře, přestalo mi bolet konečně břicho jak mívám před MS, takže za mně právě jak nejsou žádný potíže a cítíš se užasně si těhotná. Ani nevíš jak se nato těším já bych měla byt těhotná až do duchodu.
Já zas budu trpět :(
@dzejnydzii To Ti moc přeju.
@linusha já nemám ani bolest prsou to mám taky pokaždý. Jen jsou nějaký vyrostlý takový jak ztlučnělý uvidíme já jdu jíst a pofrčím na kutě.
Nakonec jsem si dala ještě zapečený brambory a dětskou výživu a ted jdu vyhnat ty 2 spat.
Nic se neděje.
S mužem jsme domluveni na pátek, zda budu mít testík mně doveze z neurologie až domů, takže v pátek testuju. Já bych se bála jet at se něco zase nestane. TY 2 potraty mně už jako fakt stačili.
@jarmulka chtěla jsem říct čekej na mně na sobotu, ale raději s nepovedeným pokusem honem pryč at se to rozjede, když není držet co a hura na dalí pokus.
A ten květek ten bych jako fakt jako ráda :(
Příští rok asi zahradničit nebudu.
Porod květen doufejme :( A pak šestinedělí to mám nekonečný to je do konce června a pak budu jako kopat jo?
Tak budu už je to s jistotou organizátor zahrady ))
Dobrou noc devcatka... Rannimu testovani zdar!! Drzte se a fotky sem, at uz jakkoliv...
Tak já zatím můžu poskytnout pouze své ovulační testy (svoje první)....A rovnou požádat o názor - je možné, že ovulace proběhla 19.-20.DC ikdyž testy nejsou úplně přesvědčivě pozitivní? Nutno dodat, že v to pondělí (20.DC) jsem málem pošla - měla jsem píchavý bolesti v P podbříšku (chvíli to vypadalo až jako slepák) až takový, že jsem si musela vzít spasmolytika-Algifenový kapky (ikdyž léky beru výjimečně) a ihned to polevilo a teď už mám jen takový tupý pocit v celým podbřišku... BT neměřím a hlen nepoznám (ale určitě ho nebylo kdovíjak hooodně) ;) Děkuji všem za názory 🙂
Tak se holky, taky přidávám ... ale už mě bolí oči z lovení duchů :D opět já něco vidím zda vidíte na fotce něco vy, budu překvapená :D ... v noci jsem jsem se probudila ve dvě ráno na čůrání a nemohla jsem pak usnout, teď jsem se probudila o půl sedmý což se mi nestává už vůbec. Jsem zvědavá, jak to bude pokračovat buď planý poplach a nebo za chvilku dálnice, nu což uvidíme 🙂 ... jinak všem ostatním přeji duchy ale hlavně spíš ty dálnice jak u ovu tak u tt :-*

Tak holky jsfm 29 dc dnes mela dorazit ms a nic.. Test jsem delala vcera a negativni.. Je mozne aby 1 den pred ms byl negativni??a pritom jsem byla tehu??