Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
Nevim jarmulka mela uzasny ovu testik pozitivni v 9dpo zda neni tehu tak tezce nechapu.
Buchta se pece🙂)
Tatinek workoholik nad nekdy dorazi
Malem mne rano zastrelil utrratula jdem 60kc za test 4dny pred ms
Ake pisou mizno 4ri pred
Zduvodnila sem mu at muzu gruntovat🙂)
Ale nezlobil se moc ted mne po potratu zacal chapat nebot ka bezim okamzite k lekari pro utrogestan i pred ulz a na hematologii
No bxk sladkej a odesel do prace
Ale mozna bxl hodny ze prijde v noci🙂)
Ale je to zkaticko uz mi naplanoval misto postylky
Mam sbaleny 6krabic pro miminko a cekam otevru je az se narodi
A stake tridim a archivuju ja se tu zabednim snad
Tak trochu o mě,je mi 35 a od července se snažíme o druhé dítě.Bohužel mám cysty,tak nedávám nějak naději,že by se zadařilo.
Tyyy vado, si vyjedu na nakupy a na vyjizdku pri ktery jsme teda nehorazne zmokli a nestiham docitat... I novou tvar mame juhuuu... A na mimino jsem si vzpomela az ted 😂
Holky vy teda jedete napsat 5 stránek během dne je masakr, no aspoň jsem si početla 😀
@hanulkaha muž doma. Bolí tě bříško nebo tak něco?
Já nevím co se děje, mně zatím stále jako nic, naklidila jsem lednici a stále čekám abych t MS přivolala. Test bílý tak at už mně nesere 🙂)
Ale asi do soboty daleko ))
Jdem spočnout beránek snězen.
Malá po něm tak jela, že mi skoro nezbylo.
Tak já frčím na kutě a jdu vyčkávat červenou.
Jestli se tam něco objeví nakonec v neděli tak já bych spíš omdlela.
Nebot tam duch jako být nemohl já jsem testovala teda z moče po 3 hodinách já jsem musela už na záchod ))
A pak jsem zalezla spat hned jak jsem dotestovala a testy pak hodila do koše.
@nikinelinaty nene, ted me nic neboli krom prsou, kery mam pocit ze mi asi upadnou a jsem uz asi paty den nafoukla jak vzducholod 😮 tak dobrou a mysli pozitivne, babo jedna 😉
*oprava dnes 33 DC 🙂)
Kdo testuje zitra?
@maximaty jaaaa pokud ms nedojde
Tak me ceka ted dlouhej tejden, jsem 3.DPO a doufam, ze ms nedorazi, protoze ovulace (pokud byla pri tech ne zcela presvedcivych testech) tak byla nekde mezi 19.-20.DC. Pojistena byla, tak ted zbyva jen pockat 🙂. Snazim se se nesledovat a jediny co mam je siiilena nafouklost, jsem vazne jak horkovzdusnej balon :/
Všem zítřejším testovatelkam hodně štěstí. Těším se na samé pozitivní testiky.
@sadamka90 ovu je uplně výstavní i jako těhu výstavní, dle mně se tím moc nedá řídit. Já teda měla ovu pozitivní ale prvně jsem zkoušela těhu.
Neboj já se k tobě přidám už v sobotu. nesmutni, mně už se do toho tak ale nechce :(
Achjo to azs bude maraton :(
@hanulkaha tak to já nemám ani tu bolest prsu a to si mám než příjde MS pokaždý nato mi můj mozek říká jo to je vončo nečekáme Ms jsme těhotní.
Tak já nevím ted nemám nic kromě bílého výtoku.
Už jsem se lekla a nebylo tam nic.
Břicho bolet stále nezačlo tak zítra se už neozvu, to asi budu mrtvá.
Zítra mně to už musí přepadnout ta bolest.
Já bych i testovala ale dnes nebylo nic pochybuju, že tam bude dnes něco.
A zdálo se mi že mi chvíli bolela jizva při chůzi možná se mi to zdálo, ted mně zas nic nebolí.
Frčím spát dnes jsm testovala v v noci ranní moč byla noční moč a pak jsem nemohla smutkem usnout.
A pak jsem byla buzená budíkem.
Tak už jdu spát.
No testit budu určo v pátek.
A nevím zítra to už zas vyhodím peněz okjnem a stejně z toho budu madar.
Uvidíme dle pocitů, ale tak zvláštní cyklus toto to až není normální ale test bílý.
To jsem z toho pomatená víc než normálně. Možná za ten minulý jak mi dal 7 dnů zabrat tak asi mně ted dává pauzu.
@luciasek1987 už lov vrácení zájezdu 🙂)
Pěkný návrat domů. Jestli 28 nic u tebe a já 26 nic taky tak já jsem fakt jako napjatá.
Muž je jiný než já. Ten se klepal na čelo, co na těch testech jako budem se dívat, když čekáme MS v sobotu. Proč už testujeme ve středu?
Pak mi dodá a to dělají všichni nebo jen my 2 jsme tak šílení. Neřek myslm to my 2 ale nakonec prý tak jo.
A jsme říkám no dle předpokladu nejsme.
A dal mi pusu a frčet do práce a řekl mi uvidíme nic nevíme zatím nejsme červení 🙂)
Ten by testoval tak za měsíc 🙂)
Já už frčím taky jsem uplně mrtvá zdálo se mi o četbe jak Nikolce nešla a učitelka byla na zhroucení.
A já s ní co budem dělat
Stáhla jsem už i vyukovou hru na tablet luštění s písmenkama dle obrázku a říkáme jak se to píše no asi zešílím :(
Myslím, že od září jsem mrtvá ))
To už nemá cenu ani otěhtnět, to zas bude fuška ta škola.
Kocky, ja lezim v posteli a bojim se usnout... Bojim se toho co bude nebo spis nebude po probuzeni... Jsem se do toho tenhle mesic vazne az moc zavrtala 😩

Juuu, dekuji moc za srdicko! 😊