icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

nikinelinaty
10. srp 2016

@maximaty lezim tez s tabletkem a jdu spat ta nocni mne dala zitra nevstavam a testuju v patek.
Ja nemama ale je mi dobre

Jsem zvedava rano na hanulkuha budou postet tablet uz hned rano;))

Roknx smy holky nemyslet ale to se neda
Mne se zda ze se mijizva vic vcelila do kuze. Nebot mi uprosted tejizvy porad zbxl vxstupek pidi ale trba je to normalni 🙂)
Ja ani nevim co mam cekat zda mne bude bolet jizva pri ms nebo pri teh roztahovani delohy?no ja to nevymyslim ale tam nahore uz to vi 🙂)
Asi to bude az k narozeminam jdu cekat ma listipad ))

Dobrou

maximaty
10. srp 2016

Dekuju moc za dalsi srdicko... Snad prinese i to stesticko 😘 moc me potesilo 😍

hanulkaha
10. srp 2016

@maximaty urcite! Dobrou noc 😊

maximaty
10. srp 2016
leymea
10. srp 2016

@hanulkaha cim vic se to blizi, tim tomu min a min verim 😀 no, ale uvidime 🙂

luciasek1987
autor
10. srp 2016

Tak holky... Jsem napjata vic nez kdykoliv predtim... Bricho neboli.. Pms nic ... Zitra to bude (pokud mrcha nedorazi ) 2. den zpozdeni... A muj chlap ke me dnes porad cicha (uz je trochu ovineny) a rika ze vonim jako maminka... Ze v brisku urcite neco mam... Tak ja nevim... Ze by uz i on byl zblbly po 9. mesicich snazeni?

nikinelinaty
11. srp 2016

@luciasek1987 ja se po 9 m zdarne dockala ceka mn jeste 6 kol 🙂)
Mne neboli nic to oms snad nedirazi??

dreana
11. srp 2016

Ahojky holky! Tak co? Sem napjata

nikinelinaty
11. srp 2016

Javpatek ckmna hanulku 🙂

chyluc92
11. srp 2016

Dobré ranko holky, tak já dnes takový tt. Nevím zda se radovat, zdá se mi dušík pořád malinký i když ho už hledat moc nemusím, ale i tak se mi zdá slaboučký :/ Nevím co si o tom už myslet...Těším se na další testy 🙂 a držím palce 🙂

nikinelinaty
11. srp 2016

@chyluc92 krasnej. Nekomu to stoupa pomaleji

Ja doufam ze zitra kdxg bude bilo 1den pred ms muzu brat jako negativni dostat to mam mezi patkem v noci a sobota rano.

Ale snad by se udrzelo ja s fakt bojim i pohnout po tch nasich zkusenostch. Mam toho na patek vic nez dost.
Ale asi bude neg vezmu vlozku a pojedu..
O je luxus bricho 27 den a stal nic?
V ovu mne bylo na umreni.

To jsou mne zahady 🙂))

Jdu varit vyvar

brunhylda
11. srp 2016

@chyluc92 už je krásně vyditělný, krásně sílí. Nemáš důvod se nějak stresovat, vše je jak má být.

brunhylda
11. srp 2016

a co ostatní testovatelky? neříkejte že si klidně vyspáváte. @nikinelinaty ty testuješ až zítra? Žádná PMS, to je u tebe jasné znamení.

deli_lah
11. srp 2016

@luciasek1987 Jéé to zní tak hezky, vonět jako maminka 😝 Tak to bude mít určitě pravdu 🙂

nikinelinaty
11. srp 2016

@brunhylda zitra 12 dpo bilo a uz bych netestovala dala sem do testu ppres 100 kc nenot mi bylo divne ze nic.
Zitr asi 14 dpo mozna o den min

A zitra jedem do bna uz ted se bojim cestovat s duchem busem:((
Tak kdyby byl duch nas cesu zpet vezme autem.

Tak ja nevim uvidime zitra le mne podbrisek jest bilet nezacal
Asi je brzy

Zitra dam vpvedet urcite pak jdeme do galeji k ibvodni s malou v miste a pak na 3h do brna

nikinelinaty
11. srp 2016

Vcera 12 dpo bilo.

chyluc92
11. srp 2016

@nikinelinaty
@brunhylda
Děkuji holky za uklidnění ....Nikinelinaty: Určitě to vyjde, moc Ti to přeji :-*

Taky jsem nedočkavá co ostatní holky. Musím taky říct, že jste tu všechny strašně suprové, jak už tu někdo zmínil na jiných diskuzích se sejde člověk akorát s kritikou, proč se testuje před vynechání menstruace nebo že si člověk nemá dělat test každý den apod. tady je to opravdu jiné a jde vidět, že s pozitivním myšlením to opravdu jde a hlavně když je i opora což tady je MAXIMÁLNÍ. Holky jste všechny opravdu zlaté a věřím, že to vyjde každé co bude v této skupince, protože takovou oporu potřebuje každá z nás :-* Během dne si na Vás vždy vzpomenu a vždy čekám že tu budou dlaší a další lovci duchů a nejlépe dálnic :-*

brunhylda
11. srp 2016

@nikinelinaty je pravda že ta nedočkavost se kolikrát prodraží. I když u tebe 12, 13 DPO už není nedočkavost, ale realná šance.

nikinelinaty
11. srp 2016

@chyluc92 nekdy snad myho zdopuju 🙂)
Ja byla 2x na zachode v 1 v 5 a uz sem zase strasila po 6te.
To bude pms nedospavost🙂))

Uvidime ja cekam muj vytok co pred ms mivam jak kdyby do zlua?
A mam bily uvidime dnes
Ale tezko 12 dpo mivam carku!
Ha testuju zitra kvuli akccnimu zotku bych tam poslala vsude manzela

A uvidime oufam ze test se nespelete ,;(
Musim pohledat zas 3 druhy ja sd snad nedoplatim:(
Uz ted mam chu koupit dig s dnx tydnu at mam jisotu ale jak!?
Ja dedine nemuzu muj bx mne i zastrelil a rict mu o test za 180 kc bx mi rekl pockame si.
Ten stale jen ceka!🙂)

Jak dlouho jstemse snazily?

nikinelinaty
11. srp 2016

@brunhylda ja myslimze by to tam bylo 26 den cyklu asi mam s pani pms tentokrat stesti.
Treba jak ktery vajecnik?

Ja bych testovala az v patek nejak mne tu porad to zlakava dmes sem odolala nebot bxch nemela na patek a koupit dalsi leda online 🙂)
Uz by mne i nadal a kricel ze cekame 🙂))

chyluc92
11. srp 2016

@nikinelinaty Já teď poslední noci se vždy taky v noci probudím a pak nemůžu spát a ráno vstávám strašně brzy a to je opravdu co říct, protože já jsem strašný spáč. Podle toho co píšeš tak moc moc moc věřím, že na testu budeš mít dvě (zítřka se nedočkám) 🙂

No snažíme se první cyklus (ani se mi to nechce psát když vím, že jiné se snaží déle a já tady jsem mezi váma)...Vysadila jsem antikoncepci v červnu, ale to jsme dávali ješt pozor protože jsem šla na CT páteře, ten měsíc jsem měla antibiotika a zánět, takže můj cyklus byl dlouhý přes 40 dní. A tento cyklus je úplně jiný. Tak uvidíme...

jitulka23
11. srp 2016

Můžu se zeptat,jakou značku ovu testu používáte? 🙂

chyluc92
11. srp 2016

@jitulka23 Já DR. max, oba cykly mi ukázal před Ovu krásné silné čárky 🙂 a teď při duších na tt mi ovu testy taky sílí 🙂

hanulkaha
11. srp 2016

@jitulka23 Dr. Max

chyluc92
11. srp 2016

@hanulkaha Čekáme a myslíme na Tebe 🙂 Tak jak jsi dopadla? 🙂

sadamka90
11. srp 2016

@nikinelinaty No takhle výstavní jsem měla ovu testy týden v kuse...až v pondělí začly slábnout a včera to bohužel přišlo...nn určitě nepřidáš, vyjde to 🙂))

hanulkaha
11. srp 2016

Dobré ráno děvčata 🙂
Tak já jsem tak nějak na rpzpacích... včerejšího dušíka jsem hledala jako blázen, spíš jsem měla i pocit že už si ho tam jen představuju, ale asi tam něco málo bylo, téměř neviditelné... Dnes ráno další test, do 5ti minut jak udává výrobce opět bílo jak po Arielu, a když jsem se na něj podívala znovu za cca hodinu, už po zaschnutí, už tam byl na první pohled rozeznatelný dušíček, sice tedy opět velmi slabý, ale už nemůžu říct, že je to halucinace 😀 ALE, je to až po zaschnutí, nemůže být falešný??? 😲

hanulkaha
11. srp 2016
nikinelinaty
11. srp 2016

@chyluc92 díky těžko těžko, já mám pocit, že je to jiný. Ale jsem ted taková klidnější 3 pokus značí už třeba jen 3 pokusy a bude to tam a já budu mít zase letní miminko 🙂
Mám silný pocit, že ty 2 se porvou o kočár.
Malá je uražlivá, takže ta si sedne a řekne NEKA a bude řvat.

Pokud to nevýjde ted neva ale ten další pokus chjo ovu by byla na konci září aby mně nenekazily ty 2 :(
ted mám jedinou šanci na konci srpna.

Mně se tu líbí, mám pocit, že tady je to tak klidný, ještě jsem psala do 1 diskuze, a tam sem přispěla na téma, že kdo otěhotní brzy se mu vykládá nemysli nato než komu to trvá. Ale maminka se snažila 3 měsíce a už volala lékaři
přišlo mi to tam trochu praštěný na hlavu.
J8 jsem sice šílenec co testuje z jedné moči achjo 4 ddruhy testů a koumám a vyhodím oknem tolik peněz na příští měsíc prosím zakáz testování aspn u mně to hrozně lítá.
Asi koupím testy z ebay kdo by chtěl tak můžu přiobjednat a odešlu ))

Myslím, že to tam výjde líp než tady u nás v čr nebot to se nezdá, ale to teda lítají 20kč oknem ))
A hlavně to mi co když tento je špatný ten druhý je asi citlivější a lpší a už to jede
pak mi to zabere pul hodiny než to dotestuju a pak než usnu
k tomu sem pak nevyspaná)))

Ale zítra se vstává jde se k dr a budou oboum holkám brát i krev zda mají alergii nalepek jako máma a starší bude asi 3 týdny na prášky nebot moji dietu nechce ani vidět ))))

brunhylda
11. srp 2016

@hanulkaha co to je za značku, taky dr max, jako ovu? Jestli ano, tak bych to viděla hodně nadejne

Strana