Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
@nikinelinaty A do Vánoc to vyjde určitě 🙂 Vánoční dárek pro celou rodinu :🙂
Zeptám se jak blbá,ale ty ovu testy máte,protože na sobě nepoznáte ovulaci?vzhledem k tomu,že první dítě se zadařilo na první pokus,tak jsem to nikdy neřešila,ale ted budu muset.Tak mě to jen zajímá. 😒
@chyluc92 nedaj se odložit?
Prosím tě já nevím co to bylo za blbku,
https://www.znamylekar.cz/eva-chrenkova/gynekol...
když jsem si to zpětně četla, sjem málme zašílela, že Nikolku mám donošenou do 38+
ona mi neudělala kromě 8+5 jediný ULZ tvrdila mi na tom prvním, že mi příště dá foto.
Dělali mně puze ve 12 20 a 30týdnu.
A ted já trhnula ale pohotovosti to prostě pokaždý jistili.
Co nezjistila, tk zjistili tam placentární polyp z placenty, málo vody, preklepsie.
prostě já mám zešílela.
Al nevědomost sladká.
A Nikolečku jsem dostala nakonec ven hemiltonem.
A to mi hrozil zase předčasný porod.Pokaždý se něco děje od 26týdne.
A ted už asi ví proč kvůli srážení krve.
S nelou to stejný, ale to jsem měla až moc kvalitní dr co mně spíš víc nervoval než pomáhal ten ji chtěl v 27 týdnu rodit nebo umře.
Nakonec v Bohuniccíh ji vypiplali do 38týdne.
Tak si vyber ted chodím k:
https://www.znamylekar.cz/katerina-svojanovska/...
a jako spokojenost. BYla jsem tam už asi od císaře 4x dr už se mi snažila vysvětlitl, že moje patálie s předčasnýma akcema nesouvisí nic se mnou prostě se to stává.
Ale ted mi tu třšničku prý splní na maximum se bude snažit. Od ní od špitálu mám povoleno sešití čípku.
Prý už se to tak nedělá, ale v tomto případě je to jistější.
No tak uvidíme kdy to bude já asi pojdu v tom 20týdnu někdo se raduje já budu jak na trní )
Já jsem je zkoušela, protože jsem neměla ovulaci ani MS po vysazení HA půl roku, nasadila jsem bylinky a ovulace přišla, po půl roce jsem ji pomocí testů konečně zachytila a měla jsem i hlen 🙂
ahoj holky, přidávám se k Vám 🙂 ovulaci jsem měla 8.8. 15DC..a poprvé jsme se snažili...svatbu máme v září....🙂 nevěřím,ž e to vyjde na první ostrou, ale bylo by to hezké překvapění, držím všem palce..testovat budu 20.8...protože máme jít večer na akci 🙂
Tak dobre rano vsem, od dunaje hlasim bilo, bilo a zas jen bilo...
@nikinelinaty týý jo to muselo být šílený :/ já musím říct, že mám dobrou Dr....takže máme obě dcery Nikolky to je hezký 🙂 mě se malá narodila ve 36tt už od 34tt jsem ležela v nemocnici, ale malá při narození vážila 3220g a byla v pořádku 🙂 .... nejhorší je když v těhu máš špatnou dr a nemůžeš se na ni spolehnout tak teď už to bude ale všechno dobré 🙂
@chyluc92 kéž bych se dočkala tentokrát. Malá z ní byla uplně paf achjo to už je tak dávno.
Nemusí to být tak rychle já si počkám klidně do Vánoc jen aby to fakt vyšlo.
a takto vypadá ted vždyt to není možný achjo 5 let v kyblu 🙂)
Ale je to šikulka.
už jsou vzhuru tak snad jim sen splním jako sobě.
Muž je uplně klidný a absolutně mu to nevadí.
Věří, že nás to mělo vyhnat z Brna a stěhovat se rychleji
ale trvalo nám stěhování 2 roky ale po tom posledním porodu jsme koupili dům za 6 týdnu.
@chyluc92 koukám si ze ždáru v Habří máme chatu 🙂)
Ale tam už teda nejezdíme 🙂)
@maximaty neboj já budu mít taky bílo. Uritě to musí vyjít třea je ještě brzy já poslední těhu měla skoro bílo 29 den já testovala kvůli práci.
Ted už musím jít nebo mně tu pomřou hlady ))
@hanulkaha dobre rano... Mam opravdu regulerni menstruacni bolesti... PMS prisel pozdeji - asi dily Gynexu ale ted uz me fakt bere... Dnes prisly Vouchery a podkady do Benatek... Az i slzicka litosti ukapla... Ale tak se to krasne vychazi tesne pred ovu ty benatky, tak si treba dovezeme maleho itala nebo malou italku ....
@nikinelinaty nádherná fotka
@nikinelinaty Co mas za poruchu srážlivosti krve? jakou konkrétně?

Holky tehule koukejte na me plivnout! Ja vam TAK zavidim 🙂