icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

deli_lah
11. srp 2016

@maximaty jeje 😀 to jsem zvědavááá

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@maximaty tesi me Marti 🙂 no ja jsem na tom podobne... Take umim hlavne rozdavat... Ale proc ne... Verim na spravedlnost takze vim ze se jednou postesti i mne 👶🏼😊

nikinelinaty
11. srp 2016

@deli_lah achjo nesmutni, neboj já tě budu v sobotu následovat hned v sobotu ráno.
To zas bude víkend 🙂)

já už nevím zda si mám vzít ještě 3x denně ascorutin já se pak zazasobuju zcela a snad bud pit denně vodu s citronem ))

nikinelinaty
11. srp 2016

@luciasek1987 bolí tě něco?
Uvidíme odpoledne já to asi zítra vezmu kolem lékarnu dr max ale už naposled a v sobotu testuju 🙂 🙂

leymea
11. srp 2016

@luciasek1987 testik jsi jeste nedelala? 🙂

maximaty
11. srp 2016

@luciasek1987 tak o tom jsem taky presvedcena... clovek se asi musi obrnit trpelivosti...

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@nikinelinaty no nekdy mam pocit ze me trochu zadloube v podbrisku... Ale pak nic... Jinak vubec nic mi neni... Mozna jen registruju zvyseniu chut na sex..

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@leymea nedelala jsem v aute a doma budu az kolem 17 hodiny... Do te doby to klidne muzu dostat...😄 uz druhy den chodim s vlozkou jak debil...

nikinelinaty
11. srp 2016

@luciasek1987 jestli to u vás bude a 28 dní nic tak já snad budu věřit na zázraky časem i u nás 🙂)
test 26 den bílo zítra ráno testuju ale mám tu pochybne málo citlivé testy tenrktá mně sotva těhu ukázal.
A ostatní jsem vyplítvala 🙂)
DR max bude v sobotu jen teda jestli to stihnu koupit nebot zda budu mít čas na tu chvíli jít do Vankovky nebo nás manžel chodí k busu 🙂)
jestli to bude knap jsem bez testu )) by mně asi zabil čekat 30 min na další bus kvůli hypotestu když si můžeme čekat a čekat.
teda mně bolelo břicho 12DC co se jako děje ))

brunhylda
11. srp 2016

@luciasek1987 Myslím že tady už nikdo nebude překvapený, když sem hodíš svůj test. Tolik zamamení, ty jsi prostě jasná.

nikinelinaty
11. srp 2016

@luciasek1987 jo dnes v noci mně ten můj chtěl přepadnout já si nepamatuju nic tak jsem se ho jen dotla nebot já mám pak panickou hůrzu něco dělat a šla jsem spat 🙂)
Kdyby náhodou )))
Já byla rozespala
pak v 1 na záchodě a v 5 a už jsem toho měla jako fakt dost!
dnes nepiju ))))

Frčíme pokračovat číst je to docela fakt fuška.
chodím se sem uklidnovat

nikinelinaty
11. srp 2016

@brunhylda co ten zájezd na Zelandu?🙂)
měli ho dat až na květen aby stihli d nedělkovat 🙂)

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@nikinelinaty jo a vlastne trochu citim bedra

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@nikinelinaty no Zeland mame koupeny... Koupila jsem ho z hecu pac jsem ten den byla presvedcena ze ms dojde!! 😄😄 to bude jeste sranda..

nikinelinaty
11. srp 2016

@luciasek1987 já si ji beru zítra ráno na sebe mně bude zas jenom zavazet!
Ale neriskuju to někde mimo domov )))

Jdem an písmeno K to je lepší boj než písmeno Z, to jsem málem fakt zešedivěla.
Manžel to nedělá ten jen šílí jak čte achjo to bude zas hrozný boj.

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@brunhylda nesmime predbihat... Ja nechci byt zklamana... I kdyz s vami tady zvladnu vse ;)

brunhylda
11. srp 2016

@nikinelinaty já nemám koupený zájez na Zéland, to byl někdo jiný. Ale jestli to pomáhá otěhotnění tak si ho možná taky brzy pořídím 🙂

nikinelinaty
11. srp 2016

@luciasek1987 myslíš jako kříž?ten mně bolí už asi 4tý den jak lehnu tak je klid )) Dnes se ještě neozval nebot ležíme v knihách ))

Jo já když yla těhu poprvé tak jsem měla i výtokový šoky a furt chodila na kontrolu bolelo mně řiško k MS a test byl slabě poztivní a dítě má 8 let.
Ale bývala jsem asi normální netestovat )

držím palečky 🙂)

maximaty
11. srp 2016

@brunhylda dobre ona 😀 tak snad se nesejdem vsechny na Zelandu, ale na predporodnim kurzu :-d

luciasek1987
autor
11. srp 2016

Holky jestli tam // budou tak urcite kupte zajezd na Zeland😄

luciasek1987
autor
11. srp 2016

Holky odkud jste? Treba bychom mohly dat nekdy kafco ;))

brunhylda
11. srp 2016

@maximaty 😀

leymea
11. srp 2016

@luciasek1987 jo to znam 😀

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@leymea co znas?

maximaty
11. srp 2016

Kousek na jih od hranic, sem tam v jihlave a když mam pádný důvod tak jsem mobilní celkem flexibilní...

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@maximaty ja jsem od Prahy....

leymea
11. srp 2016

@luciasek1987 chodit s vlozkou 🙂

nikinelinaty
11. srp 2016

@luciasek1987 ještě od stejné kanceláře a pak jim zájezdy povracet 🙂)

deli_lah
11. srp 2016

Achjooo holky, trpím tu bolestma, ale říkám si jak to nevadí, že příště to vyjde a už budeme v novém bytě. No a teď jsem jsem zjistila, že z bytu sešlo ☹ Tohle né ☹

A k otázce, jsem z Liberce...

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@leymea jooo promin jsem dnes trochu otroubena 🙂)

Strana