icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@nikinelinaty jo to jo 😄😄

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@deli_lah tak bude jiny byt neboj 🙂)))

brunhylda
11. srp 2016

@luciasek1987 bydlíme v Praze

maximaty
11. srp 2016

@deli_lah sem tam nam zivot slusne nakopava prdel, ale z vlastnich bohatych zkusenosti vim, ze se nic nedeje bez duvodu a kdyz mame pocit, ze uz ty rany osudu nemuzem vydrzet, stane se, prijde neco, co nam ukaze, ze to co se zdalo jako nejvetsi tragedie, bylo vlastne to nejlepsi, co se nam mohlo stat.... Nevysel ti byt?? tak to spis vypada na znameni, ze to fakt nebyl byt pro vas, a nekde na vas ceka neco daleko lepsiho, uzasnejsiho a ted to konecne muze prijit :-*

maximaty
11. srp 2016

tak mam taky celkem solidne pozitivni OVU test... kdo to tady mel? @sadamka90 ? Nojo, mam testovaci manii momentalne, namacim do pipi vsechno co doma najdu 😀

maximaty
11. srp 2016

Jenže ja chci takový Hcg a ne hLH ☹

deli_lah
11. srp 2016

@luciasek1987 Doufám, snad něco najdeme v co nejbližší době.
@maximaty Snad ano, určitě to bude nějaké znamení... Moc děkuju :-*

Všem tady moc děkuju, jste vážně skvělé holky. Škoda že všechny nebydlíte někde za rohem.. 🙂

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@deli_lah ja testnu cca za 3 hodiny.. Ale nevim prestavam si verit...

deli_lah
11. srp 2016

@luciasek1987 Věř! Já věřím 🙂 Budeš tam mít krásné 2 čárky :-*

sadamka90
11. srp 2016

@maximaty JJ já to tak měla, ale měla jsem to týden v kuse a teda o hodně více pozitivní než je tvůj obrázek, čárky úplně stejné. Ale každý to má jinak, já takhle pozitivní jak máš na obrázku mám pořád celý cyklus...

nikinelinaty
11. srp 2016

@luciasek1987 abych zrovna neusnula. Neboj to už bude pozitivní fakt tomu věřím na další cyklus nám zakážet testovat zavřeš lékarny v celým čr na den před testovánm 🙂)

Ted jsem na 15minut usnula kristepane dnes jdu spat ješt dřív :(

maximaty
11. srp 2016

@sadamka90 ahaaa tak jsem zas chytrejsi... u me by to mohlo byt pozitivni na blbost co?

sadamka90
11. srp 2016

@maximaty No, ale i přesto, že jsem to tak měla to bylo k ničemu? 😀 Takže kdoví, třeba to u tebe může být těhu, každá jsme prostě jiná a možné je vše 🙂) Takže žádná blbost 😀

pet_8
11. srp 2016

@maximaty Ahoj, přesně jak se tu píše, ovu test je pozitivní jen tehdy, když jsou obě čárky stejně silné/výrazné nebo ta tvoje je výraznější než ta kontrolní. Takže tohle bohužel není pozitivní test, jen je tam zaznamenaná hladina, na kterou test už reaguje... bohužel ☹

maximaty
11. srp 2016

@sadamka90 hele to fakt asi bude spis ta blbost, na tech TT neni nic, proste zoufala zena- zoufale ciny, tonouci se stebla chyta, test na blbost pozitivni 26 DC... budu k sobe uprimna neeee?? noooo...

maximaty
11. srp 2016

@pet_8 dekuji za vysvetleni, coz teoreticky to fakt vim, vsak jsem zaslouzila snazilka, pocuravatelka vsech moznych druhu testu... na fotce vypada trosku svetlejsi nez je ve skutecnosti, a jak uz jsem psala me drahe spolusnazilce @sadamka90 zoufala zena-zoufale ciny...

luciasek1987
autor
11. srp 2016

Holky moje... Jsem rada ze vas tu mam... Je hezke jak se tady drzime navzajem...😍

pet_8
11. srp 2016

@maximaty Ber to tak, že není zatím připravená ta správná dušička, která bude vstupovat do té tělesné schránky tvého miminka ... Prostě tam nahoře pořád vybírají tu dokonalost, kterou ti sešlou dolů 🙂

maximaty
11. srp 2016

@pet_8 no tak v tom pripade jsem budouci matka budouciho minimalne drezurniho sampiona ci objevitele leku na blbost... jinac si nedokazu vysvetlit proc to tak dlouho trva 😀
ale ne, ted vazne, dekuju za podporu, tohle neni samozrejmy a taky si toho opravdu vazim... 😲

nikinelinaty
11. srp 2016

Zitramoc nezvanit nebo vas nedoctu vratime se az kolem ,13 30 🙂)

misina01
11. srp 2016

Děkuji 🙂 všem vám moc držím palce a brzy // 🙂

hanulkaha
11. srp 2016

@luciasek1987 Taky moc držím pěstičky a jsem přesvědčená, že tam // budoooouuu! 😀 😉

dreana
11. srp 2016

@luciasek1987 od Rakovnika ale sem v pohybu i v Praze nebo Plzni 🙂

hanulkaha
11. srp 2016

@luciasek1987 jinak já jsem z Brna 😉

maximaty
11. srp 2016

tak jsem pro jistotu uz dnes vysvetlila milackovi, ze tenhle mesic to opet vypada blede... ty tri sekundy ticha, pred tim nez me zacal ujistovat, ze to urcite vyjde priste, mluvily za vse... Skoda meho benatkovskeho snu, bylo by to fakt fain...

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@maximaty a kolik ze jsi dpo??

maximaty
11. srp 2016

@luciasek1987 11 DPO 26DC v sobotu prijde mrcha.. uz se pekne hlasi, svine jedna

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@maximaty nemusi byt.. Nehazej fluntu do zita... Me se zda ze mam pms uz treti den a zatim nic.... Pojdme doufat do posledni chvile 🙂

brunhylda
11. srp 2016

@maximaty tak přinejhorším budeš mít květňátko (jako já) 🙂 To není taková katastrofa, ikdyž jsem taky doufala v dubňátko. Všechny se dočkáme, určitě už jsi na řadě.

maximaty
11. srp 2016

@luciasek1987 ja se snazim, fakt bych rada, jenze nejak vnitre vim, ze to nevyslo, uz po nekolikate jsem dnes bulela, jsem precitlivela bolava, proste jako kazdy mesic pred bestii... neco je u me asi proste spatne...

Strana