Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
Holky je tu nektera z vas cca 2dpo?
@brunhylda
Uvidime 😉 ale ono to bylo celkem spontanni, ja akorat pomahala s vypocenim bacilu 😀
Ne vazne, mame pred svatebni cestou, tak ta hladina romantiky je ted na maximu a uzivame si to 🙂
Vsem preji, aby to vyslo, co nejdrive a kdyby ne, tak hlavne neztracejte nadeji, mimco ceka na vhodnou domu (tim se utesuji ja) 😉
tak 14 DC a necitim zadne ovulacni bolesti... tak bud je to gynexem, nebo se spozdi nebo nebude... zacinam byt malinko nervozni, protoze jsem nam zarezervovala vylet do Benatek na konci srpna a rada bych tam milackovi sdelila tu bajecnou novinu - // ... Proste to musi vyjit konecne!!
@maximaty ja te uplne chapu... My byli loni na Tahiti a tam jsem mu ty // take chtela oznamit... A nepovedlo se... Asi to bylo moc daleko.. Benatky jsou bliz - to by mohlo vyjit ;) 🙂
@luciasek1987 no to mi teda moc nadeje nedodalo :D
@maximaty ne prave ze Tahiti byl zrejme moc veliky kyc 😂 zlata Evropa... Ja ted jedu dom z Chorvatska a doufam ze uz v brisku neco mam ... Krome hamburgera co jsem snedla 😄
@luciasek1987 no jestli Benatky nejsou kyc tak uz nevim 😂 ... Tak az budes mit potvrzene tehu, aspon vis jak prcinovi rikat - haburger
@maximaty hamburger? No to je hnus 😂
Tak holky, ja Vam to tu asi budu kazit, protoze tento cyklus to nevyjde :-/ myslela jsem, ze gynex mi soupnul ovulaci a ja to prosvihla, ale testy delam dal a dneska uz na me neco vykouklo. Pocitam, ze zitra bude pozitivni, mozna behem dneska nebo pres noc, tezko rict. A jelikoz manzel zitra odjizdi, takze posledni tuleni bude dneska, coz je dlouho pred ovulkou, tak tomu neverim, ze by tam vydrzeli cekat na vajicko ☹ ach jo, tentokrat je to blbe nacasovany ☹
@leymea vubec neves hlavu 🙂)) spermie si klidne pockaji... ver tomu 🙂 LH hladina v tele muze stoupat pekne rychle, takze klidne muze byt uz zitra pozitivni a to by bylo idealni nacasovani na sex (dnesek).. 🙂 takze tfuj tfuj.. a za 14 dni // 😉
@luciasek1987 dobre, jsem ted klidnejsi 😀 tak drzte palce 😉 snad mrsky vydrzi 🙂
Tak vcera (byl 11.dc) byla na ovulacnim testu slaboucka carka, ale dnes (12.dc) vubec nic... Nechapu emoticon. Bud byla driv a tamto byl posledni zachvev, nebo je to cely nejaky divny. No, budu testovat dal ;)
@hanulkaha ja nikdy nemam stejne silnou carku, nebo dokonce silnejsi, tak snad opravdu ovuluju, ale dle bolesti a hlenu jo. A hlavne vic holek ma takovy testy, tak by to bylo divny kdybychom neovulovali. Holt nechytnem carku ve spravnej cas 🙂 nebo tuten typ testu je proste divnej 😀
Ahoj holky, tak jsem z toho tento cyklus fakt blázen...Minulý 18 DC krásné 2 čárky, teď kolem toho 18 dne bolesti, potom i hlen, ale testy nic moc, na 2 dny se mi zvýšila i teplota a dneska ráno mi zase klesla tak jdu dělat ovu test a hodně zesílil, uvidím ještě večer zda budou čárky úplně stejně silné, ale každopádně jsem dneska už 24 DC šílené....

A jeste dotaz, vsimla jsem si, ze pri ovu citim skoro kazdy mesic jen levy vajecnik, pravy mene, stalo se vam to take? Obavam se, ze vic pracuje ten levy :-\