Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
@maice Ahoj ! Co to vidím, chcete pořídit Honzíkovi brášku nebo sestřičku ? Tak zatím to vypadá dobře, tak tfuj tfuj a držím palce !! Lenka 🙂
@leymea to já taky 😀 ted jsem si udělala ještě jeden testík a čárka byla zase o něco silnější, tak snad jsme zapracovali ve správnou dobu 😉
Ono těžko říct, jak moc se může člověk na ty testy spolehnout... sleduju si ještě hlen a podle něj bych teda ovu asi tento měsíc propásla 😨 V pátek byl tak "něco mezi", sobota to stejné, neděle taky nic moc a přitom třeba minulý měsíc jsem měla pěkný natahovací "bílek" (omlouvám se za tu otevřenost 😀 ) tak bych podle toho tento měsíc ještě čekala, nebýt testíků, které mi ovu ukázaly nejspíš na tu neděli...
No, nezbývá než čekat a doufat 🙂
Tak dnes 16DC - 1DPO... Prisla v noci, z prava 😀 tak bud a nebo... Uz ted mam strach z dalsiho zklamani... do ovulace je daleko jednodussi se drzet pozitivni, po ovulaci odvaha klesa...
@leymea No já ti ani nevím 😀 Poslední roky, kdy jsem otěhotnění neřešila, cca 30-35 dní "pravidelně" bez většího výkyvu. Ale co jem to řešit začala, tak první měsíc, kdy jsme se teda ještě nesnažili tak se mi to protáhlo až na 50 dní, minulý se to srovnalo na 31 a teď babo raď 😀 HA jsem nikdy nebrala, teda jo, 3 měsíce před 9 lety, takže to vliv mít nemůže.
Ahoj holky můžu se k vám přidat? Dneska jsem 15.DC Ve čtvrtek jsem byla na gyndě a viděl tam prý krásný folikul a měli jsme se snažit. Bohužel taky viděl cystu 6cmm na levém vaječníku.
@kolmenka jasne viteeej.. Tebe jsem uz videla v jedne diskuzi... Myslela jsem si ze uz jsi tehu
@luciasek1987 Bohužel nejde nám to. 3 roky jsem neměla Ms teď už jí mám ale po 3 ms teprve teď byla poprvé ovulace
@kolmenka tak ted se uz zadari neboooj 🙂)) kolik ze jsi dpo?
@luciasek1987 dneska jsem 15.DC snažili jsme se čt, pá,Ne tak snad šance je.
@kolmenka pokud sex byl, tak si myslim ze je sance vzdy.... ja ted take cekam na vysledek.. a jsem silene nervni... takze za hodinu valim do fitka... 🙂 abych mela take jine myslenky..
@maximaty To budu ráda. A jak dlouho se snažíte?
@luciasek1987 No já valím dneska na noční.
@kolmenka tak ti alespon ten cas take bude utikat... 🙂
@luciasek1987 No tento týden ještě jo ale v neděli odevzdám syna na tábor a už se to povleče.
@kolmenka nebooj... jsme tu my 🙂) mne uz se to vlece ode dneska... v patek chci zkusit test protoze v sobotu jdeme na velkou oslavu.. no ale budu cca 10 dpo takze to bude stejne videt velke kulove... :D

@maice vidííím ducha 😉