Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
@kolmenka dekuju.. uvidime.. a kdyz nic... tak nic no :D tak alespon poradne zaparim 🙂) a hura do dalsiho mesice
@maximaty No to by bylo úžasné! Já bych to asi před manželem ještě tajila. Minimálně do potvrzení od Dr. a do srdíčka. Pak už bych musela s pravdou ven protože bych asi musela z práce zůstat doma na překážkách. dělám denní noční a 12 hodin. Bohužel se bojím že jinou práci pro mě mít zaměstnavatel mít nebude
@maximaty Určitě dokázala. Budeme mít fofr se synem jak přijede z tábora a půjde do školy. Pokud bych nezvracela (což by se těžko tajilo) tak by to nebyl vůbec problém. Do konce měsíce se budem prakticky střídat doma u hlídání syna a budem spolu tak půl dne. Asi bych to chtěla říct 13.9 na své narozeniny
@leymea No to nevím, kéž by 😀 Jinak jsem na tom podobně jako ty, taky dneska budu testovat večer, protože ráno viditelně zesílil, tak jestli zesílil ještě více a taky kolem té 18-19 hod 😀 Podle tvých testů bych řekla, že ovulka teprve přijde. Taky jsem to tak měla a říkala jsem si, že už je po, že jsem to tentokrát měla slabší i dle ostatních příznaků a jak říkám dneska vstanu ze srandy udělám test a najednou výrazně tmavší. Tak uvidím večer. Jinak nevím, kdy se snažit v případě dvou stejných čárek, jestli ještě dnes večer nebo stačí až zítra večer, naposledy bylo včera dopo 😀
@sadamka90 tak pak dame foto. U nas naposledy vcera o pulnoci 😀 a uz nic nebude, pac ho nemam doma ☹ az v patek. Takze u me zalezi jen jestli to spermie zvladnou 😀 ja jim fandim, ale myslim, ze mozna ten test bude stejny 😀 ale urcite zejtra uz na nem bude bilo 😉 ted mam divne bolesti praveho vaj
ahoj taky se přidávám s vírou že nejbližší cyklus to vyjde 🙂

@luciasek1987 Moc moc držím palečky. 1ODPO by už slabá čárka mohla být vidět