Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
Holky taky máte ten pocit že prvních 14 dní letí jak blázen a těch druhých 14 je jak šnek?
@sadamka90 ja mela cyklus v pohode. 28 dni. Hned od vynechani HA, kterou jsem brala 8 let. Taky jsem se bala, aby mi to ten cyklus nejak nerozhazel. Nastesti ne. Takze i ted u Gynexu se bojim, tak uvidime. Ja mam hlavne kratkou lutealni fazi, 11 dni. Tak jsem doufala, ze mi to posune ovulaci. No evidentne ne :-/ jdu na ten test, uz mam zizen 😀
tak mi harasi 😀 podle posledni MS by jsme meli termin porodu 23.4.2017 😀
Holky. Ja si rikala, ze se snazime rok, co uz je to za katastrofu ( jeste jsme teda nikde nebyli) a kdyz vidim Vas, co uz se snazite opravdu delsi dobu, tak je to hrozny. ☹ Moc me to mrzi a doufam, ze nam vsem se tento cyklus zadari.
@maximaty a vy mate nejaky problem, nebo to proste ne a ne jit?
@leymea podle vsech standartnich vysetreni jsme oba v poradku... do CAR odmitame jit... Snad se nad nami matka priroda smiluje a detatko se nam podari pocit prirozenou cestou... je mi 33, pokud to neklapne do mych 35ti, budeme to resit jinak... ale tenhle mesic je ten posledni pred // a hotovo 😀
@maximaty ted uz to vidim jinak. Je mi jedno v kolika, hlavne aby bylo 😉 manzelovi je 32. Jeho rodice jeste nemaj vnouce zadny, tak do nas porad rejpou, ale oni nevi cim si prochazime, jako bysme za to mohli ☹ kdo otehotni hned, tak nevi jaky to je. Ale driv jsem to prozivala, ted uz jsem v pohode. 🙂 hlavne kdyz vim, ze ted se uz dockam 😀
@leymea já bych taky určo testla ještě i teď večer 🙂 Já si testy dělala kolem 20hod večer, dnes jsem ho udělala už dopoledne, ale zkusím ještě i teď večer, ikdyž si myslím, že ovu byla včera podle těch testíků, v sobotu mě bodalo na levé straně, což by odpovídalo straně kde měla být ovulka a prsa mě ještě pořád bolí. Tak uvidíme, no 😉
Vsechno daleko 😀 ja Domazlice, Plzensky kraj.

@leymea 😀 No a srovnal ti kontryhel cyklus nějak? My druhý měsíc a druhy cyklus zatím.