icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

kolmenka
1. srp 2016

A co by jste rády kdyby jste si mohli vybrat? Já jelikož kluka doma mám tak bych moc chtěla holčičku. Ale i za kluka budu šťastná hlavně že bude zdravej.

hanulkaha
1. srp 2016

@leymea a vycházelo ti to i na dny cca stejně?
To jsem sama zvědavá 😉

maximaty
1. srp 2016

@kolmenka
@leymea
@linusha
Puvodne z Jihlavy, ted 11tym rokem Saxen, Horni Rakousko...
22.-23.-24.4. no krasne nam to vychazi :D to musi vyjit, musi!!!!

maximaty
1. srp 2016

@kolmenka mam to podobne, kloucka mam, holcicku bych si moc prala, ale at uz on ci ona, bude nase a budu stastna :D

kolmenka
1. srp 2016

@maximaty No musíme myslet pozitivně! Když jsme se tu tak krásně sešli tak by to byla úplně škoda kdyby to neklaplo. takže jak píšeš prostě musí.

leymea
1. srp 2016

@hanulkaha vzdy ovulace byla 17DC. Naposled az 19DC. A ted? Nevim co z toho bude. Celou dobu pichani na prave strane a dneska odpoledne najednou paleni misto pichani. Ted uz me to nepali. Ted zase pohoda. Tak nevim co si o tom myslet.

hanulkaha
1. srp 2016

@kolmenka já teda především zdravého mimíska 😅 jinak asi jako každá ženská bych si přála holčičku, manžel chce klučíka, pohlaví si ale NEchceme nechat prozradit, tak to bude Kinder Surprise až do konce 😀

leymea
1. srp 2016

@kolmenka kdybych si mohla vybrat tak holcicku, ale budu rada za cokoliv, za holku, kluka ci dvojcatka, hlavne at jsou v poradku 🙂

hanulkaha
1. srp 2016

@leymea příroda je nevyzpytatelná 😀 tak snad testík ukáže, co a jak 😉

kolmenka
1. srp 2016

@hanulkaha ty jo tak to bych nevydržela ani náhodou! Obdivuji že to zvládnete.

hanulkaha
1. srp 2016

@kolmenka no, popravdě, opravdu chceme zůstat překvapení až do poslední chvíle, ale jak se znám, tak při prvním UZV, kde bude vidět pohlaví, budu hooodně moc váhat a překonávat zvědavost 😀

kolmenka
1. srp 2016

@hanulkaha No já uvažuji že poprosím dr. ať mi to neříká a napíše to jen na papír a já se budu snažit to vydržet

leymea
1. srp 2016

Holky prosim o radu. Sex uz bohuzel nebude, takze o tulenicko mi nejde. Jde mi jen o to, abych vedela kolik dpo jsem 🙂 po zaschnuti to uvidim lip, ale pokud bude slabsi nez vcera, mam brat ovu dnes a zitra tedy 1dpo a kdyz bude stejna ci silnejsi tak budu brat, ze ovu bude zitra, tedy ve stredu 1dpo? A mam pro jistotu jeste zitra bezet do lekarny pro dalsi testy, abych zitra vedela a nebo uz to neresit? Jinak, pred tydnem se objevil plodny hlen, bolest leveho vajecniku, pak oboje zmizelo a v sobotu docela slusnej plodny hlen. Do dneska me asi od patka bolel vajecnik. Spis pichani. Dneska odpoledne pichani preslo v paleni jak na prave strane tak v podbrisku. Ted uz to nepali, ani nepicha, spis poboliva podbrisek. Tak co myslite? Omlouvam se za sloh 😀 ale nemam se s kym poradit 🙂 dekuji.

hanulkaha
1. srp 2016

@kolmenka taky super řešení, ale to bych asi neodolala mnohem víc, než čekat do další kontroly, s tím, že jsem si to rozmyslela a okamžitě chci vědět, kdo tam je 😀

kolmenka
1. srp 2016

@hanulkaha No ale při mém štěstí by na další kontrole vše zakrylo mimčo a já nevěděla nic

hanulkaha
1. srp 2016

@kolmenka 😀 😀 😀

hanulkaha
1. srp 2016

@leymea já bych určitě testla i zítra, klidně dopoledne i večer 😉 Ovu testíky jsem zkusila tento cyklus poprvé, tak nedokážu pořádně poradit, ale i kdyby byla čárka večer slabší, testla bych i zítra, pro klid duše 😉 Mě podle testů vyšla ovu na včerejšek, ale taky pro klidný spánek jsem si udělala testíky ještě i dnes, ikdyž včera už byla čárka viditelně slabší... testovala jsem večer, včera ráno i večer a mezi čárkami nepatrný rozdíl, dnes dopo čárka slaboučká a teď večer téměř neviditelný duch, tak jsem hned klidnější, že asi vše proběhlo, jak mělo 😅

leymea
1. srp 2016

@hanulkaha tak ja tam zitra zajedu a koupim je jeste 🙂 kdyz tam zitra nic nebude tak to asi budu brat, ze ovulace je zitra 🙂 tedy 18DC, takze se mi soupne asi i termin MS o ten den.

hanulkaha
1. srp 2016

@leymea jj, taky bych to tak viděla 😉

leymea
1. srp 2016

@hanulkaha a vcera vecer je taky dost mozny, ze mohla byt silnejsi, protoze jsem asi hodinu pred testovanim pila ( nejak jsem zapomnela nepit). Ale tezko rict, kdybych nepila, ze by byla silnejsi. 🙂

hanulkaha
1. srp 2016

@leymea to by si musela pít jako kůň 😀 a alespoň dvě hodiny před testíkem, takže si myslím, že to testování moc ovlivnit nemohlo 😉

linusha
1. srp 2016

@kolmenka mě je jedno co to bude hlavně ať je v pořádku 😉

brunhylda
1. srp 2016

@leymea podle mě nikdy nevíš kdy přesně ovulace byla, pokud zrovna nelezíš pod ultrazvukem. Můžeš mi vzorově pozitivní ovutest, ale stejně nevíš jestli ovulace proběhne ten den, nebo za 48 hodin. Nevíš jestli si zachytila testem lh když rostl nebo už klesal. Je tam tolik coby kdyby že je to vždy +- 2 dny. Nejsilnější hlen je prý den před ovulací, tak to by se taky dalo použít. Taky bych ráda objevila nějakou metodu jak to přesně určit. Možná měření teploty, by bylo nejpřesnější.....

leymea
1. srp 2016

@brunhylda to je pravda 🙂 ale stopro poznam, ze je po ovu, kdyz mam hustej bilej vytok 🙂

leymea
1. srp 2016

@hanulkaha njn, uz vymejslim hovadiny 😀

hanulkaha
1. srp 2016

@leymea jj, to čekání a přemýšlení, jestli a co když...je opravdu děs 😖 Já těď začala taky vymýšlet blbosti, že co kdyby ovulka proběhla až dnes, jestli ještě dnes večer pelíškovat, nebo to nechat osudu...
Ale nebudeme vymýšlet kraviny, ale myslet pozitivně, vždyť je to přece poslední cyklus! 😉

leymea
1. srp 2016

@hanulkaha mas pravdu 😉 prestavam to hrotit a ted uz jen doufat a tesit se na dve carky 😉

kolmenka
1. srp 2016

Já ovulaci nijak nezjišťovala. Ale ve čtvrtek jsem byla na gyndě a měla jsem krásný folikul a dr. říkal čtvrtek nebo pátek že praskne ale mám pocit že praská dneska takže ještě zítra dopoledne pro jistotu ještě zkusíme tulení aby byla jistota že jsme to opravdu pokryli.

A jak to máte holky? Snažíte se jen v době ovulace nebo celý měsíc? My se snažíme ob den.

leymea
1. srp 2016

@kolmenka tak nejak normalne, ale kolem ovulace co nejvic 🙂 vyjimkou tohoto mesice.

kristynabayer
1. srp 2016

@kolmenka my zhruba ob den (kdyz ja nebo manzel nemame sluzbu). Ale spis nez cilene snazeni je to velka chut, proto co jsem vysadila HA mam chut velmi, velmi casto :D

Strana