icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

apollena
29. črc 2016

A jeste dotaz, vsimla jsem si, ze pri ovu citim skoro kazdy mesic jen levy vajecnik, pravy mene, stalo se vam to take? Obavam se, ze vic pracuje ten levy :-\

aluskan
29. črc 2016

@apollena ja to mam taky tak. Prijde mi, ze neustale citim jen ten levy....ale mela jsem to tak i pred prvnim tehotenstvim. Na pravem se mi delaji cysty, takze ten asi nefunguje uplne spravne :-[

apollena
29. črc 2016

@aluskan
Diky, tak snad to nebude problem pri otehotneni...

luciasek1987
autor
29. črc 2016

Holky je tu nektera z vas cca 2dpo?

brunhylda
29. črc 2016

@apollena tak to je teda smůla, já měla ovulaci při prvním těhotenství 18 den, takže proč ne 19 🙂

apollena
29. črc 2016

@brunhylda
Tak nakonec sex byl 😀

brunhylda
29. črc 2016

@apollena ty máš teda milujícího manžela, nebo nějaké zázračné afrodiziakum. Tak snad z toho ty 2 čárky budou.

apollena
29. črc 2016

@brunhylda
Uvidime 😉 ale ono to bylo celkem spontanni, ja akorat pomahala s vypocenim bacilu 😀
Ne vazne, mame pred svatebni cestou, tak ta hladina romantiky je ted na maximu a uzivame si to 🙂
Vsem preji, aby to vyslo, co nejdrive a kdyby ne, tak hlavne neztracejte nadeji, mimco ceka na vhodnou domu (tim se utesuji ja) 😉

leymea
29. črc 2016

@apollena pokud mas test pozitivni tak ovu bude spise zitra 😉 tak se snazte, sup 😀 at to vyjde 😉

apollena
29. črc 2016

@leymea
Tak super, to by byla holcicka, holcici spermie maji vydrz, ty si pockaji 😀

brunhylda
29. črc 2016

@apollena ať už bude ovu dnes nebo zítra, tak určitě spermie vydrží

maximaty
30. črc 2016

tak 14 DC a necitim zadne ovulacni bolesti... tak bud je to gynexem, nebo se spozdi nebo nebude... zacinam byt malinko nervozni, protoze jsem nam zarezervovala vylet do Benatek na konci srpna a rada bych tam milackovi sdelila tu bajecnou novinu - // ... Proste to musi vyjit konecne!!

luciasek1987
autor
30. črc 2016

@maximaty ja te uplne chapu... My byli loni na Tahiti a tam jsem mu ty // take chtela oznamit... A nepovedlo se... Asi to bylo moc daleko.. Benatky jsou bliz - to by mohlo vyjit ;) 🙂

maximaty
30. črc 2016

@luciasek1987 no to mi teda moc nadeje nedodalo :D

luciasek1987
autor
30. črc 2016

@maximaty ne prave ze Tahiti byl zrejme moc veliky kyc 😂 zlata Evropa... Ja ted jedu dom z Chorvatska a doufam ze uz v brisku neco mam ... Krome hamburgera co jsem snedla 😄

maximaty
30. črc 2016

@luciasek1987 no jestli Benatky nejsou kyc tak uz nevim 😂 ... Tak az budes mit potvrzene tehu, aspon vis jak prcinovi rikat - haburger

luciasek1987
autor
30. črc 2016

@maximaty hamburger? No to je hnus 😂

leymea
31. črc 2016

Tak holky, ja Vam to tu asi budu kazit, protoze tento cyklus to nevyjde :-/ myslela jsem, ze gynex mi soupnul ovulaci a ja to prosvihla, ale testy delam dal a dneska uz na me neco vykouklo. Pocitam, ze zitra bude pozitivni, mozna behem dneska nebo pres noc, tezko rict. A jelikoz manzel zitra odjizdi, takze posledni tuleni bude dneska, coz je dlouho pred ovulkou, tak tomu neverim, ze by tam vydrzeli cekat na vajicko ☹ ach jo, tentokrat je to blbe nacasovany ☹

luciasek1987
autor
31. črc 2016

@leymea vubec neves hlavu 🙂)) spermie si klidne pockaji... ver tomu 🙂 LH hladina v tele muze stoupat pekne rychle, takze klidne muze byt uz zitra pozitivni a to by bylo idealni nacasovani na sex (dnesek).. 🙂 takze tfuj tfuj.. a za 14 dni // 😉

leymea
31. črc 2016

@luciasek1987 dobre, jsem ted klidnejsi 😀 tak drzte palce 😉 snad mrsky vydrzi 🙂

hanulkaha
31. črc 2016

Ahoj holky, tak se k vam taky pridavam 😀
Tento cyklus jsem zkusila ovu testiky, protoze jsem si nebyla jista, jak mi ovulace vychazi, vcerabyla carka pekne silna, ale asi ne tak, jak by mela, no a dnes uz je zase slabsi...
Co myslite, mohla by byt dnes ovu?

leymea
31. črc 2016

@hanulkaha brala bych to jako pozitivni 🙂 tak hlavne dneska tulenicko 😉

hanulkaha
31. črc 2016

@leymea děkuji, taky bych řekla, jen jsem si nebyla jistá😉 tuleničko určitě bude 😀

kristynabayer
31. črc 2016

Tak vcera (byl 11.dc) byla na ovulacnim testu slaboucka carka, ale dnes (12.dc) vubec nic... Nechapu emoticon. Bud byla driv a tamto byl posledni zachvev, nebo je to cely nejaky divny. No, budu testovat dal ;)

leymea
31. črc 2016

@hanulkaha ja nikdy nemam stejne silnou carku, nebo dokonce silnejsi, tak snad opravdu ovuluju, ale dle bolesti a hlenu jo. A hlavne vic holek ma takovy testy, tak by to bylo divny kdybychom neovulovali. Holt nechytnem carku ve spravnej cas 🙂 nebo tuten typ testu je proste divnej 😀

leymea
31. črc 2016

Ze by pozitivni uz dnes? 🙂 uvidime zitra 🙂

hanulkaha
1. srp 2016

@leymea no a já to měla přesně tak 🙂 5íkám si, super, zítra bude čárka pěkně silná... tak zkusím testnout ještě dnes, jak to bude vypadat, ale každopádně včera i v sobotu jsme měli pelíškování, tak uvidíme za pár dnů... 😵

sadamka90
1. srp 2016

Ahoj holky, tak jsem z toho tento cyklus fakt blázen...Minulý 18 DC krásné 2 čárky, teď kolem toho 18 dne bolesti, potom i hlen, ale testy nic moc, na 2 dny se mi zvýšila i teplota a dneska ráno mi zase klesla tak jdu dělat ovu test a hodně zesílil, uvidím ještě večer zda budou čárky úplně stejně silné, ale každopádně jsem dneska už 24 DC šílené....

maice
1. srp 2016

Hooooolky,prekvapko dnes rano??? Vidite to co ja???

terka228
1. srp 2016

@maice vidím 🙂

Strana