icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

luciasek1987
autor
11. srp 2016

Holky za dve hodky budu doma.. Mam strach.. Asi testovat nebudu... Mam pocit ze najdu jen / a to videt nechci 😄

maximaty
11. srp 2016

@brunhylda dekuju, kdyz to se ani neda popsat, jak se citim... kazdy mesic doufani a pak kazdy mesic tyhle stavy... to uz ani neni bolest, to je proste cerna dira... strasne me mrzi, ze priteli nejsem schopna dat dite... on je mladsi nez ja, treba ho to prestane bavit a najde si nejakou plodnou, mladsi... to je mesi cco mesic horsi tohle no... zas mam fazi dole, za 20 minut to muze byt uplne jinac

nikinelinaty
11. srp 2016

@brunhylda ja taky tp 24/5 rika kalkulacka 🙂
Odecim 14dnu s moji krvi neni dobre rodit deti v terminu ale kdy lekari uznaji dite donosene

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@maximaty neplakej... Ja si porad rikam jedno... Nejsme roboti a priroda vi co dela... Nesmime se nechat ovladat hormony.... Mas nas... A my vsechny ti to moc prejeme a ver mi.. Ono to vyjde... Jeste budes prekvapena 😘

nikinelinaty
11. srp 2016

@luciasek1987 hele mne z tebe snad zacne bolet bricho ;)) testovat a odlasovat zajezd 🙂)

nikinelinaty
11. srp 2016

@maximaty rozhodne lepsi kvalitni embrio nez honem test a revize!!!
Tak to ja si radeji pockam 🙂)
Jo gynekolog byvaly tvrdil ze se zene do zkazy dvojcat 🙂)

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@nikinelinaty 😄😄😄 nastesti jjdu vecer cvicit 💪🏼 tak i kdyby to nedopadlo dle meho ocekavani tak alespon ve fitku poradne vypustim dusi 😄

maximaty
11. srp 2016

@luciasek1987 ne nejsme roboti.. v takovych chvilich jako ted bych ale radsi robot byla... necitit bolest, necitit zklamani, necitit nic....

maximaty
11. srp 2016

@nikinelinaty jsem zvedava jak se k tomu budes stavet za 4 a pul roku

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@maximaty jak ti mam zvednout naladu??? Rekni.... ❤️

maximaty
11. srp 2016

@luciasek1987 testuj a ukaz dve cary !!

nikinelinaty
11. srp 2016

@luciasek1987 ja si zabeha!m zitra nebo spis dibehm mne bude zitra na umreni.
Drzim palecky.mas velkou sanci fakt!!

nikinelinaty
11. srp 2016

@maximaty radeji bych ckala nez rodila vet mi:((nebyla v porodnici za blazdna :(
Ted chci kvalitu 🙂)
A drzet budu fest ted se nedam

Bydlet v omku j jine nez ve 12 patrovym stresovym panelaku olno zvafavych lidi co mne znaj 33 let
Ale ja s tam tentokrat vratim s kocarkem 🙂

maximaty
11. srp 2016

@nikinelinaty popravde moc nechapu...

brunhylda
11. srp 2016

@maximaty a co něco sladkého? to u tebe nezabírá na blbou náladu?

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@maximaty jestli nebudou // tak vam ukazu leda holou pr... 😄 nesmim si nic brat a uprimne cviceni me fakt drzi nad vodou... Citim se po nem skvele a bud budu mit vymakanej pekac buchet nebo at uz kurna roste s mimcem 🙂

brunhylda
11. srp 2016

@nikinelinaty ty máš ještě velkou šanci na duben. Musíme být všechny pozitivní, i když je to někdy těžké.

maximaty
11. srp 2016

@brunhylda tohle uz neni ani blba nalada bulim jak debil hejkam tu jak kdybych snasela vejce. po sladkym je mi akorat blbe. venku chcije, je hnusne a ja nemam doma ani maxe, ten je u taty. tak se tady lituju .

maximaty
11. srp 2016

@luciasek1987 kdyz ja uz ten blbej pekac buchet mam ... hubnout nemuzu uz jsem vyzabla, jediny co me jeste bavi jsou kone a ted nemam naladu ani na ty.

brunhylda
11. srp 2016

@maximaty tak pak bude neljepší zalézt do postele a všechno to zaspat. Bude zase dobře

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@maximaty a co zkusit neco noveho? Ja ted ujizdim na zumbe ;)

nikinelinaty
11. srp 2016

@maximaty radeji bych cekala od roku 2013 nez 2x zazila ztratu a ted se bojim ze deloha je prilis uz vychozena.
Snad tam posledni se udrzi 🙂

Ale asi bych byla spatna ale prece jen ttoto bxlo moc stresuji taji se to nedalo

Neresme tesme se ted o vyjde 🙂

nikinelinaty
11. srp 2016

@brunhylda dcera ma krouzek kde mi predvede divadlo takze aspon tam dorazim ma ho koncem srpna. A na podzm se dockame.
Sty jsi jaky den o kolik mi ujizdis 🙂

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@maximaty

https://www.youtube.com/watch?v=xFutjZEBTXs

tahle pisnicka mi zvedne naladu VZDY😘

maximaty
11. srp 2016

@luciasek1987 noooo, a von je fakt kus, prej ma ale malyho pindoura... 😀

nikinelinaty
11. srp 2016

@luciasek1987 toho si postim k sexu nebo robbieho 🙂
Miluju je oba 🙂)

maximaty
11. srp 2016

@luciasek1987 na zumbu chodime s Maximem 😀 on chodi na detskou a pak zustava i na dospelackou, naze Zumbice Urschulla z Argentiny je do nej cela divoka :D

maximaty
11. srp 2016
https://www.youtube.com/watch?v=Zen9yCyn4VA

my se ted ujizdime na tyhle....

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@maximaty nastesti pindourem nezpiva, tak je to jedno 😄 ale peknej... Peknej je 😘

maximaty
11. srp 2016

@luciasek1987 k zezrani je!! takovejch hezounu po svete moc nebeha.. a ja uz nehejkam 😀 😀 😀

Strana