icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

maximaty
11. srp 2016

tak tehulky, ja se kopnu do riti a jdu na vzduch, timhle si fakt nepomaham... @luciasek1987 doufam, ze brzy hodis testik... budu kontrolovat mobil a dokud ho neuvidim nebudu v klidu... tfui tfui na ty dve carnice dalnice...

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@maximaty dam vedet a dekujuuu za podporu 😘

brunhylda
11. srp 2016

@hanulkaha nádhera, ten sílí doslova před očima

nikinelinaty
11. srp 2016

@luciasek1987 nenaznačuju nad výhodou pohlaví, ale aspon já to takto měla 3 holčičky čárky na 12 den z dálky.
Malýho jsem testla a 29 den duch a dny kdy byl sex byl 13 15 a 16

Držím palce. J8 jdu na chvíli něco zas dělat s tou velkou pak je vezmu ven a pak jdeme zase jíst.

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@nikinelinaty tak to jsem na to zvedava 🙂)

hanulkaha
11. srp 2016

@brunhylda děkuju 🙂 Jsem zvědavá, jak budeme vypadat zítra 😉

brunhylda
11. srp 2016

@hanulkaha tak nám předej nějaké rady jak na to, když už je jasné že ti to vyšlo.

hanulkaha
11. srp 2016

@brunhylda jééé holky moje zlatý, kdybych vám tak mohla poradit, tak, aby to mělo šťastný konec... 😅
Ale aspoň z mé zkušenosti vypnout, neupínat se na to, mít se s mužem rádia s tím pocitem i sexíkovat (ne jen proto, že teď mám plodné dny), pozitivně myslet...a podložit prdelku polštářem 😀 😉
Já teda ještě papkám kyselinu listovou, přiměřeně cvičím a snažím se vůbec aspoň trochu zdravě fungovat 🙂

maice
11. srp 2016

@luciasek1987 Taky Praha

dzejnydzii
11. srp 2016

Čaute ženy, tak za tři dny testuji já 🙂 snad to klapne.

brunhylda
11. srp 2016

@hanulkaha to zní rozumně ten tvůj návod. Snažím se ho taky dodržovat, včetně toho polštáře 😀 Tak doufám že půjdu v tvých stopách. tento víken by měl být ten správný čas se snažit, tak na mě myslete.

dzejnydzii
11. srp 2016

A gratuluji @hanulkaha 🙂

hanulkaha
11. srp 2016

Tak teď hlavně aby se vše ubíralo tím správným směrem... 🙂 Mám totiž docela rozházenou štítnou žlázu, hypofunkci a autoimunitní thyreoiditidu, beru denně Euthyrox 125mg, teď mi to bude muset Dr. ještě navýšit, tak mám trošku obavy, aby to všechno dobře dopadlo...

dzejnydzii
11. srp 2016

@hanulkaha já se vždy po sexu otočím ke zde nohama hore, podložím zadek a,, relaxuji,, 20-30minut :D

hanulkaha
11. srp 2016

@dzejnydzii děkují 😀

maice
11. srp 2016

@hanulkaha Je to taaaaam,gratulace ;) nadhera 🙂

hanulkaha
11. srp 2016

@dzejnydzii já myslím, že to něco do sebe má, protože když jsme se s manželem tulili mimo ovulku, neřešila jsem to a (omlouvám se za otevřenost) téměř všechen manželův genetický materiál ze mě vytekl... když nám ale šlo o mimi, podložila jsem si zadnici takovým tím kuličkovým hadem a většinou tak aj usnula 😉

hanulkaha
11. srp 2016

@maice děkuji moc 😀

dzejnydzii
11. srp 2016

@hanulkaha tak hlavně že ti vyšlo 🙂 my se snažíme s mojim mužem rok a půl a nic. Jen třikrát mimoděložní těhotenství a třikrát jsem o to přišla... Tak snad už se usadí kam má a hlavně aby MS nepřišla

kolmenka
11. srp 2016

Ahojky holky tak já se po pár dnech vracím do civilizace a zároveň do práce. Pokusím se vás na noční dočíst ale je tady tak 20 stránek takže mazec. U mě žádné novinky. Zítra jedu pro výsledky spermiogramu manžela. test budu dělat až v úterý pokud v pondělí nedorazí MS. Včera jsem měla čípek pevně zavřený a tvrdý dneska je trochu měkčí a zdá se mi že se malinko pootevřel takže podle mě spíš přijde MS a test už nebude potřeba.

hanulkaha
11. srp 2016

@dzejnydzii Věřím tomu, že si k vám miminko co nejdřív najde cestičku 🙂 Tfuj tfuj pro štěstí 😅

hanulkaha
11. srp 2016

@kolmenka nevdávej to ženo! Podívej se na mě 😀 Taky jsem pořád sýčkovala, že mám určitě pms, ještě dnes ráno dušík na testu skoro neviditelný a teĎ odpoledne na mě vykoukl hned 😀 Jsem z toho ještě tak trochu v šoku 😀

hanulkaha
11. srp 2016

Jujky, další srdíčko 😅 Děkujííí hrozně moc <3

maximaty
11. srp 2016

Jede i ja dekuji za srdicko... Zlate devcatka tehotne... A i ty tehotnici samozrejme 😘

nikinelinaty
11. srp 2016

@dzejnydzii já už plánuju vitamíny k početí, já toho mýho asi ještě trošičku přiotrávím 🙂)
Sobě koupím gel a asi ten kontryhel ale měla bych ho mít zítra. Musím najít kde ve městě jsou nějaké bylinky.

A zkusím teda popíjet pár cyklu a uvidíme.
To je 2,5 lžičky že a zalit vodou a zakryt na 15minut?

Já jdu čekat na tu paní červenou achjo aspon at nedorazí zítra at mám normální den v cestování 🙂)

nikinelinaty
11. srp 2016

@hanulkaha štítku má kdekdo to bude určitě dobrý já jdu na kontrolní odběr v prosinci. Chodím k Šimkové?Nechodíš tam taky?
Z té jsem vždy na větvi. Prvně hučela, že mám zhubnout pak hučela že mám přibrat.
Ted byla spokojená v dubnu a říkala že s mým optimistem ted budu mt 10 dětí haha asi jsem měla ten otpimistý den cyklu ))
Ale to jsme se ještě o prcka nesnažili.
Ještě jsme šli v květnu na imunologii, co kdyby náhodou a nenašlo se nic.
Manžel byl šikula chudák 10minut na záchodě ale vzorek donesl.
A nenašlo se u něj nic a mně lepek a srážlivost.

tak uvidíme kdy to bude já mám prý jíst je chytré miminko. Mám mít doma genia 🙂
ted to podpořím jen tím kontryhleme nechci do sebe toho moc cpát a ten gel určo kupuju 400 Kč to je zas suma 🙂)

luciasek1987
autor
11. srp 2016

Tak holky.... Negativni 😄😄 a silne😂

maximaty
11. srp 2016

@luciasek1987 nestras.... 😱

kolmenka
11. srp 2016

@hanulkaha Fakt???Já vás ještě nedočetla tak hrozně moc gratuluji

kolmenka
11. srp 2016

Tak jsem vás konečně dočetla. Všem novým těhulkám moc gratuluji!

Strana