icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

maximaty
11. srp 2016

@xyrina to je mi moc lito, o to vic je mi to lito, protoze moc dobre vim jak se citis, a to opravdu nepreji nikomu... preju moc moc uspechu do dalsiho mesice, a treba drzim vsechno co mam... kez by jsme tohle vubec nemusely resit... 😢

maximaty
11. srp 2016

@hanulkaha 🙂 zitra prijede bagr a dovezou nam pisek, budem renovovat jezdeckou halu tak se aspon zabavim.. nemuzu prestat brecet, ale vim, ze mi to stejne nepomuze. Pritel prijel domu, jeste ze je olympiada, tak je trosku zabaveny a nestoura se v tom vsem... treba mam nepruchodny vajecniky nebo tak a pak se budu mlatit do hlavy, ze jsem si tenhle stres a trapeni mohla usetrit, kdybych tak zarputile netrvala na tom, ze to musi jit prirozene...
a co ty, nejake priznaky nebo tak??

hanulkaha
11. srp 2016

@maximaty život je hrozně nespravedlivej ☹ Nejhorší je právě to co by, kdy by... výčitky, sebeobviňování... Ale na druhou stránku znám spoustu holek, co se léta snažily otěhotnět, nakonec se rozhodly pro CAR a před plánovaným IVFkem zjistily, že jsou těhotné 🙂
Ona strašnou roli hraje psychika, ale jak má člověk být v klidu a psychické pohodě, když s ním život takhle mává... ☹
Vím že jsou to jen slova, ale budu na tebe myslet každý den a posílat andělíčky, aby se na vás usmálo štěstí v podobě toho maličkého zázraku 😅
Jinak já se cítím fajn, obcas me poboliva v podbrisku, ale je to cca petiminutova bolistka a je fuc, to az od vcera, jinak uz me asi pet dnu kazde rano boli hlava a kazdy den me vic a vic boli prsa, a to opravdu hodne 😏 a taky mam pocit, ze musim porad curat 😀

nikinelinaty
11. srp 2016

holky budu si objednat wondfo těhu testy nechce někdo taky kus stojí 6,5 oproti testům v čr myslím, že na moje další nervy v pokusu je budu už dělat snad 3x za den ))

dzejnydzii
11. srp 2016

Já abych na to tolik nemyslela tak peču... Upekla jsem právě teď 44 kynutých povidlových a marmeládových buchet :D

nikinelinaty
11. srp 2016

http://www.ebay.com/itm/New-50x-Wondfo-Early-Pr...
večer je odprásknu 🙂)

J8 už ani netestuju ted to cítím dojde MS tak do 24 hodin.
Testy už rovnou kupuju budu je rozhodně potřebovat asi delší dobu a ty já tu nebudu někde furt lovit lékarny
tam stojí 2 kusy 35 Kč a tak dále.
A tyto jsou fakt nejkvalitnější měla jsem je u druhé dítěte.

Tak snad nám pomůžou.

Pak koupím gel na plodnost a zítra kontryhel zkusim to popíjet aspon budu mít ranní siestovou snídani 🙂)
však co tu zase budu od září dělat sama.
Popíjet kontryhel a uklízet.

hanulkaha
11. srp 2016

@dzejnydzii Wau, ty bych si dala 😀

nikinelinaty
11. srp 2016

http://lubrikacni-gely.heureka.cz/conceive-plus...

http://www.otehotnet.cz/lubrikacni-gely/3-lubri...

by mně zajímalo co je lepší. Ale jinak tam je daleko mín ml přímo v těch aplikátorech.

Babo rad 🙂)

dzejnydzii
11. srp 2016

Sakra, nejde mi dát foto :/ :D

nikinelinaty
11. srp 2016

@hanulkaha nemáte prosím tě patrovej dům?🙂
Jestli jste nekoupili ten co jsme původně měli v plánu kupovat 🙂) Mám na něj vyhotový i rozpis chyb v baráku tak to byme vám mohli rovnou darovat ))

kolmenka
11. srp 2016

@nikinelinaty A kdy budeš objednávat? Já budu v úterý vědět jestli je budu nebo už nebudu potřebovat

nikinelinaty
11. srp 2016

no chtěla jsem už dneska ale 50kusů musí stačit i kdyybch pak někomu pár poslala 🙂)
Ale když sčetnu moji spotřebu od 10dne tak to bude pak i nějaký den 2x denně
tak já to beru dnes manžela poprosím

ten stále tvrdí klid ale já to snad cítím 🙂) ted už jo tlakově mi bříško nebolí ale bolí mně břicho jak po cvičení.
Ovu testy asi neberu to je zbytečný stres koupim ten gel budem se ted snažit obden ten maraton od 12 13 14 mně málem zřídil ))
9-11 k tomu ))
už nikdy víc ))

nikinelinaty
11. srp 2016

u Měnínské brány jsou bylinky na ten kontryhel?
Chjo si připadám jak kdyych Brno už neznala po roce a kousek.
No snad ho tam seženu od soboty popojím ))
A snad nebudu zas potřebovat duphaston mně to pokaždý duphaton se povede.
Ale ta nová DR mně zatím nic nepředepsala nevím je mi blbý ji otravovat já to ještě zkusím.
Ale já musím hormony duphaston užívat u každého dítěte jinak by to asi nedaly

Ted prý utrogestan prý je ještě silnější tak už abych se konečně objednávala k doktorovi ))
tak za 32dnu ))

nikinelinaty
11. srp 2016

http://www.videolekarna.cz/prefert-vaginalni-ge...
by mně zajímalo k čemu je další aplikátor když k tomu není gel.
To jedna akce stojí 200 kč ))))
Nebo tomu nerozumím možná )))

nikinelinaty
11. srp 2016

http://www.otehotnet.cz/lubrikacni-gely/228-lub...
tato ovulace výjde fakticky draho 🙂)

To by mně už asi zabil. Ale byl pochválený že jeho spermiogram je na výbornou a to tam byl 2x poprvé po 9 měsisích nezdaru a stačilo že se tam objednala já na profil a já už na něj nedošla jen on na spermie.

No a pak ta imunologie tam se to dělá taky mám ho zkontrolovanýho v květnu 2016 ještě plodnost neztratil

Tak asi já to zas brzdím tak uvidíme kdy asi mám mít to letní miminko

pokud nic další měsíc

tak další měsíc máme přesný datum, kdy nám zemřela dcera v inkubátoru
tak tomu bych řekla osud po 3 letech bychom měli stejný list ale ne umrtní.

Tak uvidíme kdy to má přijít v listopadu narozeiny samý jakýsi svátky a na Vánoce to zjistím ještě před nimi kolem 10/12

no tak jdu malou koupat zítra ráno vstáváme v 6 a jede se vyřizovat ))

nikinelinaty
11. srp 2016

Tak potbora zluty hlen dorazil tak do 24 hod spinim toto mam pokazdy.

Neva tp kveten brunhylda poradne snazit at zapadnem spolu ty kveten startujes

leymea
11. srp 2016

@maximaty treba nam to vyjde obema 😉 i kdyz me uz boli podbrisek a mam natekle prsa, takze se hlasi mrcha ☹ takze prestavam verit. Cekam, ze zitra uz prijde :-/

maximaty
11. srp 2016

@leymea dala jsem si na noc vlozenu, tak blizko uz ji cejtim 😕 ale ty to prosim jeste nevzdavej!!

dzejnydzii
11. srp 2016

@hanulkaha to jsou ony 🙂 můj muž se po nich může utlouct :D prej že, udělej nějaký hodně velký... Tak jsem udělala normální, ale ještě nakynuly, no a takhle to dopadlo :D Foceno hned po vytažení z trouby 🙂

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@brunhylda je to divne... Nikdy se mi to nestalo... Tak nevim.. Jeste pockam a pak se objednam na gyndu na vyvolavacku?

leymea
11. srp 2016

@maximaty dokad to pujde tak budu verit 😉

dzejnydzii
11. srp 2016

@maximaty ho, taky se necítím nějak fajn, takže spíš věřím tomu

dzejnydzii
11. srp 2016

@maximaty věřím tomu, že dojde brzo mrcha :/ odeslalo se to dřív, než jsem dopsala :D

leymea
11. srp 2016

@luciasek1987 asi jo :-/ nevim po jaky dobe, na vyvolavacce jsem jeste nebyla. Jestli 10 dni?

maximaty
11. srp 2016

@dzejnydzii jeste je tu sance!! Drz se ji 🌠

maximaty
11. srp 2016

@dzejnydzii dobre ona!! Tebe bych potrebovala za sousedu sakra 😜

dzejnydzii
11. srp 2016

@maximaty a to vařím a peču od 10ti let :D teď mi je 24 a mohla bych vařit a péct jak pro polský zájezd :D ještě jsem přebrala čočku na zítřejší oběd a půjdu do vany se naložit :D jo, taky bych tě brala za súsedu :D 🙂

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@leymea ja nevim vubec s tim nemam zkusenost prave... Cykly mam pravidelne

leymea
11. srp 2016

@luciasek1987 nekde jsem cetla,ze to muze byt i psychika, nebo nebyla treba tento cyklus ovulace dyl? A jeste je tu jedno vysvetleni, proste jsi tehotna 😉 a treba zitra na testu budes mit ducha 🙂

luciasek1987
autor
11. srp 2016

@leymea myslela jsem si ze mam ovu 16 dc ale test uplne pozitivni nebyl no a dalsi jsem nedelala take ani nevim kdy ovu byla. Takze fakt nevim 😄 ja nikdy nemuzu mit nic normalne 😄

Strana